Snajper

Doputovao avionom sa snajperom u prtljagu

BEOGRAD, NIŠ - Snajper, digitalni uređaj za osmatranje i termovizijska kamera otkriveni su u prtljagu putnika iz Dortmunda koji je stigao na niški aerodrom "Konstantin Veliki".

Američka vojska pravi robote snajperiste

Američka vojska pravi robote snajperiste.

Sa Snajperom na Jahorini uhapšena još jedna osoba

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su danas na Jahorini Slobodana Milutinovića zvanog Slobo Snajper iz Novog Sada i Gorana Nikolića iz Novih Ledinaca, kod Novog Sada, saznaju "Nezavisne".

Na Jahorini uhapšen Slobodan Milutinović Snajper

ISTOČNO SARAJEVO - Slobodana Milutinovića, zvani Slobo snajper iz Novog Sada ,uhapsili su danas na Jahorini pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrđeno je "Nezavisnim".

Američki časopis procijenio, Vasilij Zajcev među najboljim u istoriji

Legendarni sovjetski snajperista iz Drugog svjetskog rata Vasilij Zajcev (1915-1991) spada među najbolje strijelce u istoriji - procjenjuje američki vojni časopis "Mi smo moćni".

Ko je Novosađanin čiji je džip eksplodirao

NOVI SAD - U džipu dignutom u vazduh danas oko 19 sati u Puškinovoj ulici kod Limanske pijace u Novom Sadu nalazio se Slobodan Milutinović Snajper (34).

Snajperisti će usmrtiti 10.000 kamila u Australiji

Australijski snajperisti u srijedu su uzletjeli helikopterima u misiju ubijanja 10.000 kamila koje se u potrazi za vodom u velikim krdima približavaju naseljenim mjestima i ugrožavaju domorodačko stanovništvo.

Vulin: Snajper nije metafora za smrt, snajper je poziv na smrt

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da snajper nije metafora za smrt, već poziv na smrt.

Pogodio metu pet puta na dva kilometra u potpunom mraku

Ruski strijelac Sergej Šmakov pogodio je metu na udaljenosti od dva kilometra u poptunom mraku.

Osumnjičen za terorizam: Tražio snajperistu za atentat na Dodika i Cvijanovićevu

​Zijad Halilović iz Lukavca osumnjičen je da je preko društvenih mreža podstrekivao na ubistvo predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, saznaje Srpskainfo.

Najčitanije