Sony

Sony ne mijenja planove: Na zimu stiže PlayStation 5

Iz kompanije Sony naveli su da je 'PlayStation 5 na putu za dolazak ovih zimskih praznika' uprkos pandemiji korona virusa.

Sony je najavio DualSense PlayStation 5 kontroler

Sony je najavio novi kontroler PlayStation 5, nazvan DualSense i predstavio karakterističnu crno-belu šemu boja za proizvod, sa značajnim odstupanjem od onog što je Sony uradio sa poslednjih nekoliko generacija PlayStation-a.

Sony poklanja dvije video-igre za PlayStation 4

Više od stotinu miliona PlayStation 4 korisnika od juče mogu da u svoju "biblioteku" potpuno besplatno stave još dvije video-igre. Uz to, ne morate da budete pretplatnik na PlayStation Plus da biste ih dobili.

Sony dizajnirao novi džojstik za PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment je predstavio službeni dizajn bežičnog džojstika za nadolazeću PlayStation 5 konzolu, a biće dostupan pod imenom DualSense.

Otkrivene specifikacije konzole PlayStation 5

Kompanija Sony zvanično je objavila specifikacije svoje nadolazeće konzole PlayStation 5.

Sony predstavio model električnog automobila

Japanski elektronski gigant Sony iznenadio je danas posjetioce sajma tehnologije u Las Vegasu predstavljanjem modela električnog automobila koji se bazira na tehnologiji asistirane vožnje.

Sony patentirao novi dizajn PlayStation kontrolera

Novi PlayStation kontroler imaće dosta unapređenja u odnosu na postojeći, sudeći prema novoj Sony-jevoj patentnoj prijavi, ali se neće mnogo razlikovati po dizajnu.

Kada izlazi i koliko će koštati PlayStation 5?

Procurile su nove informacije oko PlayStationa 5. Objavio ih je na svom Twitteru PSErebus, koji je već u nekoliko navrata prije vremena objavljivao slične informacije, koje bi se kasnije pokazale tačnima.

Sony PS5 možda ponovo donosi kertridže na konzole

Sony je popunio patentnu prijavu koja opisuje Playstation 5 sa izmenjivim SSD kertridžima.

Robot-pas ne traži hranu ni šetnju, košta oko 3.000 dolara

Robot-pas kompanije "Sony" pod imenom Aibo, može da uključi mikrotalasnu rernu i usisivač, upozorava lavežom da je mašina za veš završila sa pranjem, ali i pravi selfije i pozira.

Najčitanije