Slučaj Skripalj

Britanski mediji: Još dvoje osumnjičenih u slučaju "Skripalj"

Britanske obavještajne službe traže dvije osobe koje su navodno pomagale osumnjičenim "trovačima" bivšeg oficira GRU Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije, Aleksandru Petrovu i Ruslanu Boširovu, javio je "Sunday mirror", pozivajući se na izvore.

Kremlj: Osumnjičeni u slučaju "Skripalj" nemaju veze s Putinom

MOSKVA - Aleksandar Petrov i Ruskov Boširov koje London optužuje za umiješanost u trovanje bivšeg agenta Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Saolzberiju nemaju nikakve veze sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, saopšteno je danas iz Kremlja.

Oglasili se optuženi za "slučaj Skripalj": Britanske vlasti su nam uništile život

MOSKVA - Aleksandar Petrov i Ruslan Boširov izjavili su u intervjuu za Sputnjik i RT da su to njihova prava imena i potvrdili da su oni snimljeni na fotografijama koje je Britansko državno tužilaštvo objavilo u optužbi da su učestvovali u trovanju Skripaljevih u Solsberiju, ali su negirali da su umiješani u taj incident.

Putin: Rusija otkrila osumnjičene za slučaj Skripalj

MOSKVA - Vladimir Putin izjavio da je Rusija identifikovala dva muškarca, osumnjičena da su otrovala bivšeg ruskog dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegovu ćerku.

Nebenzija: Britanija iznijela "koktel laži"

NJUJORK - Ambasador Rusije u Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja danas je optužio Veliku Britaniju da proizvodi "koktel neosnovanih i proizvoljnih činjenica".

Velike sile podržale Britaniju: Osumnjičeni u slučaju "Skripalj" ruski agenti

LONDON - Britanska policija objavila je nove informacije u istrazi trovanja Skripaljevih, predstavljajući fotografije i imena dvojice ruskih državljana koji su navodno pokušali da otruju Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju.

Skripaljeva nećaka: Optužnica protiv Rusa moguća prevara

MOSKVA - Bratanica bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja, Viktorija, upozorila je da ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo saopštenja britanskih vlasti.

Zaharova: Britanija da predoči Interpolu otiske prstiju osumnjičenih

MOSKVA - Velika Britanija mora da predoči Interpolu otiske prstiju osumnjičenih u slučaju "Skripalj", rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Britanija imenovala dvojicu osumnjičenih za trovanje Skripaljevih

LONDON - Britanske vlasti imenovale su dvojicu Rusa kao osumnjičene za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije u Solsberiju.

Britanski političar o “slučaju Skripalj“: Najluđa teorija zavjere protiv Rusije

LONDON - Poznati britanski političar, bivši ambasador Londona u Uzbekistanu Kreg Marej smatra da je „slučaj Skripalj“ — najluđa teorija zavjere protiv Rusije. On je tačku po tačku pobio sve zaključke britanskih vlasti o incidentu u Solsberiju.

Najčitanije