Slušalice

Slušalice koje zvuk prilagođavaju uhu korisnika

​Rečenica "Ovo nisu slušalice" utisnuta je na Nuraphones pakovanje, a oni koji su ih isprobali kažu da u kutiji ipak jesu slušalice, ali različite od svega onoga što je do sada moglo da se vidi (ili čuje).

Prodaja bežičnih slušalica će dostići 129 miliona u 2020. godini

Counter Point Research je objavio izvještaj o budućnosti industrije bežičnih slušalica - bubica.

Stižu nove AirPods slušalice

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Honor predstavlja Waterplay 8 tablet i FlyPods slušalice

Izgleda da Honor sprema i nekoliko iznenađenja za svoj događaj, koji će biti održan sutra.

Koje su bolje: Bluetooth ili obične slušalice sa kablom?

Bluetooth slušalice su zgodne, a i sve potrebnije jer se pojavljuje veliki broj telefona koji nemaju standardni džek za slušalice.

Slušalice s kojima možete plivati i roniti

Ako vam je dosad bilo dosadno da se kupate bez muzike - više vam neće biti, jer Sony sad nudi slušalice s kojima možete bez problema plivati i roniti.

Da li će priključak za slušalice biti uklonjen sa iPad-a Pro?

Svjesni smo činjenice da razni portovi nisu omiljene komponente Apple-a i da je uvek na sve načine pokušavao da ih se reši. Kada je riječ o priključku za slušalice, osim što je uklonjen sa iPhone-a, sva je prilika da ga neće biti ni na iPad-u.

Djeca koja koriste slušalice rizikuju gubitak sluha

Djeca koja često koriste slušalice kada uživaju u muzici rizikuju gubitak ili oštećenje sluha - navode danski stručnjaci.

HP gejming slušalice vas hlade uz pomoć termoelektrike

Jedna od najgorih stvari kod slušalica koje pokrivaju uši, jeste da nakon nekoliko sati korišćenja postaju vruće i neudobne. HP je sada predstavio par slušalica koje vas hlade čak i nakon cjelodnevnih gejming sesija.

Slušalice koje utišavaju buku a vas bude tačno na vrijeme

Slušalice Hush kompanije Bose napravljene su tako da spriječe da bilo kakav zvuk dopre do uha osobe koja ih nosi. To će omogućiti spavanje bez ometanja.

Najčitanije