Slika

Nepokretna Turkinja slika pomoću usta

Narin Isik (52) iz turskog grada Jozgata otvorila je svoju drugu izložbu slika, iako slika koristeći samo usta jer je osoba s invaliditetom i ne može koristiti ni ruke ni noge.

Ono što prvo vidite na slici otkriva šta zaista želite u životu

​Ovaj test će vam reći šta zaista želite u svom životu.

Slika Kloda Monea prodata za rekordnih 110,7 miliona dolara

NJUJORK - Jedna od legendarnih slika plastova sijena francuskog impresioniste Kloda Monea dostigla je rekordnih 110,7 miliona dolara na aukciji u Sotebiju u Njujorku.

Uhapšen osumnjičeni za krađu slike

​Osumnjičeni za krađu slike Arhipa Kuindžija iz Tretjakovske galerije u Moskvi tokom izložbe uhapšen je, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova Irina Volk.

Firenca od Njemačke traži nazad sliku ukradenu u ratu

Umjetnička galerija Ufici, iz Firence, traži od Njemačke da joj vrati sliku ukradenu tokom Drugog svjetskog rata, a da bi za svoj zahtjev pridobila što širu javnost, na mjestu gde se to remek-djelo nalazilo postavila je crno-bijelu fotografiju platna ispod koje, na tri jezika, piše samo "Ukradeno".

Slikala selfie i oštetila djelo Salvadora Dalija

Mlada žena je tokom slikanja selfieja oštetila crtež uglednog španskog umjetnika Salvadora Dalija u umjetničkoj galeriji u Jekaterinburgu, saopštio je u petak ruski državni medij.

Slika Žao Vu Kija prodata za 65 miliona dolara

Apstraktni triptih dug oko deset metara slikara Žao Vu Kija prodat je za 65 miliona dolara na aukciji u Hongkongu, što je svjetski rekord za djelo tog kineskog umjetnika, saopštila je kuća Sotbi.

Slika Dejvida Hoknija procijenjena na 80 miliona dolara

LONDON - Slika britanskog umjetnika Dejvida Hoknija postaće najskuplje djelo živog autora ikada prodato na jednoj aukciji.

Švedski muzej vraća ukradenu sliku Oskara Kokoške

STOKHOLM - Švedski muzej pristao je da pravnim nasljednicima vrati sliku Oskara Kokoške koju su ukrali nacisti.

Otvorena izložba slika koje će biti donirane bolnici

PALE - Na Ekonomskom fakultetu na Palama večeras je otvorena izložba 30 slika nastalih na humanitarnom sazivu "Art simpozijum Jahorina" koje će biti donirane novom objektu Bolnice u Istočnom Sarajevu.

Najčitanije