Socijalistička partija

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

Socijalistička partija: Novinarima odobriti pomoć od 1.000 KM

BANJALUKA - Socijalistička partija uputila je danas inicijativu Republičkom štabu za vanredne situacije za dodjelu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 1.000 KM profesionalnim novinarima, snimateljima i fotoreporterima koji su radili i rade za vrijeme trajanja pandemije.

SP: Većina članstva OO SP u Gacku i Šamcu ostaju u ovoj stranci

BANJALUKA - Većina članstva u opštinskim odborima Socijalističke partije (SP) u Gacku i Šamcu ostaju članovi ove partije i svoje aktivnosti će vezati za njen rad i njene programske ciljeve i ideje.

Strika: Pozvaćemo na odgovornost zbog omogućavanja registrovanja SPS-a

BANJALUKA - Pravni tim Socijalističke partije (SP) uputiće upite i pozvati na odgovornost one koji su omogućili registrovanje Socijalističke partije Srpske (SPS), nakon što su to odbila četiri suda u Srpskoj, rekao je danas portparol SP-a Davor Strika.

Velibor Stanić novi predsjednik GO SP Banjaluka

​BANJALUKA – Novi predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka biće Velibor Stanić, saznaju "Nezavisne".

Selak: Tаčno je da radimo na formiranju političkog subjekta

BANJALUKA - Narodni poslanik Nezavisnog kluba Socijalista u NSRS i bivši predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak potvrdio je informaciju da će dio Socijalista formirati novu političku stranku. Selak je istakao da takva inicijativa iz baze postoji već duže vrijeme, te da će biti i prihvaćena, s obzirom da predsjedniku SP Petru Đokiću ne pada na pamet da ponudi svoje ostavke na mjesto ministra i predsjednika partije.

Sud potvrdio isključenje Selaka iz SP-a i raspuštanje Gradskog odbora u Banjaluci

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je potvrđeno isključivanje Gorana Selaka iz SP, kao i raspuštanje Gradskog odbora SP Banjaluka.

Marić: Nisam više član Nezavisnog poslaničkog kluba SP

BANJALUKA - Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Risto Marić potvrdio je Srni da od danas više nije član Nezavisnog poslaničkog kluba Socijalističke partije (SP) i da svoje političko djelovanje nastavlja u okviru SP-a i te poslaničke grupe u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Dorić: Đokić je pokazao pravo lice

BANJALUKA - "Umjesto da se povuče i da ostavke na sve funkcije, ministar rudarstva i energetike i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić nastavlja da narušava ugled Socijalističke partije", izjavila je poslanik Nezavisnog kluba SP Andrea Dorić.

Izbačeni članovi SP-a od Dodika traže pozicije socijalista

BANJALUKA - Pet bivših poslanika SP-a, koji su nakon neispunjavanja zahtjeva za smjenu Petra Đokića, predsjednika SP-a, formirali nezavisni poslanički klub, zatražilo je danas od Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, preraspodjelu pozicija iz kvote koja pripada socijalistima.

Najčitanije