Skupština grada

U obnovu škola u Banjaluci uloženo 7,5 miliona KM

Više od 7,5 miliona KM uloženo je u obnovu škola na području grada u posljednje četiri godine, a rekonstrukcije brojnih škola nastavljaju se i ove godine, rekao je Igor Radojičić.

Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika

BANJALUKA - Političko-građanski front "Poligraf" će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Igora Radojičića /SNSD/ za gradonačelnika Banjaluke, s ciljem nastavka dobre saradnje, koja je u prethodne četiri godine doprinijela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Radojičić: Laž da grad mora platiti 40 miliona KM za zemljište

BANJALUKA - Saopštenje SDS-a u kojem se navodi da Gradska uprava mora platiti 40 miliona KM za zemljište kod stare autobuske stanice je velika laž i obmanjivanje javnosti, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke u pauzi 41. Sjednice Skupštine grada u ovom sazivu.

Prijedlog rebalansa budžeta Banjaluke 155 miliona KM

BANJALUKA - Prijedlog rebalansa budžeta grada Banjaluka iznosi 155 miliona KM, a predviđeni pad prihoda za ovu godinu je oko 20 miliona KM.

Kondić: Lista za budućnost grada

SPS je predstavio listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluka. Na listi su brojna zvučna imena političke scene Republike Srpske i grada.

U trci za banjalučke odbornike poznata, ali i nova imena

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, objavio je danas spisak kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluka za predstojeće izbore, na kojem je nosilac liste trenutni zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić.

Odbornici u Trebinju proteklu godinu ocijenili kao dobru

TREBINJE - Odbornici Skupštine grada Trebinja, koji su zasjedali nakon više od četiri mjeseca pauze, usvojili su izvještaje o radu gradonačelnika i Gradske uprave za 2019. godinu, kao i izvršenje budžeta u protekloj godini, ocijenivši taj period, i pored svih poteškoća, vrlo uspješnim, uz realizaciju i započinjanje rekordnog broja programa.

Olakšice poslovnim subjektima u Banjaluci moguće i za jun

Odluku koju smo donijeli na vanrednoj sjednici o subvencijama poslovnim subjektima koji su se našli u krizi izazvanoj virusom korona produžavamo i za jun, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon današnje sjednice Kolegijuma Skupštine grada.

Skupština Banjaluke usvojila rebalans budžeta, manji za 30 miliona KM

BANJALUKA - Nacrt rebalansa budžeta grada Banjaluka u iznosu od 147,5 miliona KM, koji je zbog ekonomskih posljedica izazvanih virusom korona niži za 3,1 milion KM u odnosu na planirani budžet za ovu godinu, usvojen je danas na petoj vanrednoj sjednici Skupštine grada održanoj u Banskom dvoru.

Odbornici opozicije napustili sjednicu Skupštine Banjaluke

BANJALUKA - Odbornici opozicije u Skupštini grada Banjaluka danas su napustili petu vanrednu sjednicu Skupštine grada koja je počela u Banskom dvoru u Banjaluci.

Najčitanije