Snijeg

Snijeg na kolovozima u višem predjelima

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, na putevima u višim predjelima mjestimično ima ugaženog snijega, dok se na pravcu Livno-Drvar kiša ledi u dodiru sa tlom.

Na Jahorini počeo s radom sistem za vještačko osnježavanje

JAHORINA - Olimpijski centar Jahorina počeo je proizvodnju vještačkog snijega neophodnog za osnježavanje ski-staza na Jahorini, rekla je portparol Centra Sanja Ćeremidžić.

Snježna oluja u SAD odnijela najmanje osam života

VAŠINGTON - Internetom kruže video snimci ogromne zimske oluje koja je zadesila istočni dio SAD, usljed koje je poginulo najmanje osam osoba.

Snijeg paralisao Kijev, od jutros 300 udesa

KIJEV - Usljed složenih vremenskih uslova i gustog snijega koji od jutros pada, u Kijevu se dogodilo oko 300 saobraćajnih nezgoda.

Snijeg u Francuskoj, haos na putevima, domaćinstva bez struje

PARIZ - Jak snijeg pao je danas u francuskom regionu Overnj-Ron-Alp i susjednim regionima, južno i zapadno od Liona, izazvaši haos na putevima ali i prekid u napajanju strujom u skoro 200.000 domaćinstava.

Pao snijeg na Vlašiću

Niske temperature i primicanje zimskog perioda donijeli su snježne pahulje u našoj zemlji, a tokom noći se zabijelila planina Vlašić.

Prvi snijeg na planinama u Dalmaciji i na granici sa BiH

ZAGREB - Prvi snijeg u Hrvatskoj pao je na planinama Dalmacije, a padavina ima i uz granicu sa BiH.

Na planinama u BiH večeras moguć slab snijeg

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinama je u večernjim časovima moguć i slab snijeg.

Nagli pad temperature i snijeg u Koloradu i Vajomingu

DENVER - Američke savezne države Kolorado i Vajoming zahvatila je snježna oluja, a zbog leda je zatvoreno nekoliko većih puteva.

Snijeg se zabijelio na Vlašiću i Prokoškom jezeru

Kako su meteorolozi i najavili na Prokoškom jezeru i na Vlašiću pao je prvi snijeg, čija je visina oko pet centimetara.

Najčitanije