Slaviša Krunić

Odbrana Đukanovića tvrdi da Krunić nije ubijen kao po optužnici

BANJALUKA - Tužilaštvo nije dobro uradilo balističko vještačenje te nisu određeni pravci pucanja i ulasci projektila u vozilo u kojem je bio ubijeni Slaviša Krunić, tvrdi odbrana optuženog Benedija Đukanovića.

Dvije godine od ubistva Krunića nije pronađen nijedan novi dokaz

BANJALUKA - Iako se u četvrtak navršavaju dvije godine od ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (45) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), još nisu poznati ni motiv ni nalogodavci tog zločina, a u Tužilaštvu kažu da ne raspolažu drugim dokazima izvan već sprovedene istrage i podignute optužnice.

U kući Benedija Đukanovića pronađen ključ ubijenog Kovačevića

BANJALUKA - U kući Benedija Ðukanovića (53), optuženog za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), pronađen je ključ opel korse, vlasništvo Željka Kovačevića (45), koji je ubijen u razmjeni vatre sa Krunićevim obezbjeđenjem.

Suđenje za ubistvo Krunića: "Tužilac nakon zločina nije ostao do kraja uviđaja"

BANJALUKA - Advokati optuženih za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38) iznijeli su juče, u nastavku suđenja, brojne zamjerke na prikupljanje dokaza, poput toga da, kako tvrde, tužilac nakon zločina nije bio do kraja uviđaja.

Slučaj "Krunić": "Stručno lice MUP-a" na ročištu postalo vještak

BANJALUKA - Miroslav Ćurković, svjedok tužilaštva, na suđenju u slučaju ubistva biznismena Slaviše Krunića (48) i njegovog pratioca Žarka Pavlovića (38), koji je na prethodnom ročištu svjedočio kao "stručno lice", u petak je na zahtjev suda "prekvalifikovan" u vještaka.

Slučaj "Krunić": Optuženi Gajić komunicirao s jednim od napadača

BANJALUKA - Rodoljub Gajić, koji je optužen u slučaju ubistva Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, u više navrata je komunicirao sa Željkom Kovačevićem, koji je ubijen u razmjeni vatre i označen kao jedan od napadača u zločinu koji se desio 22. aprila 2019. godine.

"Kamere snimile optuženog kod picerije gdje je sjedio Krunić"

BANJALUKA - Emilio Baldo (53), optuženi za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), na dan zločina, u popodnevnim satima, prolazio je pored picerije u Glamočanima, gdje je, prije nego što će biti ubijen, sjedio Krunić.

Slučaj "Krunić": Na puškama DNK tragovi Đukanovića i Kovačevića

BANJALUKA - Na puškama koje su, prema tvrdnjama Tužilaštva, korištene pri ubistvu biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), pronađeni su biološki tragovi optuženog Benedija Đukanovića (53) te ubijenog Željka Kovačevića (45), a koji je označen kao jedan od napadača.

Čaura povezuje Đukanovića sa ubistvom Krunića i Pavlovića

BANJALUKA - U dvorištu kuće Benedija Đukanovića (53), optuženog za ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića (48) i radnika njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića (38), otkrivena je čaura identična onima koje su pronađene na mjestu zločina.

Sumnjivi kedi primijećen kod Krunićevog imanja prije ubistva

BANJALUKA - Prije ubistva Slaviše Krunića, banjalučkog biznismena i Žarka Pavlovića, radnika njegovog obezbjeđenja, blizu Krunićevog imanja u Glamočanima primijećen je sivi kedi.

Najčitanije