Slobodan Trkulja

Slobodan Trkulja 18. januara u Doboju

Najljepše numere Balkana 18. januara dobojskoj publici će na sceni Centra za kulturu i obrazovanje predstaviti Slobodan Trkulja i grupa "Balkanopolis" na tradicionalnom, 26. Bogojavljenskom koncertu.

Slobodan Trkulja i Balkanopolis održali koncerte u Dubaiju

Srpski muzičar, multiinstrumentalista i kompozitor Slobodan Trkulja i bend Balkanopolis premijerno su održali muzičko-scenski spektakl "Ratnici svetla" ("Warriors of Light") na Paviljonu Srbije i u okviru "Ekspo Bits" festivala u Dubaiju.

Koncert kojim je ispisana istorija Banjaluke

BANJALUKA - Bila evropska prijestonica kulture 2024. godine ili ne, Banjaluka je u četvrtak uveče ispred Kulturnog centra Banski dvor, spojivši svjetski poznata imena Stefana Milenkovića i Slobodana Trkulju, dokazala da kultura stanuje u njoj.

Trkulja i Milenković večeras pred Banjalučanima

​BANJALUKA - Zajedničkim nastupom svjetski poznatih umjetnika Stefana Milenkovića i Slobodana Trkulje, večeras, sa početkom u 21 čas, ispred Kulturnog centra Banski dvor biće održan koncert povodom predaje aplikacije "Banjaluka 2024", kojom se ovaj grad kandiduje za evropsku prijestonicu kulture.

Muzički virtuozi pred Banjalučanima

BANJALUKA - Zajedničkim nastupom svjetski poznatih umjetnika Stefana Milenkovića i Slobodana Trkulje, u četvrtak, sa početkom u 21 čas, ispred Kulturnog centra Banski dvor biće održan koncert povodom predaje aplikacije "Banjaluka 2024", kojom se ovaj grad kandiduje za evropsku prijestonicu kulture.

Trkulja i Balkanopolis oduševili publiku u Kini

Nakon proslave jubileja 20. godina Balkanopolisa u Sava Centru, slavni umjetnik Slobodan Trkulja i njegov sastav nastavili su sa serijom koncerata u Kini, sapštili su danas iz organizacije Novi Sad 2021.

Trkulja: Muzika je divni, veliki svet kojem služim

BEOGRAD - Muzika je taj veliki i divni svet kojem ja služim, kazao je Tanjugu multiinstrumentalista Slobodan Trkulja koji će zajedno sa svojim bendom Balkanopolis održati koncert 25. novembra u beogradskom Sava centru.

Najčitanije