Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović u spotu benda "E-Play"

​Alternativni bend E-Play sa aktuelnog albuma "Sloboda" objavio je spot za naslovnu pesmu u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

Doktorka spašavala Slobodu Mićalović na sceni

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenosi Kurir.

Veče u znaku glumice Slobode Mićalović

Duodramom "Frenki i DŽoni" u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Narodnog pozorišta Sombor, u kojoj igraju poznati glumci Sloboda Mićalović i Igor Đorđević, u Prijedoru je nastavljen 14. Međunarodni festival pozorišta "Zlatna vila".

Sloboda Mićalović za "Nezavisne": Kad uplovite u lavirint teatra teško se izvući

Sloboda Mićalović glumica je u punoj snazi, kako sama za sebe kaže, i neko ko je trenutno angažovan kako u filmovima i serijama, tako i u teatru.

Sloboda Mićalović i Milena Vasić obradovale djecu u domu "Rada Vranješević"

Prvi utisak kada sam ovde ušla, primetila sam veliku dozu ljubavi, koju zaposleni u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" pružaju deci. Mislim da je to najvažnije, rekla je poznata glumica Sloboda Mićalović u petak tokom posjete štićenicima u ovoj ustanovi.

Najčitanije