Sloboda Mićalović

Rijetka fotografija Slobode Mićalović sa jednom od bliznakinja

Popularna glumica Sloboda Mićalović rijetko pokazuje svoje kćerke, a sada je fotografiju sa jednom od bliznakinja objavila na Instagramu.

Sloboda Mićalović zapjevala sa Zvonkom Bogdanom

Poslavljenu glumicu Slobodu Mićalović pjesmom je razgalio kompozitor Zvonko Bogdan, a zatim mu se ona pridružila na bini i zapjevala sa njim.

Sloboda Mićalović pozitivna na virus korona

Sloboda Mićalović (40) pozitivna je na virus korona, zbog čega je 19. septembra prekinuto snimanje serije "Tajne vinove loze", saznaju srpski mediji.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na "Banja Luka Festu"

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, najveće glumačke zvijezde iz Srbije, pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Monika Beluči zna gdje će poslije Čortanovaca

Monika Beluči uskoro će doći na odmor u Čortanovce, kod svojih prijatelja Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a potom će s njima svratiti u Trebinje.

Monika Beluči dolazi u Srbiju?

Italijanska glumica Monika Beluči uskoro dolazi u Srbiju gdje će provesti odmor u vikendici Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Andrija uplašio Slobodu, ona vrištala od straha

Popularni glumac Andrija Milošević uplašio je svoju drugaricu i koleginicu Slobodu Mićalović, što je nasmijalo sve.

Tajne vinove loze - serija sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem

Intrigantna priča koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dvije vinogradarske porodice biće prikazana kroz seriju "Tajne vinove loze", prema scenariju Mirjane Bobić Mojsilović, a u režiji Marka Manojlovića, Ane Marije Rosi, Koste Đorđevića i Dejana Karaklajića.

Sloboda Mićalović u spotu benda "E-Play"

​Alternativni bend E-Play sa aktuelnog albuma "Sloboda" objavio je spot za naslovnu pesmu u kome se kao specijalna gošća pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

Doktorka spašavala Slobodu Mićalović na sceni

Dok je Sloboda Mićalović na sceni Narodnog pozorišta u Užicu glumila da umire i dok su glumci oko nje stvarno djelovali zabrinuto, na scenu se popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenosi Kurir.

Najčitanije