Snijeg

Zbog snijega saobraćaj otežan na putu Ljubogošta - Podromanija

​BANJALUKA - Zbog novih snježnih padavina, saobraćaj se i dalje odvija otežano na putnom pravcu Ljubogošta - Podromanija, gdje je za teretna vozila sa prikolicom i šlepere obavezna upotreba lanaca, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Žuto upozorenje za Foču, Trebinje i Livno

BANJALUKA - Žuti meteoalarm danas je upaljen na području Trebinja zbog kiše, u Foči i okolini zbog kiše i snijega, a u livanjskom kraju se očekuje jak vjetar.

Kresojević za "Nezavisne": Ove godine za čišćenje snijega potrošeno ubjedljivo najmanje novca

BANJALUKA - Кada se uporedi iznos rashoda po jednom snježnom danu, dolazi se do zaključka da je u ovoj godini utrošen ubjedljivo najmanji iznos budžetskih sredstava, rekao je za "Nezavisne" Bojan Kresojević, gradski menadžer Banjaluke.

Stanivuković potrošio 700.000 KM na snijeg kojeg nema

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke potrošio je 700.000 KM čisteći snijeg kojeg, prema izvještaju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, skoro nije ni bilo u prvoj polovini godine.

Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju

SARAJEVO - U BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom.

Kolovozi u Hrvatskoj klizavi, u Gorskom kotaru snijeg

ZAGREB - Kolovozi su u većem dijelu Hrvatske mokri i klizavi, a u Gorskom kotaru pada snijeg.

U Srpsku stiže promjena vremena, najavljeni snijeg i poplave

BANJALUKA - Republiku Srpsku naredna dva dana očekuju obilnije padavine, a od petka, 3. decembra, snijeg u većini krajeva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Snijeg obijelio nekoliko gradova u Srpskoj

PALE - Snijeg koji je počeo padati danas, obijelio je nekoliko gradova u Republici Srpskoj.

Mećava zarobila 60 ljudi u pabu tri dana: "Dobro su raspoloženi"

Više desetina mušterija koji su svratili na piće u jedan pab na najvišoj nadmorskoj visini u Britaniji dobili su duži boravak od očekivanog, nakon što je taj objekat zahvatila mećava.

Moguć snijeg u nižim krajevima BiH

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas će preovladavati oblačno sa kišom i pljuskovima, dok se na planinama očekuje snijeg koji je krajem dana moguć i u nižim krajevima.

Najčitanije