Slavonski Brod

U Slavonskom Brodu vjetar nosio krovove

SLAVONSKI BROD - Slavonski Brod danas je pogodilo nevrijeme usljed kojeg je vjetar nosio krovove i rušio drveće.

Teretnim vozilom naletio na djevojčicu, teže povrijeđena

SLAVONSKI BROD - Djevojčica (12) teže je povrijeđena kada je na nju teretnim vozilom naletio 72-godišnji vozač dok je pretrčavala preko ulice u Sibinju, kod Slavonskog Broda, saopšteno je iz Brodsko-posavske policije.

Brođanin kupio polovnu komodu pa u njoj našao 25.000 evra

SLAVONSKI BROD - Malo je reći da se iznenadio 22-godišnji Petar Gavran kada je kupio polovnu komodu preko interneta i otkrio što se u njoj nalazi.

Jedno poginulo, pet povrijeđenih u sudaru kod Slavonskog Broda

ZAGREB – Jedna osoba je poginula, a pet je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros autoputu Bregana-Lipovac kod Slavonskog Broda.

Tuča četiri djevojke ispred kluba u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Lokalni slavonskobrodski portal sbonline.net objavio je snimku četiri djevojke koje su se sinoć potukle ispred noćnog kluba u Slavonskom Brodu.

Nestali mladić iz Slavonskog Broda pronađen u Minhenu

SLAVONSKI BROD, MINHEN - Nakon gotovo mjesec dana potrage, u Minhenu je večeras pronađen 18-godišnji Damien Horvat.

Užas u Slavonskom Brodu: Pozvali ženu u auto pa ju ubili?

SLAVONSKI BROD - U Županijskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu u subotu su ispitali ženu (60) i muškarca (62) zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47).

Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac

SLAVONSKI BROD - Jedan muškarac je povrijeđen u pucnjavi ikoja se dogodila se u ponedjeljak oko 23 sata u najvećem slavonskobrodskom naselju Andrije Hebranga.

Crkva iz Slavonskog Broda pred stečajem

Trgovački sud u Osijeku donio je zaključak kojim se poziva povjerilac Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije (BDM) u Slavonskom Brodu, koji je i podnio prijedlog za otvaranje stečaja, da u roku od osam dana dostavi valjane isprave "kojima će učiniti vjerovatnim postojanje svog potraživanja prema dužniku".

Ukinuto ograničenje plovidbe između Broda i Slavonskog Broda

BANJALUKA - Ministarstvo sabraćaja i veza Republike Srpske obavijestilo je kapetane brodova, brodarska preduzeća i ostale učesnike u plovidbi da se ukida ograničenje plovidbe za prolazak ispod mosta na rijeci Savi između Broda i Slavonskog Broda.

Najčitanije