Sofija Markuljević

Sofija sve bolje, roditelji apeluju: Treba pomoći i drugoj djeci

Prošla su dva mjeseca otkako je mala Sofija Markuljević s roditeljima otišla na liječenje u San Francisko. Stigle su i vijesti koje cijela Srbija željno očekuje: Sofija je svakim danom sve bolje. Stefan i Marija Markuljević sada apeluju na sve ljude dobre volje da se priključe akcijama za pomoć u liječenju druge bolesne djece.

Mala Sofija dobila lijek: "Naš san je postao stvarnost"

Jednogodišnja Sofija Markuljević, koja boluje od mišišćne atrofije i koja se trenutno nalazi na liječenju u Los Anđelesu, dobila je lijek Zolgensma.

Korak bliže prvom koraku: Mala Sofija stigla u Los Anđeles

Jednogodišnja Sofija Markuljević, koja je ujedinila humane ljude Srbije, stigla je na liječenje u Los Anđeles, objavili su njeni roditelji na društvenim mrežama.

Roditelji male Sofije: Hvala svim ljudima koji su podržali našu borbu

Stefan i Marija Markuljević, roditelji male Sofije, zahvalili su RTRS-u i svim ljudima iz Srpske koji su pomogli u prikupljanju sredstva za liječenje ove hrabre djevojčice koja bije najvažniju životnu bitku.

Prikupljen novac za liječenje male Sofije

Novac za liječenje male Sofije je sakupljen nakon više od četiri mjeseca borbe, stoji na Facebook stranici "Za Sofijin prvi korak".

Miodrag Kostić i Novak Đoković obezbijedili let za malu Sofiju

Sofijin otac, Stefan Markuljević zahvalan je svim učesnicima humanitarne akcije u okviru koje je do sada sakupljeno 2,4 miliona dolara.

Lijek za Sofiju košta 2,1 milion $: Zašto je najskuplji na svijetu?

Tek kada su pročitali priču o maloj Sofiji Markuljević, čiji roditelji Stefan i Marija sakupljaju novac za njeno lečenje od spinalne mišićne distrofije, mnogi su prvi put čuli da jedan lijek može da košta nevjerovatnih 2,1 milion dolara.

Ronaldo se priključio humanoj akciji za pomoć maloj Sofiji

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo uključio se u humanu akciju za liječenje jednogodišnje Sofije Markuljević iz Beograda, koja boluje od rijetke bolesti spinalne mišićne atrofije.

Najčitanije