Skupština grada

"PDP traži sjednicu o bezbjednosti saobraćaja, ali ne učestvuje u raspravi"

BANJALUKA - Gradski odbor PDP-a u Banjaluci traži hitnu sjednicu Skupštine grada o bezbjednosti saobraćaja, ali predstavnici te stranke u kontinuitetu ne učestvuju u raspravi o toj temi u gradskom parlamentu, naveli su iz Stručne službe Skupštine grada Banjaluka.

Bijeljina se zadužuje za sedam miliona KM

BIJELJINA - Na 35. sjednici Skupštine Grada Bijeljina, koja je održana 25. decembra, usvojen je prijedlog odluke o kreditnom zaduženju Grada Bijeljina za finansiranje kapitalnih razvojnih projekata od 7 miliona KM.

Skupština grada Banjaluka dobila novu odbornicu

BANJALUKA - Nakon usvajanja dnevnog reda 36. Sjednice Skupštine grada Banjaluka, koja se održava danas, svečanu zakletvu na mjesto odbornika u Skupštini grada položila je Ljilja Petrović-Zečić, direktor Narodne univerzitetske biblioteke.

Trasa autoputa kroz Semberiju na usvajanju 27. avgusta

BIJELJINA - Skupština grada Bijeljina trebalo bi da 27. avgusta usvoji Postorni plan grada kojim je definisana i trasa budućeg autoputa kroz Semberiju, najavljeno je nakon današnjeg pripremnog sastanka u Gradskoj upravi.

Banjalučki odbornici podržali Arslanagića i Mićevića za Ključ grada

BANJALUKA - Odbornici na sjednici Skupštine grada Banjaluka podržali su kandidate Abasa Arslanagića i Kolju Mićevića za nagradu Ključ grada, sa Poveljom "Počasni građanin grada Banjaluka".

Kubik vode skuplji za 11 feninga

BANJALUKA - Voda će od 1. marta poskupjeti za 0,11 KM po metru kubnom, tako da će, umjesto sadašnjih 0,73 KM, kubik vode koštati 0,84 KM.

Banjalučki odbornici napravili performans o Crnatku i NATO

BANJALUKA - Odbornici vladajuće koalcije u Skupštini Grada Banjaluka u odborničkim klupama napravili su performans sa šljemovima na kojima piše "Crnadak - put u NATO prioritet".

Soliteri na tri lokacije u centru Banjaluke?

BANJALUKA - Bilo je mnogo debate u vezi sa soliterima na području grada i u Prijedlogu odluke o donošenju regulacionog plana dijela centralnog područja ostala je mogućnost da se na barem tri zone u gradu izgrade soliteri.

Skupština grada Banjaluka usvojila nacrt budžeta za iduću godinu od 131.615.000 KM

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluke usvojila je danas Nacrt gradskog budžeta za iduću godinu od 131.615.000 KM i uputila ga u javnu raspravu.

Prijedorska Skupština: Vlada da se uključi u plan privrednih aktivnosti kupca "Ljubije"

PRIJEDOR - Skupština grada Prijedora preporučuje Vladi Republike Srpske da se, nakon okončanog postupka prodaje na berzi paketa akcija Rudnika željezne rude (RŽR) "Ljubija", svojim uticajem aktivno uključi u donošenje plana privrednih aktivnosti rudnika, pokretanja proizvodnje i zapošljavanja novih randika, navodi se u zaključku usvojenom danas na sjednici lokalnog parlament

Najčitanije