Smjena

Prihvaćena odluka o smjeni Miloša Lučića

SARAJEVO - Predstavnički dom BiH danas je prihvatio odluku o smjeni Miloša Lučića, ministra ljudskih prava i izbjeglica BiH, sa 21 glasom "za".

Sindikat traži smjenu Predraga Damjanovića

BANJALUKA - Sindikat obrazovanja, nauke i kulture Republike Srpske traži da bude smijenjen direktor Republičkog pedagoškog zavoda Predrag Damjanović zbog neodgovorne izjave o radu i platama prosvjetnih radnika u vremenu pandemije virusa korona, izjavio je danas predsjednik ovog sindikata Dragan Gnjatić.

Na dnevnom redu smjena ministra Grubeše

SARAJEVO - Inicijativa grupe poslanika za pokretanje glasanja o rekonstrukciji Vijeća ministara putem smjene ministra pravde Josipa Grubeše na predloženom je dnevnom redu današnje sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH koja je upravo počela.

Načelnica porodilišta u "Narodnom frontu" smijenjena, dolazila zaražena

BEOGRAD - Načelnik porodilišta u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" u Beogradu Snežana Rakić smijenjena je i privremeno udaljena s posla, jer je zaražena virusom korona dolazila na posao, javila je TV Prva.

Još jedna smjena DNS-ovog kadra

BANJALUKA - Nataša Kostić, koja je zaposlena u Ministarstvu saobraćaja i veza RS, smijenjena je s pozicije pomoćnika ministra, potvrdila je "Nezavisnim" Nataša Miletić, portparolka ovog ministarstva.

Pelosi: Pozvaćemo se na 25. amandman i smijeniti Trampa

VAŠINGTON - Predsjedavajuća Predstavničkog doma Nansi Pelosi kaže da će razmotiti da se pozove na 25. amandman kako bi bio smijenjen predsjednik Donald Tramp prije isteka mandata 20. januara, a nakon što su republikanci blokirali inicijalni pokušaj da se to učini.

Banjac: Nešić je trebalo da sačeka sjednicu Predsjedništva

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac ocijenio je da lider DNS-a Nenad Nešić ima pravo da smjenjuje potpredsjednike stranke, ali da je prije takve odluke trebalo da sačeka sjednicu stranačkog Predsjedništva koja će biti održana sutra u Banjaluci.

Aćić: Iznenađen sam smjenom

BANJALUKA - Potpredsjednik DNS-a Marko Aćić potvrdio je danas Srni da ga je predsjednik te stranke Nenad Nešić smijenio sa mjesta potpredsjednika, istakavši da je iznenađen tom odlukom.

Gligorić: Očekujem smjenu sa mjesta v.d. direktora "Željeznica RS"

DOBOJ - Slavko Gligorić, poslanik DNS-a u Narodnoj skupštini RS, izjavio je danas za "Nezavisne" da još nije smijenjen s mjesta v.d. direktora "Željeznica Republike Srpske", ali da očekuje da se to desi.

Pašinjan smijenio šefa diplomatije jer ga je demantovao

JEREVAN - Jermenski premijer Nikol Pašinjan izjavio je da je odlučio da smijeni ministra spoljnih poslova Zohraba Mnacakanjana, koji je negirao današnje tvrdnje Pašinjana da je status grada Šuši u Nagorno Karabahu bio tema mirovnih pregovora s Azerbejdžanom.

Najčitanije