Spavanje

Otvoren prvi studio za spavanje u Banjaluci

Prvi i jedini studio za spavanje otvoren je u Banjaluci, i to u sklopu LOFT salona namještaja sa vrhunskim krevetima i madracima po povoljnim cijenama.

Zašto treba popiti šolju mlijeka pred spavanje

Mlijeko je sjajan izvor proteina, zdravo je za kosti, a najviše benefita ima kada se pije pred spavanje, baš kao kad smo bili djeca.

Kupka prije spavanja mogla bi biti ključna za sjajan san

Ne možete spavati? Nauka kaže da bi dobro tajmirana kupka, mogla biti upravo ono što vam treba.

5 dobrih razloga za spavanje pod vedrim nebom

Provedete li samo jednu noć u šatoru ili vreći za spavanje ispod zvijezda, vaše tijelo i um bit će vam neizmjerno zahvalni.

Šta je noćna anksioznost i kako je kontrolisati?

Za one koji rade, vrijeme za odmor je noć. Noć obično znači bijeg od rutine i obaveza i za mnoge je omiljeno doba dana. Međutim ponekad imamo problema i oni nam ne dozvoljavaju da zaspimo. Tada noć postaje neugodna i nesigurna. Ova pojava zove se noćna anksioznost.

Bosiljčić doživio neprijatnost dok je bio u dubokom snu

Popularni glumac Ivan Bosiljčić pokazao je kako izgleda kada se nakon snimanja scene opusti i odmara, a zbog fotografije koju su zabilježile njegove kolege, mnogi su se nasmijali.

Navike kojih se trebate odreći ako želite imati kvalitetan san

Nedostatak sna utiče na mentalno i fizičko zdravlje, a oni ljudi koji ne dobijaju dovoljno sna tokom noći skloniji su debljanju te imaju slabiji imunitet, česte promjene raspoloženja i povišen rizik od oboljenja od kardiovaskularnih bolesti.

Japanci odlučili: Spavanje na poslu obavezno

Japanski poslodavci odlučili su da spavanje na radnom mjestu postaje dio radnih obaveza svakog zaposlenog.

Predugo spavanje dovodi do moždanog udara

Osobe koje predugo spavaju ili uživaju u popodnevnom spavanju imaju ozbiljan rizik od moždanog udara, pokazuje kineska naučna studija.

Odvojeno spavanje poboljšava san, ali i vezu?

Veliki broj dugogodišnjih partnera predlaže da pokušate novi način spavanja s vašim odabranikom, a to je da spavate odvojeno, kao da ste razvedeni.

Najčitanije