Slikanje

Djeca uspješno završila školu slikanja

BOSANSKI PETROVAC - Jednomjesečne obuke iz oblasti crtanja i slikanja uspješno su završene u Domu kulture u Bosanskom Petrovcu. Organizator je bila Javna ustanova Centar za kulturu i obrazovanje, koja je obezbijedila crtaći i slikarski materijal za polaznike, kao i prigodan poklon svakom djetetu uz potvrdu da su pohađali ljetnu školu slikanja.

Šeron Stoun otkrila talenat za slikanje u karantinu

Mnoge poznate ličnosti podelile su putem društvenih mreža fotografije svojih zanimacija u izolaciji. Jedni unapređuju već postojeće talente, drugi uživaju u nepročitanim knjigama, a treći otkrivaju nove talenete.

Zašto se na fotografiji za pasoš ne smijete smijati?

Jeste li se ikada zapitali zašto na slici za pasoš uvijek morate izgledati ozbiljno? Zašto ne možete razvući osmijeh od uva do uva? Zašto vam vlasti ne daju da pokažete veselje? E, pa za to sve postoje vrlo dobri razlozi.

Pigcasso - svinja umjetnik koja na slikama zarađuje hiljade dolara

Talentovana svinja, krmača Pigcasso, imala je sreće kada ju je 2016. godine u zadnji čas iz klaonice spasila aktivistkinja Džoan Lefson, osnivač "Farme utočišta" u Južnoafričkoj Republici.

Počinju radionice za nagrađene talente

BANJALUKA - Banjalučki umjetnik Mladen Miljanović, zajedno sa "Bunkerom" koji čine Saša Đorđević i Bojan Galić, ugostiće sutra u ateljeu troje nagrađenih na konkursu Ministarstva prosvjete i kulture RS "Zašto je kultura (meni) važna?".

Što oko vidi, ruka preslika na papirnu čašu

Berk Armagan je dvadesetdvogodišnji umjetnik i zaljubljenik u putovanja, koji dolazi iz Turske.

Najčitanije