Sloboda Mićalović

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na "Banja Luka Festu"

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, najveće glumačke zvijezde iz Srbije, pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Monika Beluči zna gdje će poslije Čortanovaca

Monika Beluči uskoro će doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a potom će s njima svratiti u Trebinje.

Monika Beluči dolazi u Srbiju?

Italijanska glumica Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gdje će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Andrija uplašio Slobodu, ona vrištala od straha

Popularni glumac Andrija Milošević uplašio je svoju drugaricu i koleginicu Slobodu Mićalović, što je nasmijalo sve.

Tajne vinove loze - serija sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem

Intrigantna priča koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dvije vinogradarske porodice biće prikazana kroz seriju "Tajne vinove loze", prema scenariju Mirjane Bobić Mojsilović, a u režiji Marka Manojlovića, Ane Marije Rosi, Koste Đorđevića i Dejana Karaklajića.

Sloboda Mićalović u spotu benda "E-Play"

​Alternativni bend E-Play sa aktuelnog albuma "Sloboda" objavio je spot za naslovnu pesmu u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

Doktorka spašavala Slobodu Mićalović na sceni

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenosi Kurir.

Veče u znaku glumice Slobode Mićalović

Duodramom "Frenki i DŽoni" u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Narodnog pozorišta Sombor, u kojoj igraju poznati glumci Sloboda Mićalović i Igor Đorđević, u Prijedoru je nastavljen 14. Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila".

Sloboda Mićalović za "Nezavisne": Kad uplovite u lavirint teatra teško se izvući

Sloboda Mićalović glumica je u punoj snazi, kako sama za sebe kaže, i neko ko je trenutno angažovan kako u filmovima i serijama, tako i u teatru.

Sloboda Mićalović i Milena Vasić obradovale djecu u domu "Rada Vranješević"

Prvi utisak kada sam ovde ušla, primetila sam veliku dozu ljubavi, koju zaposleni u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" pružaju deci. Mislim da je to najvažnije, rekla je poznata glumica Sloboda Mićalović u petak tokom posjete štićenicima u ovoj ustanovi.

Najčitanije