Snovi

Šta snovi zapravo otkrivaju

Da li vam se ikada desilo da se probudite usred noći, a srce vam lupa zbog noćne more koju ste upravo imali? U zavisnosti od toga koji "rječnik" snova koristite kao izvor, dobićete informaciju da su snovi uzrokovani stresom, osjećajem srama ili anksioznošću.

Erotski snovi govore o vama, ali i vašoj vezi

Seksi snove sanjamo zato što mnogo mislimo o seksu dok smo budni, a mogu da nam daju uvid u naše fantazije, ali i vezu u kojoj smo.

Povratak Revolta: Banjalučani singlom "Snovi" nakon dvije decenije najavljuju novi album

Poznati banjalučki hardcore/crossover bend Revolt objavio je prvi singl sa nadolazećeg albuma, a u pitanju je pjesma "Snovi".

Ne ignorišite snove koji se ponavljaju

Ako noćima sanjate jedan te isti san, kad-tad moraćete se suočiti s njim, jer on vam očajnički pokušava nešto reći. Većina snova koje sanjamo nosi neku poruku i može nas naučiti nešto o nama samima. Ali, često snovima ne pridajemo mnogo pažnje u svakodnevnom životu i vrlo brzo nakon buđenja ih jednostavno zaboravimo.

Najčešći snovi i njihovo značenje

Iako interpretacija snova može biti vrlo zanimljiva, jedino osoba koja ih sanja može razumjeti šta oni zaista znače i koliko su duboko oni odraz njegovog ili njenog života.

Šta znači ako često sanjate seks?

Sigmund Frijd, otac psihoanalize, postavio je teoriju o snovima, prema kojoj oni odražavaju naše potisnute želje i nagone koji se gotovo uvijek povezuju sa onim primarnim, seksualnim.

Skrivena tumačenja seksualnih snova

Podsvijest nam nekada "pošalje" partnera koga znamo i volimo.

Zašto sanjamo da propadamo?

Svake noći odsanjamo oko pet snova, iako se ujutru ponekad ne sjetimo nijednog. Ne znamo da smo sanjali čak sat i po, koliko u prosjeku čovjeku "ode" na san. Jedan od najčešćih je onaj o propadanju.

Noćne more kao psihoterapija

Snovi nemaju nikakvo posebno značenje, već na njih treba gledati kao na besplatnu psihoterapiju, u koje se pretače cjelokupan stres koji određenu osobu muči.

Tumačenje: Šta znače najčešći snovi o bivšem?

I poslije raskida vam dolazi u san? Ne možete tek tako da se "otarasite" bivšeg. Evo šta znače neki od najčešćih snova.

Najčitanije