Sokolac

Grom udario u dimnjak zgrade u Sokocu

SOKOLAC - Grom je udario dimnjak zgrade u Sokocu, koje je zahvatilo nevrijeme s jakom kišom i grmljavinom, ali povrijeđenih nije bilo, rekao je Srni šef komunalne policije Bojan Marinković.

Sokolac i okolna sela bez vode

SOKOLAC - Potrošači koji se snabdijevaju sa vodovoda "Bioštica" na području Sokoca ostali su bez vode od ranih jutarnjih časova zbog kvara na elektromreži sa koje se napajaju crpne pumpe na izvorištu, rečeno je Srni u preduzeću Vodovod i kanalizacija (VIK) "Vrelo Bioštica".

Na Sokocu podijeljeno 80 sjemenskih paketa

SOKOLAC - Na Sokocu je danas podijeljeno 80 besplatnih sjemenskih paketa socijalno ugroženim i višečlanim porodicama čime Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u saradnji sa opštinom pomaže omasovljenje proljećne sjetve na manjim poljoprivrednim gazdinstvima, rekao je načelnik opštine Milovan Bjelica.

Opštinski štab izdao naredbu za zaposlene u zajedničkim institucijama

SOKOLAC - Štab za vanredne situacije na Sokocu izdao je naredbu prema kojoj su lica, zaposlena u zajedničkim institucijama BiH, dužna da se jave u Dom zdravlja odmah po saznanju da su njihove radne kolege pozitivne na virus korona da bi se obavila epidemiološka anamneza.

Povratak roda na Sokolačke njive

Jedna roda vratila se u svoje gnijezdo u naselje Sokolačke njive, čime je, prema vjerovanju mještana, najavila dolazak lijepog vremena.

U sokolačkom vrtiću samo 24 djece, višak radnika poslat kući

SOKOLAC - U sokolački vrtić jutros je na boravak došlo samo 24 djece koja su raspoređena u tri vaspitno-obrazovne grupe, a višak radnika je poslat kući, rekla je Srni direktor ove ustanove Biljana Kosorić.

Bez vode 80 odsto stanovnika, nekoliko sela nema struju

​SOKOLAC - Na području Sokoca, zbog snijega i jakog vjetra, jutros je bez vode oko 80 odsto stanovnika, a bez struje dio potrošača koji se električnom energijom snabdijevaju sa dalekovoda "Kaljina" i "Novo Selo".

Otvorena izložba fotografija "Romanijska zima"

SOKOLAC - U Sokocu je večeras otvorena izložba fotografija pristiglih na foto-konkurs Planinarskog društva "Glasinac" pod nazivom "Romanijska zima" i uručene nagrade za pet najuspješnijih autora.

Sretko Marjanović predsjednik OO Ujedinjene Srpske

SOKOLAC - Sretko Marjanović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora (OO) Ujedinjene Srpske od 15 članova na izbornoj sjednici Skupštine ove stranke na Sokocu, kojom su završeni unutarstranački izbori u Izbornoj jedinici osam.

U Sokocu oduzet BMW i više registarskih oznaka

SOKOLAC – Policija u Sokocu oduzela je juče putnički automobil BMW kao i nekoliko registarskih oznaka prilikom pretresa vozila, kuće i pomoćnih objekata koje koristi Đ.Đ. iz Sokoca.

Najčitanije