Sonja Karadžić

Karadžić-Jovičević: SDS nema stav i politiku, podijeljen je

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SDS-a Sonja Karadžić-Jovičević izjavila je večeras da SDS nema jasan stav ni o jednom važnom pitanju, nema jasnu politiku i isplanirane korake za budućnost, a stranci su potrebni vizija, jasna politika i koraci koji nisu haotično smišljeni u posljednjih 30 sekundi.

Sonja Karadžić Jovičević kandidat SDS-a za potpredsjednika NS RS

BANJALUKA - Klub poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske usaglasio je da će Sonja Karadžić Jovičević biti kandidat te stranke za potpredsjednika parlamenta Srpske, rekao je potpredsjednik SDS-a Nedeljko Glamočak.

Odjeci maratonske sjednice GO SDS-a: Govedarica "pegla" stvari sa Dobojlijama

BANJALUKA - Iako mnogi u Srpskoj demokratskoj stranci (SDS) pokušavaju da predstave da je eventualna saradnja sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) gotova priča i da od toga neće biti ništa, po svemu sudeći, o tome će se tek odlučivati, a u kasnijoj fazi i, vrlo vjerovatno, napraviti savez na nivou BiH.

Sonja Karadžić: Migranti mi ne smetaju u stanu

SARAJEVO - Sonja Karadžić-Jovičević, potpredsjednik Narodne skupštine RS i kćerka Radovana Karadžića, prvog predsjednika SDS-a i Republike Srpske, komentarišući informaciju da su se u njihov stan u Ulici Sutjeska u centru Sarajeva uselili migranti, rekla je da joj oni ne smetaju.

Najčitanije