Snijeg

U Njujorku napadalo 13 centimetara snijega: Najobilnije aprilske padavine od 1982.

NJUJORK - Prvog dana aprila u Njujorku je napadalo 13 centimetara snijega, izjavio je Džej Engl, meteorolog iz Nacionalne hidrometrerološke službe.

Snijeg zabijelio dio Dalmacije

Najavljeno zahlađenje donijelo je protekle noći snijeg na Biokovo gdje je palo oko pet-šest centimetara snijega koji je zabijelio više biokovske vrhove, kao i dio priobalnog dijela planine.

Narandžasti snijeg prekrio evropske vrhove

BUKUREŠT - Širom istočne Evrope primjećena je čudna pojava - snijeg narandžaste boje.

Snježne lavine otežavaju saobraćaj prema Sarajevu

FOČA- Snježne lavine u kanjonu Bistrice otežavaju saobraćaj na putu Foča-Sarajavo i zadaju probleme zimskim službama, ali nije bilo zastoja i obustave saobraćaja, rečeno je u preduzeću "Srbinjeputevi".

Snijeg izazvao haos u saobraćaju, 30 udesa u Sarajevu

SARAJEVO - Na svim putnim pravcima na području Sarajevsko-romanijske regije saobraćaj se odvija otežano zbog jačine snijega koji pada, izjavio je Srni dežurni na centralnom punktu zimskog održavanja "Romanijaputeva" Sokolac Nenad Samardžija.

Dio Hrvatske pod vodom, sve pod snijegom

ZAGREB, RIJEKA -- Dio Hrvatske bori se sa izlivanjem rijeka. Snijeg zavejao skoro cijelu zemlju.

Vozači oprez: Ugažen snijeg i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U većini krajeva Republike Srpske kolovozi su mokri i klizavi, u višim predjelima i preko planinskih prevoja ima ugaženog snijega, a poledice posebno preko planinskih prevoja, kao i na prilazu mostovima i tunelima, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog snijega otkazan trening "Zmajeva"

Snježna idila, niske temperature i sivilo na ulicama, zatekli su danas najbolje fudbalere BiH, koji su se okupili u Razgradu uoči prijateljske utakmice u petak sa Bugarskom.

Snijeg, kiša i niže temperature naredne dvije sedmice u BiH

BANJALUKA - Nestabilne vremenske prilike preovladavat će u Bosni i Hercegovini u narednih petnaest dana, navodi se u dugoročnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Danas zahlađenje sa kišom i snijegom

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje zahlađenje sa kišom i snijegom, koji će tokom noći početi da pada u većini krajeva.

Najčitanije