Slađana Zrnić

Slađana Zrnić: Biti prvak drame je čast, ali i novi početak

Slađana Zrnić na scenu Narodnog pozorišta Republike Srpske prvi put popela se u decembru 1998. godine. Zajedno sa troje kolega sa klase prve generacije glumaca na tek osnovanoj Akademiji umjetnosti u Banjaluci, tada je zaigrala rame uz rame sa Nedom Arnerić i Miodragom Krivokapićem. Bila je to predstava "Edmund Kin", a Zrnićeva je u istoj bila statista sa zadatkom. Godine su prolazile, a "zadaci" su postajali veći i značajniji.

Slađana Zrnić: Naš cilj je dijete ili mlada osoba koja misli

​BANJALUKA - Ako bismo za Studio "Jazavac" kazali da je to škola glume za mlade, vjerovatno ne bismo bili daleko od istine, ali možda preciznija definicija ovog studija koji radi u sklopu Gradskog pozorišta "Jazavac" bila bi da je to mjesto koje okuplja i "proizvodi" zaljubljenike u pozorišnu i umjetnost uopšte.

Slađana Zrnić za "Nezavisne": Zašto bih bila ravnopravna sa muškarcem i on sa mnom

Slađana Zrnić jedna je od rijetkih glumica u gradu na Vrbasu koja može da se pohvali činjenicom da su uz njenu igru odrastale generacije nekadašnje djece, a današnjih ljudi. Generacija autora ovih redova, koja je rasla devedesetih godina prošlog vijeka, Zrnićevu pamti po njene dvije, takoreći, društvene uloge.

Slađana Zrnić za "Nezavisne": Gluma je potpuna kontrola, a pjevanje lansiranje u zvijezde

​Slađana Zrnić je glumica sa stalnim profesionalnim angažmanom u Narodnom pozorištu Republike Srpske (NP RS) i honorarni saradnik Gradskog pozorišta "Jazavac", koja je u srijedu uveče, četvrte večeri Festivala glumca "Zaplet 10", bila gošća programa "Razgovor sa glumcem".

Slađana Zrnić, glumica NP RS, o uspjehu koji je ostvarila u Skoplju

SKOPLJE, BANJALUKA - Makedonci su i dalje domaćini broj jedan. Skoplje nas je ugostilo savršeno, publika festivala "Gola mesečina" je fenomenalna, a mi smo dobro igrali. Šta ćeš više?! Ovako se Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske (NP RS), oglasila na društvenim mrežama povodom gostovanja predstave "Ožalošćena porodica" u glavnom gradu Makedonije.

Slađana Zrnić najbolja u Skoplju

SKOPLJE - Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta Republike Srpske (NP RS), proglašena je najboljom glumicom 4. Međunarodnog festivala "Gola mesečina 2017", koji je održan u Skoplju u organizaciji Teatra "Komedija" Skoplje.

Najčitanije