Sofija

S Tijanom Ajfon uhapšena i poznata manekenka

Mediji bruje o hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta Tijana Maksimović, poznata pod nadimkom Tijana Ajfon uhapšena je kod Bijeljini sa još tri djevojke, među kojima je i manekenka Sofija Gačić.

Trudna Sofija Milošević pozirala u donjem vešu

Manekenka Sofija Milošević, kao što je poznato, nalazi se u drugom stanju i očekuje svoje prvo dijete sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Lijek za Sofiju košta 2,1 milion $: Zašto je najskuplji na svijetu?

Tek kada su pročitali priču o maloj Sofiji Markuljević, čiji roditelji Stefan i Marija sakupljaju novac za njeno lečenje od spinalne mišićne distrofije, mnogi su prvi put čuli da jedan lijek može da košta nevjerovatnih 2,1 milion dolara.

Ronaldo se priključio humanoj akciji za pomoć maloj Sofiji

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo uključio se u humanu akciju za liječenje jednogodišnje Sofije Markuljević iz Beograda, koja boluje od rijetke bolesti spinalne mišićne atrofije.

Trudna Sofija Milošević ide kod Luke Jovića u Španiju

Atraktivna manekenka Sofija Milošević sprema se na put Španije kod svog izabranika, fudbalera Luke Jovića.

"Trudnička" fotografija Sofije Milošević

Manekenka Sofija Milošević koja je prije nekoliko nedjelja objelodanila da čeka dijete sa fudbalerom Lukom Jovićem, pokazala je kako izgleda u haljini u kakvoj je do sada nismo često viđali.

Sofija Milošević i Luka Jović žele da se vjenčaju u izolaciji

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović ponovo su privukli pažnju javnosti, a ovoga puta povod je – vjenčanje.

Sofija Milošević i Luka Jović čekaju bebu

Sofija Milošević podijelila je na Instagramu da ona i fudbaler Real Madrida Luka Jović čekaju bebu.

Krajšumović: Biću još bolja

Biću još bolja, poručila je Sofija Krajšumović koja je het trikom protiv Malte donijela pobjedu ženskoj fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine u sedmom kolu kvalifikacija za EURO 2021.

Sofija Krajšumović, najbolja fudbalerka RS: Više pratim muški fudbal

Fudbal pratim i prije nego što sam počela da ga igram. Istina, više muški nego ženski. Omiljeni klub mi je Bajern Minhen, a fudbaler Robert Levandovski, rekla je Sofija Krajšumović (17), najbolja fudbalerka Republike Srpske i jedna od najtalentovanijih igračica na ovim prostorima.

Najčitanije