Sofija

Sofija Milošević u vezi sa fudbalerom?

Manekenka Sofija Milošević, bivša djevojka Adema Ljajića, smuvala je fudbalerovog saigrača iz reprezentacije, Nemanju Radonjića.

Sofija i Stefan su omiljena imena u Republici Srpskoj

BANJALUKA - Sofija je najčešće žensko ime koje je u prošloj godini upisano u matične knjige rođenih u Republici Srpskoj, a muško Stefan.

Sofija Milošević morala hitno na operaciju

​Zbog zdravstvenih problema manekenka Sofija Milošević je morala na intervenciju, te je u strogoj tajnosti posjetila jednu privatnu kliniku u Beogradu.

Robot Sofija: Voljela bih da živim u Srbiji

"Volim Beograd, Sava i Dunav se ukrštaju kod Kalemegdana odakle se pruža prelijep pogled , sve to je nezaboravno i voljela bih da živim ovdje jednog dana", podijelila je ekskluzivno zaTanjug svoje utiske o Beogradu i o tome da li bi voljela da živi u Srbiji Robot Sofija, specijalni i najatraktivniji gost ovogodišnjeg Digitalnog samita Zapadnog Balkana.

Erdoan ponovio: Aja Sofiju zvaćemo džamijom

ISTANBUL - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan ponovio je da će muzej Aja Sofija u Istanbulu biti opet pretvoren u džamiju.

Erdoan ne može da promijeni status Aja Sofije

ISTANBUL - Status Aja Sofije u Istanbulu, kao muzeja koji je na listi Svetske bašine, može se promeniti jedino uz odobrenje UNESCO.

Erdoan: Možemo da promijenimo da Aja Sofija postane džamija

ISTANBUL - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je da nije nemoguće da istanbulska Aja Sofija više ne bude muzej u koji se naplaćuje ulaz i postane džamija u koju je ulaz slobodan.

Napad na centralnu sinagogu u Sofiji

SOFIJA - Nepoznati napadač kamenjem je gađao i razbio prozor velike sobe za molitvu u centralnoj sinagogi u Sofiji.

Ovo je majka Sofije Vergare

Sofija Vergara već godinama važi za jednu od najzgodnijih i najpoželjnijih žena svijeta.

Sofija dobila robotsku vizu

Sofija je nedavno krenula na svjetsku turneju. Ovaj popularni robot prvi je na svijetu koji je dobio robotsku vizu.

Najčitanije