Sokolac

Sedam uhapšenih u Sokocu, među njima i bivši poslanik SDS-a

SOKOLAC – Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su, po naredbi Tužilaštva BiH, na području Sokoca uhapsili sedam osoba koje sumnjiče za ratne zločine.

Bijeljinsko pozorištance "Maslačak" oduševilo sokolačke mališane

Pozorištance "Maslačak" iz Bijeljine izvelo je večeras na Sokocu, nakon skoro šest mjeseci pauze, predstavu za djecu "Cile, razmaženo pile".

Pripadnik Oružanih snaga BiH poginuo u prevrtanju traktora

SOKOLAC - Sokočanin Radomir Novosel (47) poginuo je nakon prevrtanja traktora u selu Drapnići kod Sokoca, rečeno je Srni u Policijskoj stanici Sokolac.

Zapucao tokom tuče sa sugrađaninom, obojica uhapšeni

SOKOLAC – M.K. i V.K. iz Sokoca uhapšeni su juče nakon fizičkog sukoba u kojem je pucano iz pištolja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Humanista Snježana Bašević preminula usljed zaraze virusom korona

SOKOLAC - Istaknuti humanitarni radnik i predsjednik Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama "Podrška" iz Sokoca Snježana Bašević preminula je od posljedica virusa korona u 58. godini.

Grom udario u dimnjak zgrade u Sokocu

SOKOLAC - Grom je udario dimnjak zgrade u Sokocu, koje je zahvatilo nevrijeme s jakom kišom i grmljavinom, ali povrijeđenih nije bilo, rekao je Srni šef komunalne policije Bojan Marinković.

Sokolac i okolna sela bez vode

SOKOLAC - Potrošači koji se snabdijevaju sa vodovoda "Bioštica" na području Sokoca ostali su bez vode od ranih jutarnjih časova zbog kvara na elektromreži sa koje se napajaju crpne pumpe na izvorištu, rečeno je Srni u preduzeću Vodovod i kanalizacija (VIK) "Vrelo Bioštica".

Na Sokocu podijeljeno 80 sjemenskih paketa

SOKOLAC - Na Sokocu je danas podijeljeno 80 besplatnih sjemenskih paketa socijalno ugroženim i višečlanim porodicama čime Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske u saradnji sa opštinom pomaže omasovljenje proljećne sjetve na manjim poljoprivrednim gazdinstvima, rekao je načelnik opštine Milovan Bjelica.

Opštinski štab izdao naredbu za zaposlene u zajedničkim institucijama

SOKOLAC - Štab za vanredne situacije na Sokocu izdao je naredbu prema kojoj su lica, zaposlena u zajedničkim institucijama BiH, dužna da se jave u Dom zdravlja odmah po saznanju da su njihove radne kolege pozitivne na virus korona da bi se obavila epidemiološka anamneza.

Povratak roda na Sokolačke njive

Jedna roda vratila se u svoje gnijezdo u naselje Sokolačke njive, čime je, prema vjerovanju mještana, najavila dolazak lijepog vremena.

Najčitanije