Snješkovo

Smijeh i dječja pjesma na otvaranju "Snješkova"

BANJALUKA - U Dječijem pozorištu RS danas u 18 časova svečano je otvoreno "Snješkovo". Vesela dječica sa svojim roditeljima uživali su u zabavi ali i u dobro poznatim likovima Snješka, Deda Mraza, ali i čarobnjaka Merlina i popularne Maše.

U "Snješkovu" danas slikanje, bajka, crtani film i slatkiš

Šestog dana humanitarne, kulturno-zabavne manifestacije "Snješkovo", koju već petu godinu za redom organizuje Dječije pozorište Republike Srpske, posjetioce očekuje slikanje, bajka, crtani film i, naravno, slatkiš.

Ranko Pavlović, "Ružno pače" i slatki uštipci u "Snješkovu"

Pisac, dječji pisac i pjesnik Ranko Pavlović održaće danas sa početkom u 11 časova poetski čas sa mališanima u "Snješkovu".

Umjetnička radionica u "Snješkovu"

Posjetioce u “Snješkovu” danas očekuje umjetnička radionica sa prof. mr Majom Dodig. Radionica, koja će početi u 11 časova, nosi naziv „Čarobne teglice“ a u svakoj od njih uz stručno vođenje, mališani će napraviti po jednog snježnog junaka- Snješka Bijelića.

Druženje sa Snješkom Bijelićem večeras u Snješkovu

BANJALUKA - U “Snješkovu” u Dječijem pozorištu RS, danas u 18 časova roditelji imaju priliku da djecu dovedu na druženje sa Snješkom Bijelićem i svima omiljeno oslikavanje lica.

"Snješkovo" otvorilo vrata mališanima

BANJALUKA - Muzičko-scenskim programom namijenjenom djeci, večeras je ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjaluci otvorena manifestacija "Snješkovo".

"Snješkovo" danas otvara vrata mališanima

BANJALUKA - Muzičko-scenskim programom namijenjenom djeci, danas će ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske u Banjaluci biti otvorena manifestacija "Snješkovo".

"Snješkovo" otvorilo vrata za mališane

BANJALUKA - Humanitarna manifestacija "Snješkovo" na radost brojnih mališana otvorena je juče ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

"Snješkovo" od ove nedjelje u Dječijem pozorištu RS

BANJALUKA - Ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske (DP RS) ove nedjelje, s početkom u 12 časova, dolaskom kočija sa Djedom Mrazom i Svetim Nikolom, koji će se obratiti prisutnoj djeci, počinje četvrta manifestacija za najmlađe, u gradu na Vrbasu već svima poznatog naziva "Snješkovo".

Najčitanije