Slaviša Krunić

Slučaj "Krunić": Optuženi Gajić komunicirao s jednim od napadača

BANJALUKA - Rodoljub Gajić, koji je optužen u slučaju ubistva Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, u više navrata je komunicirao sa Željkom Kovačevićem, koji je ubijen u razmjeni vatre i označen kao jedan od napadača u zločinu koji se desio 22. aprila 2019. godine.

"Kamere snimile optuženog kod picerije gdje je sjedio Krunić"

BANJALUKA - Emilio Baldo (53), optuženi za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), na dan zločina, u popodnevnim satima, prolazio je pored picerije u Glamočanima, gdje je, prije nego što će biti ubijen, sjedio Krunić.

Slučaj "Krunić": Na puškama DNK tragovi Đukanovića i Kovačevića

BANJALUKA - Na puškama koje su, prema tvrdnjama Tužilaštva, korištene pri ubistvu biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), pronađeni su biološki tragovi optuženog Benedija Đukanovića (53) te ubijenog Željka Kovačevića (45), a koji je označen kao jedan od napadača.

Čaura povezuje Đukanovića sa ubistvom Krunića i Pavlovića

BANJALUKA - U dvorištu kuće Benedija Đukanovića (53), optuženog za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), otkrivena je čaura identična onima koje su pronađene na mjestu zločina.

Sumnjivi kedi primijećen kod Krunićevog imanja prije ubistva

BANJALUKA - Prije ubistva Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena i Žarka Pavlovića, radnika njegovog obezbjeđenja, blizu Krunićevog imanja u Glamočanima primijećen je sivi kedi.

Ubistvo Krunića: U noći zločina optuženi bili zajedno u kafiću

​BANJALUKA - U noći kada su ubijeni Slaviša Krunić i njegov radnik Žarko Pavlović, osumnjičeni Benedi Đukanović i Željko Kovačević, napadač koji je te noći ubijen, između 19 i 20 časova došli su crvenom opel korsom u lokal "Pink" u Glamočane, a nedugo zatim crnom opel korsom došao je i "visoki mršavi muškarac" koji im se pridružio.

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

Vozilo koje je koristio Benedi Đukanović, jedan od optuženih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, pronađeno je u Tešnju, potvrđeno je "Nezavisnim".

Suđenje za ubistvo Krunića: Kovačević se družio sa dvojicom optuženih

BANJALUKA - Željko Kovačević, čije je tijelo pronađeno u laktaškom naselju Glamočani, na mjestu gdje su 22. aprila prošle godine ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić i član njegovog obezbjeđenja Žarko Pavlović, družio se intenzivno sa dvojicom optuženih za ovaj zločin - Benedijem Đukanovićem (42) i Emilijem Baldom (53).

Odloženo suđenje za ubistvo Slaviše Krunića

BANJALUKA - Iako je bilo zakazano za ponedjeljak, suđenje optuženima za ubistvo Slaviše Krunića i njegovog člana obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanje vozača Gorana Ilića ipak je odloženo za 21. maj.

Slučaj "Krunić": Nastavak suđenja 11. maja

BANJALUKA - Suđenje optuženima za ubistvo Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena, i njegovog člana obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanje Gorana Ilića biće nastavljeno u ponedjeljak, 11. maja, u Osnovnom sudu u Banjaluci.

Najčitanije