Slava

Kako Srbi treba da slave slavu u vrijeme korone?

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije i patrijarh SPC pozvali građne da se i u narednom periodu, prilikom krsnih slava, pridržavaju svih protivepidemijskih mjera.

Mićić: Sveti Pantelejmon neka nam bude duhovni vođa

Služenjem liturgije u Crkvi Svetog Pantelejmona, lomljenjem slavskog kolača u zgradi Gradske uprave i polaganjem vijenaca na spomenik poginulim borcima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, u Bijeljini je u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama obilježeno Pantelino – krsna slava Grada Bijeljina.

"Počašćen sam što sam kum, Bijeljina je grad s najviše perspektive"

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio da je da je počašćen što je kum slave Bijeljine - Svetog Pantelejmona i da je ovaj grad s najviše perspektive u Republici Srpskoj.

Završeno obilježavanje slave grada Bijeljina

BIJELJINA - Polaganjem vijenaca na spomenik srpskim borcima poginulim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu u centru Bijeljine, završeno je obilježavanje krsne slave grada - Svetog Pantelejmona.

Grad Bijeljina obilježava krsnu slavu, kum Dodik

BIJELJINA - Grad Bijeljina danas obilježava krsnu slavu - Svetog Pantelejmona, a kum je ove godine srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Banjaluka obilježava slavu grada, obustava saobraćaja u centru

​BANJALUKA - Banjaluka danas obilježava krsnu slavu grada Vaznesenje Gospodnje – Spasovdan.

"Bol i slava", Almodovarova polubiografska priča

"Bol i slava" (Dolor y gloria), novi film Pedra Almodovara (Pedro Almodovar), nije toliko nov s obzirom na to da je premijerno prikazan u martu prošle godine, ali sam ga ja igrom slučaja pogledala tek prije nekoliko dana.

Ne daje popuste na "crni petak", samo na crveno slovo i krsnu slavu

Mlada Užičanka Tanja koja drži radnju sa unikatnim stvarima u Užicu "Unikat Plus“, koje ona sve ručno pravi, oduševila je mnoge u Srbiji svojim statusom na Facebooku, rekavši nešto što, ispostavilo se, mnogi misle.

Održan koncert Policijskog orkestra MUP-a RS

BANJALUKA - Policijski orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske večeras je u Banjaluci održao koncert povodom Aranđelovdana - krsne slave MUP-a.

Trebinje proslavilo slavu grada: U razvoju se ne smije stati

TREBINJE - Grad Trebinje je, i pored poteškoća, u posljednjih godinu dana doživjelo značajan probražaj, oslanjajući se na pripremljene strategije razvoja turizma, kulture, sporta, kao i na privatne biznismene koji ulažu u ovaj grad.

Najčitanije