Slušalice

Rekord trajanja baterije među skupim bežičnim slušalicama

Kompanija Bang & Olufsen predstavila je nove premijum slušalice Beoplay HX koje dolaze sa režimom Active Noise Cancelation (ANC) koji otklanjaju buku u pozadini.

Slušalice koje zvuk prilagođavaju uhu korisnika

​Rečenica "Ovo nisu slušalice" utisnuta je na Nuraphones pakovanje, a oni koji su ih isprobali kažu da u kutiji ipak jesu slušalice, ali različite od svega onoga što je do sada moglo da se vidi (ili čuje).

Prodaja bežičnih slušalica će dostići 129 miliona u 2020. godini

Counter Point Research je objavio izvještaj o budućnosti industrije bežičnih slušalica - bubica.

Stižu nove AirPods slušalice

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Honor predstavlja Waterplay 8 tablet i FlyPods slušalice

Izgleda da Honor sprema i nekoliko iznenađenja za svoj događaj, koji će biti održan sutra.

Koje su bolje: Bluetooth ili obične slušalice sa kablom?

Bluetooth slušalice su zgodne, a i sve potrebnije jer se pojavljuje veliki broj telefona koji nemaju standardni džek za slušalice.

Slušalice s kojima možete plivati i roniti

Ako vam je dosad bilo dosadno da se kupate bez muzike - više vam neće biti, jer Sony sad nudi slušalice s kojima možete bez problema plivati i roniti.

Da li će priključak za slušalice biti uklonjen sa iPad-a Pro?

Svjesni smo činjenice da razni portovi nisu omiljene komponente Apple-a i da je uvek na sve načine pokušavao da ih se reši. Kada je riječ o priključku za slušalice, osim što je uklonjen sa iPhone-a, sva je prilika da ga neće biti ni na iPad-u.

Djeca koja koriste slušalice rizikuju gubitak sluha

Djeca koja često koriste slušalice kada uživaju u muzici rizikuju gubitak ili oštećenje sluha - navode danski stručnjaci.

HP gejming slušalice vas hlade uz pomoć termoelektrike

Jedna od najgorih stvari kod slušalica koje pokrivaju uši, jeste da nakon nekoliko sati korišćenja postaju vruće i neudobne. HP je sada predstavio par slušalica koje vas hlade čak i nakon cjelodnevnih gejming sesija.

Najčitanije