Skupština grada Banjaluka

Nemanja Kondić napokon izglasan za odbornika Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Nemanja Kondić iz PDP-a izabran je danas iz drugog pokušaja, i to jednoglasno za odbornika u Skupštini grada Banjaluka od strane odbornika.

Usvojen dnevni red na 11 zasjedanju Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Na sjednici Skupštine grada usvojen je dnevni red sa 58 tačaka.

Prodaja hale u Poslovnoj zoni Ramići usijala sjednicu Skupštine grada

BANJALUKA - Na sjednici Skupštine grada Banjaluka raspravlja se o tačkama dnevnog reda koje su već ukinute.

Prekinuta sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Sjednica Skupštine grada je prekinuta, jer nije usvojen dnevni red, rekao je Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, na desetoj redovnoj sjednici Skupštine grada Banjaluka.

Deseta sjednica Skupštine grada Banjaluka 9. februara

​BANJALUKA - Na Kolegijumu Skupštine grada Banjaluka odlučeno je da će deseta redovna sjednica gradskog parlamenta u ovom sazivu biti održana 9. februara sa početkom u devet časova.

Stanivuković: Ovo je za mene veća pobjeda nego za gradonačelnika

BANJALUKA - Usvajanje rebalansa budžeta, i to bez SNSD-a je za mene veći trenutak nego pobjeda za gradonačelnika prije godinu dana, rekao je na konferenciji za novinare Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Nastavljena sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Osma redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka nastavljena je prije nekoliko minuta, iako su odbornici SNSD-a napustili zasjedanje.

SPS Banjaluka: Nedopustivo blokiranje rada Skupštine

BANJALUKA - Najavljena blokada gradskog parlamenta od strane odbornika SNSD-a ukazuje na potpuno odsustvo odgovornosti prema građanima koji su nas birali da rješavamo suštinska pitanja u našem gradu, saopšteno je iz Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Tri banjalučka odbornika pozitivna na koronu, sjednica Skupštine odgođena

BANJALUKA - Tri odbornika u Skupštini grada Banjaluka pozitivna su na virus korona, zbog čega se sjednica lokalnog parlamenta odgađa do daljnjeg.

Verbalni obračun Golijanina i Begića sa skupštinskom većinom

BANJALUKA - Na konferenciji za novinare skupštinske većine na kojoj su pokušali obrazložiti zbog čega su prekinuli sjednicu došlo je do verbalnog obračuna između odbornika skupštinske većine i odbornika PDP-a Krste Golijanina i Ivana Begića.

Otkazana sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Skuština grada Banjaluka danas neće biti održana kako je ranije bilo planirano jer su članovi skupštinske većine rekli da neće prisustvovati zasjedanju.

Na Skupštini grada Banjaluka varnice sijevale zbog gradnje mostova

BANJALUKA - Nastavak četvrte redovne sjednice Skupštine grada, između ostalog, obilježila je rasprava o tome ko finansira most u naselju Česma, koji treba da se gradi i koji je prijeka potreba mještana.

Počela sjednica Skupštine grada

BANJALUKA - Počela je četvrta redovna sjednica Skupštine grada na kojoj odbornici razmatraju 76 tačaka dnevnog reda, a između ostalog i prijedlog odluke o komunalnim taksama.

Mikrofoni i tasteri koji ne rade odgodili sjednicu

BANJALUKA - Zbog tehničkog sistema starog više od 20 godina, koji je prouzrokovao probleme s mikrofonima i nemogućnost registracije odbornika za aktuelni čas, otkazana je sjednica Skupštine grada.

U srijedu vanredna sjednica o budžetu Banjaluke

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma.

Najčitanije