Slaviša Ćulum

Ćulum znao da su u gradu "pucači" koji mu mogu nauditi

BANJALUKA - Slaviša Ćulum pričao je prije ubistva da mu je poznato da mu neki "pucači" u gradu mogu nauditi, ali nije mario za to, izjavio je Dragan Šipka, svjedok odbrane, na suđenju Siniši Šakiću, optuženom za Ćulumovo ubistvo.

Počelo suđenje Šakiću: Ćulum bio ubijeđen da će ga sasjeći rafal

BANJALUKA - Slaviša Ćulum (36) iz Banjaluke, koji je prije nepunu godinu dana izrešetan u banjalučkom naselju Dragočaj, kobnih momenata išao je na grob bratu Nedeljku (19), ubijenom deset godina ranije. Slaviša je znao da ga vrebaju iza svakog grma, a jednom prilikom je čak rekao da će ga negdje "sasjeći rafal".

Tužilaštvo traži još dva mjeseca pritvora za Šakića

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo zatražilo je da još dva mjeseca u pritvoru ostane Siniša Šakić zvani Kinez iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma u maju ove godine u Dragočaju, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Novi detalji ubistva Ćuluma: Šakićev DNK pronađen na mjestu likvidacije

BANJALUKA - Tragovi DNK Siniše Šakića (35) zvanog Kinez iz Banjaluke, koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pronađen je na mjestu likvidacije.

Šakić se pred tužiocem branio ćutanjem

BANJALUKA – Siniša Šakić iz Banjaluke, osumnjičeni za ubistvo sugrađanina Slaviše Ćuluma, pred postupajućim tužiocem Republičkog javnog tužilaštva branio se ćutanjem, saznaju "Nezavisne".

Razbijen alibi Siniše Šakića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Prikupili smo neoborive materijalne dokaze da je osumnjičeni Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke direktan izvršilac ubistva sugrađanina Slaviše Ćuluma (36), i u potpunosti je razbijen njegov lažni alibi da je u vrijeme zločina boravio u Hrvatskoj.

"Nezavisne" saznaju: Šakić ponovo uhapšen zbog ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Siniša Šakić (35) zvani Kinez iz Banjaluke, ponovo je uhapšen u sklopu istrage o ubistvu Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Šakić još nije predat Tužilaštvu

BANJALUKA - Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

Šakić predat MUP-u RS

BANJALUKA - Pripadnici Granične policije BiH predali su danas Sinišu Šakića pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske na dalje postupanje, rečeno je u MUP-u Srpske.

Potjernica za Sinišom Šakićem koji se dovodi u vezu s ubistvom Slaviše Ćuluma

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo je potjernicu za dva lica koja se direktno dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela Teško ubistvo Slaviše Ćuluma u Dragočaju kod Banjaluke.

Najčitanije