Sokolac

Snijeg obijelio nekoliko gradova u Srpskoj

PALE - Snijeg koji je počeo padati danas, obijelio je nekoliko gradova u Republici Srpskoj.

Preminula jedna od najstarijih Sokočanki Milka Kejić

SOKOLAC - Jedna od najstarijih Sokočanki Milka Kejić preminula je danas u 101. godini u selu Preljubovići.

U ugostiteljskom objektu zatečene 142 osobe, prijava protiv vlasnika

SOKOLAC - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo zatekli su u ugostiteljskom objektu na Sokocu 142 lica, pa će protiv vlasnika biti podnesen izvještaj zbog kršenja epidemioloških mjera.

Vrelo Bioštica: Vodu treba prokuvati prije upotrebe

SOKOLAC - Vodu koju Sokočani koriste sa vodovoda Bioštica treba obavezno prokuvati prije upotrebe zbog zamućenja do kojeg je došlo usljed obilnih padavina, rečeno je Srni u preduzeću "Vrelo Bioštica" u stečaju.

Dvije osobe teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi

SOKOLAC - Dvije osobe su teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Han Pijesak - Sokolac koja se desila juče u mjestu Kazani, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Počela izgradnja ski-lifta vrijednosti 300.000 KM

SOKOLAC - Na Sokocu je počela izgradnja ski–lifta na uzvišenju Puhovac, za šta će Grad Istočno Sarajevo i lokalna uprava obezbijediti oko 300.000 KM.

Sokočanin dugovao 12.695 KM, oduzet mu golf

ISTOČNO SARAJEVO - Osoba D.M. iz Sokoca je uhapšena nakon što je odbila sve metode utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Preminuo vozač nakon udesa u Sokocu

SOKOLAC - Vozač L.G. iz Sokoca preminuo je nakon udesa u kojem je teško povrijeđen u Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Uhapšena dvojica osumnjičenih za premlaćivanje sugrađanina u Sokocu

SOKOLAC – M.M. i M.M. iz Sokoca uhapšeni su u nedjelju uveče zbopg sumnje da pretukli sugrađanina M.P., saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Osumnjičen da je mjesecima prijetio Sokočaninu i njegovoj porodici

SOKOLAC – Osoba čiji su inicijali G.M. sumnjiči se da je od aprila 2020. godine do februara ove godine, upućivao prijetnje po život osobi Lj.J. iz Sokoca kao i članovima njene porodice.

Najčitanije