Sony

Slušalice s kojima možete plivati i roniti

Ako vam je dosad bilo dosadno da se kupate bez muzike - više vam neće biti, jer Sony sad nudi slušalice s kojima možete bez problema plivati i roniti.

Sony PlayStation 2 konzola zvanično odlazi u legendu

Era PlayStation 2 konzole je okončana. Sony Japan-ov produženi servis za PlayStation 2 se završava nakon 18 godina rada. Produženi servis zvanično će se završiti 7. septembra.

Iz Sonyja otkrili kad izlazi PlayStation 5

Jedan od čelnika Sonyja Tsujoši Džon Kodera rastužio je sve fanove PlayStationa koji čekaju na petu konzolu.

Upoznajte robota - kućnog ljubimca

Aibo, novo Sonyjevo izdanje psa robota predstavljeno krajem prošle godine, dosad je bilo dostupno samo u Japanu. Ako imate 2.899 američkih dolara dobićete robota (psa igračku), pločice za označavanje i trogodišnju pretplatu na usluge.

Sony Mobile navodno napušta nekoliko tržišta širom svijeta

Sony je ostao čvrst u svojim namjerama da opstane na mobilnom tržištu, čak iako više nema onoliki tržišni udio kakav je kompanija imala nekada.

Procurile informacije o novoj Sony Xperiji XZ3

Kompanija Sony se, prema svemu sudeći, sprema da uskoro objavi novi Xperia XZ3 pametni telefon.

Sony preuzima izdavačku kuću Emi

Kompanija Sony saopštila je da je postigla dogovor o kupovini većinskog udjela u izdavačkoj kući EMI za 2,3 milijarde dolara u namjeri da obogati svoju muzičku ponudu.

Kompanija Sony donosi budućnost u srce Evrope

Nakon uspješne prezentacije novih proizvoda na sajmu CES 2018 u Las Vegasu, kompanija Sony prikazala je široku ponudu proizvoda, kao što su 4K OLED televizori, bežične slušalice za potiskivanje buke, najnaprednije proizvode u oblasti digitalne fotografije, kao i ostale inovativne proizvode 21. februara 2018. u Beču.

Sony predstavio mini verziju kontrolera za PS4

Najnovija stvar koja dolazi od kompanije Soni nije video igra, već potpuno nova verzija kontrolera sa sadašnju generaciju konzola, odnosno Playstation 4.

Sony razvija novu verziju Aiboa

Sonyjeva psa ne trebate voditi u šetnju niti hraniti, a poput pametnih zvučnika, putem njega moći ćete paliti i gasiti svjetla i upravljati drugim opcijama pametnog doma.

Najčitanije