Slovenija

Janša podržao Trampa: Bajden bi bio najslabiji predsjednik u istoriji

LJUBLJANA - Premijer Slovenije Janez Janša podržao je danas Donalda Trampa na predstojećim izborima u SAD, prenijela je STA.

Skoro cijela Slovenija na crvenoj listi Njemačke

LJUBLJANA - Zvanični Berlin je danas proširio listu država čijim je građanima potreban karantin od 14 dana prilikom ulaska u Njemačku, a na najnovijoj listi se našla skoro cijela Slovenija.

Novi rekord u Sloveniji, na snagu stupile još neke mjere

LJUBLJANA - Prema posljednjim podacima Slovenija je zabilježila 1.663 nova slučaja, što je novi dnevni rekord.

Policijski čas stupio na snagu u Sloveniji, zaraženo još 1.100 osoba

LJUBLJANA - U Sloveniji je, zbog pogoršane situacije sa virusom korona, na snagu stupio policijski čas, odnosno ograničenje kretanja između 21 i 6 časova ujutro, a slovenački premijer Janez Janša objavio je da je u posljednja 24 časa zaraženo više od 1.100 lica i pozvao građane "da se uozbilje".

Janša uvjerava: Slovenija spremna za drugi talas epidemije

LJUBLJANA - Suočavajući se s kritikama opozicije o odgovoru Vlade na COVID-19, premijer Slovenije Janez Janša je na današnjoj sednici Skupštine uvjeravao poslanike da je zemlja spremna za drugi talas epidemije.

Slovenija uvela policijski čas

Slovenački ministar unutrašnjih poslova Aleš Hojs na konferenciji za mediji u Ljubljani objavio je kako se, u svjetlu proglašenja epidemije virusa korona, građanima zabranjuje kretanje na otvorenom u noćnim satima.

Slovenija bilježi najveći skok oboljelih

LJUBLJANA - Skoro 900 slučajeva virusa korona je zabilježeno u petak u Sloveniji, što je dosadašnji rekord u toj zemlji.

U Sloveniji 834 osobe pozitivne na virus, četiri preminule

LJUBLJANA - U Sloveniji je broj oboljelih od virusa korona nastavio da raste, a prema posljednjim podacima Vlade, u posljednja 24 sata oboljele su još 834 osobe, dok su četiri pacijenta preminula.

U Sloveniji 745 novozaraženih, jedna osoba umrla

LJUBLJANA - U Sloveniji je u zadnja 24 sata potvrđeno 745 novih zaraza virusom korona, a još je jedna osoba oboljela od COVID-19 umrla, potvrdila je slovenačka vlada.

Još jedna zemlja iz regiona objavila veliki skok zaraženih

LJUBLJANA - U Sloveniji je u posljednja 24 sata potvrđeno više od 707 novih slučajeva virusa korona, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Testirano je 4.902 građana, prenosi agencija STA.

Najčitanije