Sokolac

Na štraparijadi snage odmjerilo 30 pari konja

​Na Štraparijadi na Ravnoj Romaniji danas je snagu odmjerilo 30 pari konja iz Srbije, Hrvatske, Federacije BiH i Republike Srpske.

Na Sokocu otvoren poslovni objekat vrijedan 2,5 miliona KM

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica i vlasnik kompanije "Onogošt" Milomir Nogoštić svečano su danas otvorili novu upravno-poslovnu zgradu ove kompanije na Sokocu vrijednu 2,5 miliona KM.

Grom udario u čvorište između dva dalekovoda

SOKOLAC - Sokolac je danas zahvatilo olujno nevrijeme tokom kojeg je grom udario u čvorište između dalekovoda Sokolovići i UNIS, koji strujom napaja 30 trafostanica što je izazvalo prekid u elektrosnabdijevanju, rečeno je Srni u sokolačkoj Radnoj jedinici "Elektrodistribucije" Pale.

Supružnici uzgajaju neobično i rijetko voće, pčele i ovce

SOKOLAC - Pedesetpetogišnji supružnici Predrag i Marina Janković opredijeli su se da na svom imanju na Sokocu zasade 15 vrsta bobičastog voća i da na imanju u selu Krnije u blizini Sokoca, uz to atraktivno voće, brinu o 90 pčelinjih društava i desetak romanovskih ovaca.

Konkurs "Plave palete": Poziv za sve pjesnike i poetese

ZENICA - Klub "Plava paleta" poziva sve pjesnike i poetese da se najkasnije do 15. septembra prijave na konkurs za učešće na petom izdanju Međunarodnog književnog festivala "Pero Živodraga Živkovića", koji će biti održan u Zenici 26. i 27. septembra tekuće godine.

Vučić počasni građanin Sokoca

Skupština Opštine Sokolac je na svojoj 22. redovnoj sjednici jednoglasno donijela odluku o dodjeli priznanja "Počasni građanin" predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

Vozač teško povrijeđen u slijetanju golfa

ISTOČNO SARAJEVO - Osoba M.P. iz Rogatice teško je povrijeđena kada je automobil golf sedam kojim je upravljala sletio sa magistralnog puta Podromanija-Han Pogled, u mjestu Majdani, opština Sokolac.

Izgorjela stara kafana kod Sokoca

SOKOLAC - Pripadnici Vatrogasnog odjeljenja Sokolac rano jutros ugasili su požar koji je izbio u napuštenom ugostiteljskom objektu u Žljebovima, kod Sokoca, pričinjena je materijalna šteta, a povrijeđenih nije bilo.

Olivera Jevtić osvojila zlatnu medalju na sportskim igrama na Sokocu

Srpska atletičarka i petostruki učesnik Olimpijski igara Olivera Jevtić osvojila je zlatnu medalju za ekipu Užica u trci na 3.000 metara na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama (MOSI) na Sokocu.

Višković otvorio hotel "Zlatni bor" na Sokocu

SOKOLAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je večeras i zvanično hotel "Zlatni bor" na Sokocu u čiju je izgradnju uloženo 1.200.000 KM, a biće kategorisan sa četiri zvjezdice.

Najčitanije