Snijeg

Pao snijeg na rumunskim Karpatima

BUKUREŠT - Snijeg je pokrio rumunski dio Karpata, a temperatura vazduha na pojedinim mjestima pala je ispod devet stepeni Celzijusovih.

Na Biokovu pao snijeg

Usljed naglog zahlađenja koje je zahvatilo naše područje na Biokovu je pao snijeg, a temperatura na primorju je spala za čak 15 stepeni.

U Normandiji pao snijeg

PARIZ - U Normandiji, regionu na sjeveru Francuske, pada snijeg pošto je hladni talas pogodio Francusku "otjeravši" lijepo i toplo vrijeme.

U Njujorku napadalo 13 centimetara snijega: Najobilnije aprilske padavine od 1982.

NJUJORK - Prvog dana aprila u Njujorku je napadalo 13 centimetara snijega, izjavio je Džej Engl, meteorolog iz Nacionalne hidrometrerološke službe.

Snijeg zabijelio dio Dalmacije

Najavljeno zahlađenje donijelo je protekle noći snijeg na Biokovo gdje je palo oko pet-šest centimetara snijega koji je zabijelio više biokovske vrhove, kao i dio priobalnog dijela planine.

Narandžasti snijeg prekrio evropske vrhove

BUKUREŠT - Širom istočne Evrope primjećena je čudna pojava - snijeg narandžaste boje.

Snježne lavine otežavaju saobraćaj prema Sarajevu

FOČA- Snježne lavine u kanjonu Bistrice otežavaju saobraćaj na putu Foča-Sarajavo i zadaju probleme zimskim službama, ali nije bilo zastoja i obustave saobraćaja, rečeno je u preduzeću "Srbinjeputevi".

Snijeg izazvao haos u saobraćaju, 30 udesa u Sarajevu

SARAJEVO - Na svim putnim pravcima na području Sarajevsko-romanijske regije saobraćaj se odvija otežano zbog jačine snijega koji pada, izjavio je Srni dežurni na centralnom punktu zimskog održavanja "Romanijaputeva" Sokolac Nenad Samardžija.

Dio Hrvatske pod vodom, sve pod snijegom

ZAGREB, RIJEKA -- Dio Hrvatske bori se sa izlivanjem rijeka. Snijeg zavejao skoro cijelu zemlju.

Vozači oprez: Ugažen snijeg i klizavi kolovozi

BANJALUKA - U većini krajeva Republike Srpske kolovozi su mokri i klizavi, u višim predjelima i preko planinskih prevoja ima ugaženog snijega, a poledice posebno preko planinskih prevoja, kao i na prilazu mostovima i tunelima, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Najčitanije