Slavonski Brod

Pucnjava u Slavonskom Brodu, ranjen muškarac

SLAVONSKI BROD - Jedan muškarac je povrijeđen u pucnjavi ikoja se dogodila se u ponedjeljak oko 23 sata u najvećem slavonskobrodskom naselju Andrije Hebranga.

Crkva iz Slavonskog Broda pred stečajem

Trgovački sud u Osijeku donio je zaključak kojim se poziva povjerilac Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije (BDM) u Slavonskom Brodu, koji je i podnio prijedlog za otvaranje stečaja, da u roku od osam dana dostavi valjane isprave "kojima će učiniti vjerovatnim postojanje svog potraživanja prema dužniku".

Ukinuto ograničenje plovidbe između Broda i Slavonskog Broda

BANJALUKA - Ministarstvo sabraćaja i veza Republike Srpske obavijestilo je kapetane brodova, brodarska preduzeća i ostale učesnike u plovidbi da se ukida ograničenje plovidbe za prolazak ispod mosta na rijeci Savi između Broda i Slavonskog Broda.

Gigant jugoslovenske industrije napušta proizvodnju teške opreme, slijede otkazi

SLAVONSKI BROD - Kompanija Đuro Đaković Industrijska rješenja donijela je odluku o napuštanju neprofitabilnog dijela djelatnosti proizvodnje teške opreme.

Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom fudbalu kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18.40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih grupa.

Mladića izbola djeca na autobuskoj stanici

Devetnaestogodišnjeg mladića izboli su u sukobu više ljudi na autobusnom kolodvoru u Slavonskom Brodu u utorak oko 18.15 sati.

Kitarović: Rafinerija nije jedini uzrok zagađenja u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je danas žaljenje zbog havarije koja se dogodila u Rafineriji Brod i posebno je uputila saučešće porodici poginulog radnika.

Preminuo sportista (16) iz Slavonskog Broda

ODŽAK – Na tradicionalnom borilačkom turniru Posavina Open Odžak 2018., održanom u subotu u Sportskoj dvorani Srednje škole Pero Zečević u Odžaku, preminuo je 16-godišnji borac iz Slavonskog Broda.

Mandžukić sugrađane počastio pivom, uplatio 25.000 kuna

Vatrena atmosfera je vladala širom Hrvatske dok su "vatreni" uz još jednu dramu prošli među četiri najbolje ekipe na svijetu.

Motociklista se zabio u auto, dvoje povrijeđeno

SLAVONSKI BROD - Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 14 sati dogodila na puti Našice - Slavonski Brod.

Najčitanije