Slaviša Ćulum

Šakić se pred tužiocem branio ćutanjem

BANJALUKA – Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pred postupajućim tužiocem Republičkog javnog tužilaštva branio se ćutanjem, saznaju "Nezavisne".

Razbijen alibi Siniše Šakića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Prikupili smo neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke direktan izvršilac ubistva sugrađanina Slaviše Ćuluma (36), i u potpunosti je razbijen njegov lažni alibi da je u vrijeme zločina boravio u Hrvatskoj.

"Nezavisne" saznaju: Šakić ponovo uhapšen zbog ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, ponovo je uhapšen u sklopu istrage o ubistvu Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Šakić još nije predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Šakić predat MUP-u RS

BANJALUKA - Pripadnici Granične policije BiH predali su danas Sinišu Šakića pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na dalje postupanje, rečeno je u MUP-u Srpske.

Potjernica za Sinišom Šakićem koji se dovodi u vezu s ubistvom Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

Blokiran prilaz kući ubijenog Ćuluma, u Dragočaju brojne policijske patrole

BANJALUKA - Prilaz kući Slaviše Ćuluma, koji je juče ubijen u banjalučkom naselju Dragočaj, i dalje je blokiran.

Poziv građanima da pomognu u identifikovanju osumnjičenih za ubistvo Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je fotografije i video-snimak na kojima se vide dva lica sa kacigama na motociklu za koje se sumnja da su izvršioci krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma.

Objavljen i video snimak osumnjičenih za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Nakon fotografija, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je i video snimak na kojem se vide osumnjičeni za teško ubistvo Banjalučanina Slaviše Ćuluma u naselju Dragočaj.

Lukač: Policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Banjalučanina Slaviše Ćuluma, koje je izvršeno danas iz zasjede na lokalnom putu u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Najčitanije