Skupština grada

SPS Banjaluka: Nedopustivo blokiranje rada Skupštine

BANJALUKA - Najavljena blokada gradskog parlamenta od strane odbornika SNSD-a ukazuje na potpuno odsustvo odgovornosti prema građanima koji su nas birali da rješavamo suštinska pitanja u našem gradu, saopšteno je iz Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Tri banjalučka odbornika pozitivna na koronu, sjednica Skupštine odgođena

BANJALUKA - Tri odbornika u Skupštini grada Banjaluka pozitivna su na virus korona, zbog čega se sjednica lokalnog parlamenta odgađa do daljnjeg.

Verbalni obračun Golijanina i Begića sa skupštinskom većinom

BANJALUKA - Na konferenciji za novinare skupštinske većine na kojoj su pokušali obrazložiti zbog čega su prekinuli sjednicu došlo je do verbalnog obračuna između odbornika skupštinske većine i odbornika PDP-a Krste Golijanina i Ivana Begića.

Otkazana sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Skuština grada Banjaluka danas neće biti održana kako je ranije bilo planirano jer su članovi skupštinske većine rekli da neće prisustvovati zasjedanju.

Na Skupštini grada Banjaluka varnice sijevale zbog gradnje mostova

BANJALUKA - Nastavak četvrte redovne sjednice Skupštine grada, između ostalog, obilježila je rasprava o tome ko finansira most u naselju Česma, koji treba da se gradi i koji je prijeka potreba mještana.

Počela sjednica Skupštine grada

BANJALUKA - Počela je četvrta redovna sjednica Skupštine grada na kojoj odbornici razmatraju 76 tačaka dnevnog reda, a između ostalog i prijedlog odluke o komunalnim taksama.

Mikrofoni i tasteri koji ne rade odgodili sjednicu

BANJALUKA - Zbog tehničkog sistema starog više od 20 godina, koji je prouzrokovao probleme s mikrofonima i nemogućnost registracije odbornika za aktuelni čas, otkazana je sjednica Skupštine grada.

U srijedu vanredna sjednica o budžetu Banjaluke

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma.

Prihvaćeni programi ustanova i Agrarnog fonda

TREBINJE - Odbornička većina na zasjedanju Skupštine grada Trebinja prihvatila je programe rada javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje i program rada gradskog Agrarnog fonda za ovu godinu, ocjenjujući da su i u prošloj godini ostvarili zapažene rezultate, te da su i za ovu godinu predviđeni značajni rezultati.

Radojičić: Stanje ozbiljno, ne smijemo preći "crvenu liniju"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić apelovao je večaras na sugrađane da se, koliko god je to moguće uzdrže od bilo kakvih javnih okupljanja i da smanje međusobne kontakte kako bi ublažila aktuelna epidemiloška kriza.

Najčitanije