Slaviša Kokeza

Kokeza: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

​Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvinio se naciji za težak poraz u Ukrajini (5:0) i pozvao javnost da pruži podršku reprezentativcima i selektoru Mladenu Krstajiću pred meč protiv Litvanije, poslije čega će biti napravljena detaljna analiza svega urađenog.

Kokeza: Zadovoljni smo, oduševio me Maksimović

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza pohvalio je igrače za partiju protiv Njemačke u Volfsburgu 1:1 i posebno izdvojio Nemanju Maksimovića.

Kokeza: Ronaldo je najbolji na svijetu, ali možemo protiv Portugala

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da ga u duelu sa Portugalom ne brine igranje Kristijana Ronalda, koga smatra najboljim na svijetu.

Kokezi jednoglasno novi mandat na čelu FSS

Aktuelni predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza jednoglasno je dobio novi četvorogodišnji mandat na sjednici Skupštine u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kokeza: Burna godina iza nas, cilj za sledeću plasman na EP

BEOGRAD - Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza izjavio je danas da je godina na izmaku bila burna, ali uspješna i kao cilj za sljedeću najavio plasman na Evropsko prvenstvo na kojem nacionalni tim nije bio od 2000. godine.

"Crveno-plavo veče" u Banjaluci: Počinje nova era, Borac dobija pola miliona maraka

U Borcu se dešava pozitivna priča i mi smo došli to da podržimo. Počinje nova era banjalučkog kluba, kazao je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH u na manifestaciji "Crveno-plavo veče" koja je održana u Banjaluci.

Kokeza: Poslije 5. decembra o selektoru

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Slaviša Kokeza izjavio je danas da se po pitanju smjene selektora Mladena Krstajića neće oglašavati do žreba kvalifikacija za EURO 2020. godine.

FIFA: Postupak protiv Kokeze, Krstajića i Lihtštajnera

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) pokrenula je postupak protiv predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze, selektora Mladena Krstajića i kapitena Švajcarske Stefana Lihtštajnera.

Kokeza: Najbolja godina u poslednje dve decenije

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izjavio je danas na ceremoniji dodjele Zlatne lopte najboljem igraču i treneru u 2017. da je prethodna godina najuspješnija u posljednje dvije decenije.

Najčitanije