Slavonski Brod

Brođanin kupio polovnu komodu pa u njoj našao 25.000 evra

SLAVONSKI BROD - Malo je reći da se iznenadio 22-godišnji Petar Gavran kada je kupio polovnu komodu preko interneta i otkrio što se u njoj nalazi.

Jedno poginulo, pet povrijeđenih u sudaru kod Slavonskog Broda

ZAGREB – Jedna osoba je poginula, a pet je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros autoputu Bregana-Lipovac kod Slavonskog Broda.

Tuča četiri djevojke ispred kluba u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Lokalni slavonskobrodski portal sbonline.net objavio je snimku četiri djevojke koje su se sinoć potukle ispred noćnog kluba u Slavonskom Brodu.

Nestali mladić iz Slavonskog Broda pronađen u Minhenu

SLAVONSKI BROD, MINHEN - Nakon gotovo mjesec dana potrage, u Minhenu je večeras pronađen 18-godišnji Damien Horvat.

Užas u Slavonskom Brodu: Pozvali ženu u auto pa ju ubili?

SLAVONSKI BROD - U Županijskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu u subotu su ispitali ženu (60) i muškarca (62) zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47).

Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac

SLAVONSKI BROD - Jedan muškarac je povrijeđen u pucnjavi ikoja se dogodila se u ponedjeljak oko 23 sata u najvećem slavonskobrodskom naselju Andrije Hebranga.

Crkva iz Slavonskog Broda pred stečajem

Trgovački sud u Osijeku donio je zaključak kojim se poziva povjerilac Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije (BDM) u Slavonskom Brodu, koji je i podnio prijedlog za otvaranje stečaja, da u roku od osam dana dostavi valjane isprave "kojima će učiniti vjerovatnim postojanje svog potraživanja prema dužniku".

Ukinuto ograničenje plovidbe između Broda i Slavonskog Broda

BANJALUKA - Ministarstvo sabraćaja i veza Republike Srpske obavijestilo je kapetane brodova, brodarska preduzeća i ostale učesnike u plovidbi da se ukida ograničenje plovidbe za prolazak ispod mosta na rijeci Savi između Broda i Slavonskog Broda.

Gigant jugoslovenske industrije napušta proizvodnju teške opreme, slijede otkazi

SLAVONSKI BROD - Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme.

Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom fudbalu kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18.40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih grupa.

Najčitanije