Sonja Vuksanović

Aca Lukas i Sonja Vuksanović slavili razvod

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prvi dan slobode proveli su u kafani do ranih jutarnjih sati, gdje su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne strane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mjestu gdje su Sonja i on provodili najljepše dane svoje ljubavi, dok se ona provodila u Beogradu.

Lukas: Sonja i ja smo se pomirili kao ljudi, ali ne kao par

Nedavno se u medijima pojavila vijest da su se Aca Lukas i majka njegove najmlađe kćerke Viktorije, Sonja Vuksanović pomirili, a i zajedno su proslavili Božić u jednom restoranu. Sada je slavni pjevač potvrdio tu informaciju i pojasnio u kakvim su oni sada odnosima.

Pomirili se Aca Lukas i Sonja?

Pjevač Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja sastali su se u Budvi, gdje su ručali, a nakon toga su sa ćerkom otišli u Tivat, gdje su proveli celi dan zajedno.

Lukas prekršio zabranu, viđa se sa Sonjom?

Folk zvijezda Aca Lukas zaboravio je na sve uvrede koje je posljednjih mjeseci upućivao na adresu Sonje Vuksanović, te je supruzi pružio još jednu šansu, pišu srpski mediji.

Lukas priznao napad, određen mu pritvor i izrečena kazna

Pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, osuđen je danas, prema sporazumu sa tužilaštvom, na uslovnu kaznu od 10 mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog prebijanja supruge Sonje odnosno zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Najčitanije