Slobodan Javor

Javor: Kovačevićeva objava nije stav Gradske uprave Prijedor

PRIJEDOR - Izneseni stav Žarka Kovačevića, zamjenika gradonačelnika Prijedora, nije i neće biti stav Gradske uprave Prijedor, već isključivo Kovačevićevo lično mišljenje.

Zamjenik gradonačelnika Prijedora umjesto čestitke vrijeđao na Uskrs

Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika Prijedora, uputio je na Uskrs uvrede sugrađanima katoličke vjeroispovijesti.

Slobodan Јavor položio zakletvu

PRIJEDOR - Svečanom zakletvom Slobodana Јavora, gradonačelnika Prijedora, počela je 16. redovna sjednica Skupštine grada Prijedora.

Јavor: Dovesti što više privrednika u Prijedor

PRIJEDOR - Nakon što je izabran za gradonačelnika Prijedora, Slobodan Јavor je istakao da je među prvim ciljevima da što više privrednika dođe u grad.

Cvijanović: Čestitke Slobodanu Javoru na izbornoj pobjedi u Prijedoru

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović čestitala je večeras kandidatu SNSD-a Slobodanu Javoru na, kako je navela, ubjedljivoj izbornoj pobjedi za gradonačelnika Prijedora.

Javor nakon glasanja: Očekujem nastavak saradnje lokalne i republičke vlasti

PRIJEDOR - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor rekao je da je ubijeđen da će se nastaviti saradnja lokalne i republičke vlasti i da će već od naredne godine završavati krupne projekte koji su tapkali u mjestu godinama unazad.

Dodik garantuje stabilnost Prijedoru s Javorom na čelu

PRIJEDOR - Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Prijedoru da je Republika Srpska stabilna i da on garantuje stabilnost i Prijedoru na čelu sa Slobodanom Javorom, kandidatom za gradonačelnika.

Slobodan Javor mogući kandidat vladajuće koalicije za gradonačelnika Prijedora

PRIJEDOR - Slobodan Javor biće predložen kao jedan od kandidata za gradonačelnika Prijedora kao opšteprihvatljiv za sve političke subjekte okupljene oko Saveza nezavisnih socijaledmokrata (SNSD), izjavio je danas predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać.

Najčitanije