Skupština Srbije

Stefanović: Privedeno 15 osoba koje su učestvovale u incidentu ispred Skupštine

BEOGRAD - Policija je po nalogu nadležnih državnih organa privela 15 lica koja su učestvovala u incidentu ispred Skupštine Srbije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Prva sjednica Skupštine Srbije tokom vanrednog stanja

BEOGRAD - Skupština Srbije započela je danas u Beogradu sjednicu na kojoj će rapravljati o prijedlogu odluke o potvrđivanju uvođenja vanrednog stanja zbog virusa korona i Prijedlogu zakona o potvrđivanju svih uredbi koje je donijela Vlada Srbije, uz supotpis predsjednika Republike.

Incident u Skupštini Srbije, prekinuta sjednica

BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas je došlo do incidenta kada je na sjednicu upao lider Dveri Boško Obradović sa transparentom "Milo lopove, ne damo ti svetinje", na šta je reagovao poslanik SNS Aleksandar Martinović.

Lukašenko prekršio protokol, prišao Šešelju i pozdravio ga

BEOGRAD - Predsjednik Bjelorusije, Aleksandar Lukašenko koji danas boravi u Beogradu, stigao je i u Skupštinu Srbije, gdje je danas govori pred poslanicima.

Skupština usvojila Vučićev izvještaj o Kosovu: Bez kompromisa, Albanci će napasti

BEOGRAD - Skupština Srbije usvojila je danas izvještaj o Kosovu i Metohiji, koji je podnio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Incident ispred Skupštine Srbije: Šešeljev automobil izgurao poslanike Dveri

BEOGRAD - Ispred Skupštine Srbije danas je, prije početka sjednice, došlo do incidenta kada je vozilo sa predsjednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Usvojen Zakon o ljudskim ćelijama i tkivima

BEOGRAD -Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o ljudskim ćelijama i tkivima, koji definiše koje zdravstvene ustanove mogu podnijeti j za obavljanje poslova u toj oblasti, kao i uslove koje banke ljudskih tkiva treba da ispunjavaju.

Održana prva sjednica Komisije za istragu NATO bombardovanja

BEOGRAD - Komisija Skupštine Srbije za istragu posljedica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje stanovništva i životne sredine danas je održala konstitutivnu sjednicu na kojoj je utvrđena metodologija rada, izjavio je predsjednik te komisije Darko Laketić.

Navodni problemi sa miševima u Skupštini Srbije: "Raspisati tender za nabavku mačora"

BEOGRAD - U zdanju Skupštine Srbije bilo je svega i svačega - svađa, gađanja cipelama, polivanja vodom pa i čupanja mikrofona.

Ratni veteran prijetio bombom ispred Skupštine Srbije, pa se predao

BEOGRAD - Muškarac M. T. (63) ispred Skupštine Srbije prijetio je da će da se raznese eksplozivnom napravom, ali se poslije pregovora sa policijom predao, saznaju "Novosti".

Najčitanije