Solun

Poginuo migrant kod Soluna

SOLUN - Muškarac se udavio, a žena je nestala nakon što je grupa migranata koji su pješačili brdima sjeverne Grčke da bi izbjegli policijske patrole prešla danas nabujalu rijeku, saopštile su vlasti.

Novi sukobi u Solunu, blokiran ulaz u jednu školu

SOLUN - Grupa od oko 100 mladića obučenih u crno blokirala je danas ulaz u jednu srednju stručnu školu u Solunu, zabarikadirajući se iza niza kontejnera i bacajući kamenje, baklje i druge "projektile" na novinare, nastavnike i sve ostale koji pokušavaju da priđu zgradi.

Divlja svinja prošetala centrom Soluna

Danas je centru Soluna primijećena divlja svinja kako luta u ranim jutarnjim satima, a nekoliko prolaznika je snimilo u 2.45 na centralnom Aristotelovom trgu.

Solun od petka pod blokadom

ATINA - Grčka će od sutra uvesti blokade u drugom po veličini gradu Solunu i dva regiona nakon rasta broja zaraženih virusom korona, saopštile su danas vlasti.

Čuvar Zejtinlika Ðorđe Mihailović slavi 92. rođendan

Čuvar srpskog vojničkog groblja iz Prvog svjetskog rata na Zejtinliku, u Grčkoj, Ðorđe Mihailović danas slavi 92. rođendan.

Zapaljen automobil službenika turskog konzulata u Solunu

SOLUN - Nepoznati napadači zapalili su automobil službenika turskog konzulata u ponedjeljak rano ujutro u sjevernom grčkom gradu Solunu, saopštio je policijski zvaničnik.

Predstavljanje potencijala Srpske na sajmu u Solunu

BANJALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turističke potencijale Srpske posjetiocima Sajma turizma "Filoksenija" u Solunu, koji će biti održan od danas do nedjelje, 10 novembra.

Strašan momenat udara groma u centru Soluna

SOLUN - Solun je u Grčkoj takođe bio pogođen strahovitim nevremenom koji je odnio živote na obližnjem Halkidikiju u srijedu uveče.

Zmijanjski vez dopadljiv i Soluncima

SOLUN - Izložba "Svjetsko nematerijalno nasljeđe sa prostora Republike Srpske na UNESCO-ovoj listi", koja je otvorena 3. juna ove godine u izložbenom prostoru opštine grada Soluna, budi veliko interesovanje grčke publike i stručne javnosti.

U okviru "Dani Republike Srpske u Solunu" otvorena izložba fotografija

BANJALUKA - Izložba fotografija Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske pod nazivom "Realno, simbolično, imaginarno" otvorena je u okviru Dana Republike Srpske u Solunu.

Najčitanije