Slavonski Brod

Preminuo sportista (16) iz Slavonskog Broda

ODŽAK – Na tradicionalnom borilačkom turniru Posavina Open Odžak 2018., održanom u subotu u Sportskoj dvorani Srednje škole Pero Zečević u Odžaku, preminuo je 16-godišnji borac iz Slavonskog Broda.

Mandžukić sugrađane počastio pivom, uplatio 25.000 kuna

Vatrena atmosfera je vladala širom Hrvatske dok su "vatreni" uz još jednu dramu prošli među četiri najbolje ekipe na svijetu.

Motociklista se zabio u auto, dvoje povrijeđeno

SLAVONSKI BROD - Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 14 sati dogodila na puti Našice - Slavonski Brod.

Vjetar srušio rodnu kuću Đure Đakovića

SLAVONSKI BROD - U Slavonskom Brodu u naletu vjetra srušena je rodna kuća Đure Đakovića, jednog od najistaknutijih boraca radničke klase Jugoslavije.

Stanovnici Slavonskog Broda će još nekoliko dana koristi vodu iz cisterni i rezervoara

SLAVONSKI BROD - Stanovnici Slavonskog Broda i šest susjednih opština sigurno će se još nekoliko dana koristiti vodom iz cisterni i rezervoara, potvrdio je danas gradonačelnik Mirko Duspara nakon zajedničke sjednice gradskog i županijskog Štaba civilne zaštite.

Razbojnik sa suzavcem ubijen tokom pljačke

BROD - Policija je 15 godina nakon razbojništva u Brodu, gdje su 2003. napadnuti i opljačkani mještanin i njegov sin, utvrdila da iza tog brutalnog čina stoje dvojica muškaraca, uključujući i Andriju Kljajića (47), koji je 12. maja 2011. godine ranjen tokom pljačke banke u Slavonskom Brodu, nakon čega je i preminuo!

Hrvatska i RS potpisale protokol o snabdijevanju gasom Rafinerije Brod

BROD - U Brodu je danas potpisan Protokol o saradnji na realizaciji projekta "Snabdijevanje prirodnim gasom krajnjeg kupca - Rafinerija nafte Brod", kojim će ta rafinerija biti povezana na hrvatski gasovod i obezbijediti redovno snabdijevanje ovim energentom i zaštitu životne sredine.

Prevrnuo se autobus pun djece, poginuo vozač automobila

ZAGREB - Autobus pun školske djece prevrnuo se nedaleko od Slavonskog Broda. Kako prenose domaći mediji, smrtno je nastradao vozač automobila koji je izazvao nesreću.

Privedeno više od 20 fudbalskih sudija zbog mita

U Slavonskom brodu privedeno je više od 20 fudbalskih sudija i delegata koji se sumnjiče za primanje mita i namještanje rezultata utakmica u amaterskim ligama na području Brodsko-posavske županije.

U teretnom vagonu u Slavonskom Brodu pronađeno pet migranata

SLAVONSKI BROD - Petoro migranata, za sada nepoznatog državljanstva, otkriveno je danas u teretnom vagonu voza koji se nalazio na željezničkoj stanici u Slavonskom Brodu.

Najčitanije