Sokolac

Pokušaj ubistva u Sokocu

SOKOLAC - Policija na Sokocu uhapsila je B.M. iz tog grada zbog sumnje da je u ponedjeljak pokušao ubiti S.D, potvrđeno je “Nezavisnim” u PU Istočno Sarajevo.

"Emirates" ulaže na Sokocu?

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica nastavio je razgovore sa šeikom Mohamedom el Kasimijem o mogućnostima ulaganja oko 50 miliona KM njegove kompanije "Emirates" u više objekata na području ove lokalne zajednice.

Pretukao sugrađanina i nanio mu povrede glave

SOKOLAC - M.J. iz Sokoca uahpšen je zbog sumnje da je pretukao sugrađanina D.K., saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Izvještaj protiv bivšeg direktora ŠG "Romanija"

BANJALUKA - Uprava kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu izvještaj protiv bivšeg direktora Šumskog gazdinstva (ŠG) "Romanija" Sokolac Vlajka Sekulića zbog sumnje da je nezakonito davao pogodnosti privrednim subjektima i za nesavjestan rad u službi.

Za plastenike u dva projekta obezbijeđeno 63.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je u proteklih nekoliko dana postavljeno 20 od planiranih 37 plastenika u okviru projekta Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj ukupne vrijednosti 28.000 KM, koji lokalna uprava realizuje posredstvom resornog ministarstva u Vladi Srpske.

Zapalio se automobil na putu Sarajevo - Sokolac

SARAJEVO - Na putu Sarajevo - Sokolac, u blizini mjesta Mokro došlo je do požara na automobilu "golf".

Planirana mini-hidrocentrala na Kaljini vrijedna 1,5 miliona KM

SOKOLAC - Opština Sokolac ući će u proceduru izdavanja građevinske dozvole za izgradnju mini-hidrocentrale snage 300 kilovata na rijeci Kaljini, vrijednosti 1.500.000 KM.

Voda uskoro stiže u pet sokolačkih sela

SOKOLAC - Opština Sokolac izdvojila je 1.000.000 KM za vodovod Ozerkovići sa kojeg će voda poteći krajem novembra za više od 75 domaćinstava u pet sokolačkih sela prema susjednoj Rogatici, rekao je načelnik ove opštine Milovan Bjelica.

Toplana spremna za sezonu, dug korisnika 300.000 KM

SOKOLAC - Sokolačka Toplana spremna je za početak sezone u kojoj će zagrijavati 29.000 metara kvadratnih prostora, iako joj korisnici za grijanje iz ranijeg perioda duguju 300.450 KM, rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća "Sokolac" Dejan Tomić.

Dobio 69.000 KM, radnik kladionice nije htio da mu isplati

ISTOČNO SARAJEVO - Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno je da je jedna osoba osvojila 69.000 KM na aparatu za igre na sreću u sportskoj kladionici, te da odgovorno lice u kladionici neće da mu isplati novac uz obrazloženje da je došlo do greške, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Najčitanije