Snijeg

Snijeg pao u Arizoni

​FLAGSTAF - Snažna zimska oluja koja je pogodila američki jugozapad donijela je snijeg u planinske predjele Arizone, a obilne kiše u pustinji.

Na udaru zimske oluje 200 miliona Amerikanaca

VAŠINGTON - Više od 200 miliona Amerikanaca naći će se na udaru velike oluje, koja će sa sobom donijeti obilne snežne i kišne padavine, ali i led koji bi mogao da izazove velike probleme.

Jugozapad Sibira prekrio crni snijeg

Rusku Kemerovsku oblast na jugozapadu Sibira prekrio je otrovni crni snijeg.

Snijeg i ledene oluje zatvorile škole u SAD

VAŠINGTON - U više američkih država zatvorene su škole, a poslanici su odložili sve sjednice zbog snijega i ledenih oluja koje su ponovo zahvatile američki sjeverozapad.

Snijeg usporio saobraćaj u Sarajevu, kasne i letovi

SARAJEVO - Obilne snježne padavine zabijelile su Sarajevo u vrlo kratkom periodu te značajno smanjile vidljivost na cesti.

Snažna oluja i snijeg napravili haos na Havajima

HONOLULU - Snažna oluja koja je pogodila Havaje napravila je haos, jer je veliki broj domaćinstava ostavila bez struje, lomila je grane drveća, poplavila puteve, pa donijela i snijeg.

Stiže promjena vremena, sutra krajem dana snijeg

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje kiša, obilnija na zapadu i jugozapadu, a krajem dana snijeg, koji će na planinama pasti i do 20 centimetara.

U lavinama u italijanskim Alpima poginulo pet skijaša

​RIM - U lavinama u italijanskim Alpima poginulo je najmanje pet skijaša, saopštila je danas spasilačka služba Italije.

Snijeg u Italiji blokirao hiljade vozila, kolona duga 16 km

RIM - Hiljade vozila danas je zbog obilnih snježnih padavina ostalo blokirano na autoputu koji povezuje sjeveroistočne dijelove Italije sa Austrijom, u koloni dugoj 16 kilometara, a spaseno je 200 ljudi koji su satima bili zaglavljeni u automobilima i autobusima.

Vozači u Velikoj Britaniji nekoliko sati blokirani zbog snijega i leda

LONDON - Saobraćaj je zbog snijega i leda obustavljen u pojedinim dijelovima Velike Britanije, gdje su vozači po nekoliko časova bili blokirani u vozilima.

Najčitanije