Smartfon

Može li vaš telefon da vam prenese virus korona?

Savremeni mobilni telefoni nisu u tolikoj mjeri zaslužni za širenje mikroba, tvrdi profesor mikrobiologije i higijene sa njemačkog Univerziteta Furtvangen Markus Egert.

Pala prodaja smartfona u Kini

ŠANGAJ - Prodaja pametnih telefona u Kini pala je za više od trećine u januaru 2020, prema današnjim podacima kineske vlade, što pokazuje koliku štetu epidemija koronavirusa nanosi potrošačkoj tražnji, izveštava Rojters.

Da li će 2020. biti godina jeftinijih smartfona?

Nakon nekoliko godina rasta cijena i pada prodaje tokom ove godine mogli bi vidjeti više odličnih modela smartfona koji neće koštati hiljadu američkih dolara,

Zašto je opasno puniti telefon na javnim mjestima?

Mnoga javna mjesta danas su opremljena portovima za punjenje, koji zaista pomažu kada je baterija mobilnog uređaja prazna.

U Africi proizveden prvi smartfon

U mnogim afričkim zemljama su smartfoni mnogo važniji nego u Evropi. Oni su tamo sredstvo za komunikaciju, plaćanje i još mnogo toga. Maraphone je prvi smartfon čija kompletna proizvodnja se odvija na ovom kontinentu.

Kako očistiti smartfon, a da ga ne oštetite?

Prije ili kasnije moraćete da očistite vaš pametni telefon.

Najbolji smartfon iz Alcatela

Danas svi proizvođači žele udio u svim tržišnim kategorijama, a nije lako takmičiti se s velikim igračima. Zato su brendovi kao što je Alcatel naprosto prinuđeni da izvlače asove iz rukava. Alcatel 3 je upravo takav uređaj!

Evo kako da pametno iskoristite stari Android telefon

Možda više ne planirate da koristite svoj stari Android telefon, ali ipak dobro razmislite prije nego što ga bacite u zaborav jer postoji nekoliko veoma interesantnih stvari koje sa njim možete da uradite.

Korisni savjeti za brže punjenje telefona

Baterija se "crveni" na ispod pet odsto, a vi morate uskoro da izađete iz kuće ili kancelarije?

Za odricanje od pametnog telefona nude 100.000 dolara

Kompanija "Vitaminwater" nudi nagradu od 100.000 dolara osobi koja će se odreći pametnih telefona i tableta na godinu dana.

Najčitanije