Slaviša Krunić

Slučaj "Krunić": Na puškama DNK tragovi Đukanovića i Kovačevića

BANJALUKA - Na puškama koje su, prema tvrdnjama Tužilaštva, korištene pri ubistvu biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), pronađeni su biološki tragovi optuženog Benedija Đukanovića (53) te ubijenog Željka Kovačevića (45), a koji je označen kao jedan od napadača.

Čaura povezuje Đukanovića sa ubistvom Krunića i Pavlovića

BANJALUKA - U dvorištu kuće Benedija Đukanovića (53), optuženog za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), otkrivena je čaura identična onima koje su pronađene na mjestu zločina.

Sumnjivi kedi primijećen kod Krunićevog imanja prije ubistva

BANJALUKA - Prije ubistva Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena i Žarka Pavlovića, radnika njegovog obezbjeđenja, blizu Krunićevog imanja u Glamočanima primijećen je sivi kedi.

Ubistvo Krunića: U noći zločina optuženi bili zajedno u kafiću

​BANJALUKA - U noći kada su ubijeni Slaviša Krunić i njegov radnik Žarko Pavlović, osumnjičeni Benedi Đukanović i Željko Kovačević, napadač koji je te noći ubijen, između 19 i 20 časova došli su crvenom opel korsom u lokal "Pink" u Glamočane, a nedugo zatim crnom opel korsom došao je i "visoki mršavi muškarac" koji im se pridružio.

Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

Vozilo koje je koristio Benedi Đukanović, jedan od optuženih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, pronađeno je u Tešnju, potvrđeno je "Nezavisnim".

Suđenje za ubistvo Krunića: Kovačević se družio sa dvojicom optuženih

BANJALUKA - Željko Kovačević, čije je tijelo pronađeno u laktaškom naselju Glamočani, na mjestu gdje su 22. aprila prošle godine ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić i član njegovog obezbjeđenja Žarko Pavlović, družio se intenzivno sa dvojicom optuženih za ovaj zločin - Benedijem Đukanovićem (42) i Emilijem Baldom (53).

Odloženo suđenje za ubistvo Slaviše Krunića

BANJALUKA - Iako je bilo zakazano za ponedjeljak, suđenje optuženima za ubistvo Slaviše Krunića i njegovog člana obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanje vozača Gorana Ilića ipak je odloženo za 21. maj.

Slučaj "Krunić": Nastavak suđenja 11. maja

BANJALUKA - Suđenje optuženima za ubistvo Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena, i njegovog člana obezbjeđenja Žarka Pavlovića te ranjavanje Gorana Ilića biće nastavljeno u ponedjeljak, 11. maja, u Osnovnom sudu u Banjaluci.

Godišnjica ubistva Krunića, nalogodavac i motiv i dalje nepoznati

BANJALUKA - Iako su godinu dana od ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića na optuženičkoj klupi Benedi Đukanović (42), Emilio Baldo (53) i Rodoljub Gajić (35), ipak nalogodavac i motiv ovog brutalnog zločina još su nepoznati.

Svjedok: Krunića smo zamotali u tepih i odvezli u bolnicu

BANJALUKA - Kada mi je javljeno da je pucano na gazdu, krenuo sam do ranča i s lijeve strane puta vidio da neko kleči u kanalu s rukama savijenim iznad glave i gleda u nas. Izašao sam, rekao mu da podigne ruke, ali nije reagovao pa sam ispalio metak upozorenja tri do četiri metra od njega, ali mu je glava samo pala na prsa.

Najčitanije