Socijalistička partija

Selak: Tаčno je da radimo na formiranju političkog subjekta

BANJALUKA - Narodni poslanik Nezavisnog kluba Socijalista u NSRS i bivši predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak potvrdio je informaciju da će dio Socijalista formirati novu političku stranku. Selak je istakao da takva inicijativa iz baze postoji već duže vrijeme, te da će biti i prihvaćena, s obzirom da predsjedniku SP Petru Đokiću ne pada na pamet da ponudi svoje ostavke na mjesto ministra i predsjednika partije.

Sud potvrdio isključenje Selaka iz SP-a i raspuštanje Gradskog odbora u Banjaluci

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je potvrđeno isključivanje Gorana Selaka iz SP, kao i raspuštanje Gradskog odbora SP Banjaluka.

Marić: Nisam više član Nezavisnog poslaničkog kluba SP

BANJALUKA - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Risto Marić potvrdio je Srni da od danas više nije član Nezavisnog poslaničkog kluba Socijalističke partije (SP) i da svoje političko djelovanje nastavlja u okviru SP-a i te poslaničke grupe u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Dorić: Đokić je pokazao pravo lice

BANJALUKA - "Umjesto da se povuče i da ostavke na sve funkcije, ministar rudarstva i energetike i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić nastavlja da narušava ugled Socijalističke partije", izjavila je poslanik Nezavisnog kluba SP Andrea Dorić.

Izbačeni članovi SP-a od Dodika traže pozicije socijalista

BANJALUKA - Pet bivših poslanika SP-a, koji su nakon neispunjavanja zahtjeva za smjenu Petra Đokića, predsjednika SP-a, formirali nezavisni poslanički klub, zatražilo je danas od Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, preraspodjelu pozicija iz kvote koja pripada socijalistima.

Vulić: Đokić za nekoliko dana odlazi sa pozicije ministra

BANJALUKA - Član Nezavisnog kluba poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Savo Vulić izjavio je Srni da ima informaciju da će predsjednik SP-a Petar Đokić u narednih nekoliko dana biti razriješen sa pozicije ministra energetike i rudarstva Srpske.

Raspušten Gradski odbor SP-a u Banjaluci

BANJALUKA - Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije (SP) donio je odluku o raspuštanju banjalučkog Gradskog odbora SP.

Formiran Nezavisni klub poslanika Socijalističke partije

BANJALUKA - Pet poslanika Socijalističke partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske formiralo je nezavisni klub poslanika Socijalističke partije, koji će funkcionisati u tom formatu do ostavke Petra Đokića sa mjesta predsjednika Socijalističke partije.

SP traži istragu protiv isključenih, oni ne odustaju od smjene Đokića

BANJALUKA - Iako je Socijalistička partija donijela odluku da se "pobunjeni" narodni poslanici, koji su zatražili smjenu predsjednika Petra Đokića, isključe iz stranke, smijenjeni poručuju da ove odluke ne prihvataju, te da će istrajati na svojim zahtjevima.

Policija preduzima radnje u vezi sa dešavanjima tokom sjednice SP-a u Doboju

DOBOJ - Pripadnici Policijske uprave Doboj već preduzimaju mjere i radnje s ciljem identifikovanja lica u vezi sa dešavanjima prije i tokom sjednice Glavnog odbora Socijalističke partije (SP) u dobojskom hotelu "Parka", rečeno je Srni u ovoj upravi.

Najčitanije