Sokolac

U sokolačkom vrtiću samo 24 djece, višak radnika poslat kući

SOKOLAC - U sokolački vrtić jutros je na boravak došlo samo 24 djece koja su raspoređena u tri vaspitno-obrazovne grupe, a višak radnika je poslat kući, rekla je Srni direktor ove ustanove Biljana Kosorić.

Bez vode 80 odsto stanovnika, nekoliko sela nema struju

​SOKOLAC - Na području Sokoca, zbog snijega i jakog vjetra, jutros je bez vode oko 80 odsto stanovnika, a bez struje dio potrošača koji se električnom energijom snabdijevaju sa dalekovoda "Kaljina" i "Novo Selo".

Otvorena izložba fotografija "Romanijska zima"

SOKOLAC - U Sokocu je večeras otvorena izložba fotografija pristiglih na foto-konkurs Planinarskog društva "Glasinac" pod nazivom "Romanijska zima" i uručene nagrade za pet najuspješnijih autora.

Sretko Marjanović predsjednik OO Ujedinjene Srpske

SOKOLAC - Sretko Marjanović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Ujedinjene Srpske od 15 članova na izbornoj sjednici Skupštine ove stranke na Sokocu, kojom su završeni unutarstranački izbori u Izbornoj jedinici osam.

U Sokocu oduzet BMW i više registarskih oznaka

SOKOLAC – Policija u Sokocu oduzela je juče putnički automobil BMW kao i nekoliko registarskih oznaka prilikom pretresa vozila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi Đ.Đ. iz Sokoca.

Uhapšen zbog sumnje da je napao radnika šumskog gazdinstva

ISTOČNO SARAJEVO - Službenici sokolačke Policijske stanice uhapsili su B.M. iz Sokoca zbog sumnje da je verbalno, a zatim i fiziči napalo zaposlenog u šumskom gazdinstvu u ovoj opštini, nanijevši mu tjelesne povrede.

Normalizovana situacija u Sokocu nakon snježnog nevremena

SOKOLAC - Situacija na području opštine Sokolac normalizovana je nakon velikih snježnih padavina koje su zavijale ovo područje i blokirale sela, a stanovništvo ostavile bez elektrosnabdijevanja.

Više sela u Han Pijesku i dalje bez struje, u Sokocu otklanjaju kvarove

HAN PIJESAK/SOKOLAC/SREBRENICA - Više sela na području opštine Han Pijesak i dalje nema električnu energiju, a u toku je čišćenje puteva do pojedinih udaljenih sela, gdje su snježni nanosi veći od jednog metra.

Bjelica dobio punu podršku sokolačkog SDS-a

SOKOLAC - Na prvoj sjednici novog saziva Opštinskog odbora SDS-a Sokolac data je puna podrška predsjedniku Milovanu Bjelici u aktivnostima na jačanju stranke i pozicioniranju sokolačkog odbora unutar SDS-a.

Bjelica: Razgovaraću sa nadležnim o izgradnji mini hidroelektrane

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica najavio je da će razgovarati sa predstavnicima svih nadležnih subjekata u Srpskoj kada bude zvanično obaviješten o dodijeli koncesije o izgradnji male hidroelektrane na rijeci Kaljina, uz napomenu da je stav lokalne uprave da ne dođe do narušavanja životne sredine.

Najčitanije