Sombor

Jokić oduševio na školskom terenu u Somboru

Nikola Jokić, najbolji centar NBA lige, vratio se kući u Sombor gdje provodi prve dane odmora nakon naporne sezone.

Ubio suprugu, pa pokušao samoubistvo

​SOMBOR - Muškarac B.V. (62) iz Sombora ubio je danas svoju suprugu D.V. (55) poslije čega je pokušao da izvrši samoubistvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

"Bimal" preuzima somborsku fabriku ulja

BRČKO - Kompanija "Bimal invest" dobila je saglasnost za preuzimanje udjela od 77 odsto u somborskoj Fabrici ulja "Novo Sunce", saopšteno je iz "Bimal grupe" iz Brčkog.

Mladić koji je nestao 9. februara pronađen mrtav

SOMBOR - Nebojša Karan (26) iz Sombora, koji je nestao 9. februara, pronađen je danas mrtav na njivi na putu Sombor – Subotica.

Bačena bomba u dvorište firme, kamere snimile napadača

U dvorište firme "Agroplod" iz Stapara, mjesta nedaleko od Sombora, bačena je eksplozivna naprava, a tom prilikom srećom niko nije povrijeđen. Nanijeta je samo materijalna šteta, a oštećeni su automobili i kancelarije.

Šta se dogodilo u Somboru?

SOMBOR - U eksplozije silosa koja se danas dogodila u luci Bogojevo kod Sombora, prema svjedočenju očevidaca, došlo je do urušavanje konstrukcije oko krova.

Eksplodirao silos u luci kod Sombora, povrijeđena četiri radnika

SOMBOR – Četiri radnika povrijeđena su danas u eksploziji koja se desila u luci Bogojevo kod Sombora.

Hrvatski film "Comic Sans" pobjednik festivala u Somboru

Sinoć je u Somboru završen prvi Filmski festival Dunavsko-panonske regije "Porodica naroda", u organizaciji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor.

Djevojka nožem ubijena u svlačionici seoskog stadiona

SOMBOR - Djevojka B.M. (21) ubijena je u svlačionici lokalnog seoskog stadiona u mjestu Stanišić kod Sombora, prenose mediji.

Nevrijeme stiglo u Srbiju: Žena stradala u Novom Sadu

NOVI SAD - Snažna oluja pogodila je Novi Sad, a jedna žena je stradala kada je drvo palo na njen automobil. Očekuje se da oluja stigne u Beograd u popodnevnim časovima.

Najčitanije