Specijalci

Privedeni sveštenici u Bijelom Polju, na sjever upućeni specijalci?

BIJELO POLJE - Crnogorska policija nastavila je i danas da privodi građane koji su protestovali protiv hapšenja vladike Joanikija.

Specijalcima i saučesniku pravosnažno 40 godina robije

BANJALUKA - Bivši specijalci Vladan Malić (37), Goran Paraš (32) i Aleksandar Popović (34) pravosnažno osuđeni na po 10 i po godina, a njihov saučesnik Oleg Banda (35) na osam i po godina zatvora jer je Vrhovni sud RS potvrdio presudu banjalučkog Okružnog suda.

Odbrana traži slobodu za bivše specijalce osuđene za filmsku pljačku

BANJALUKA - Odbrana Vladana Malića, Gorana Paraša i Aleksandra Popovića, bivših specijalaca MUP-a RS, te njihovog saučesnika Olega Bande, osuđenih na 40 godina zatvora, zatražila je za njih oslobađajuću presudu pred Vijećem Vrhovnog suda RS.

Poljski analitičar: Ruski specijalci nikad jači - razlog Sirija

Poljski internet portal Defence 24 posvetio je svoj tekst ruskim specijalnim jedinicama koje su zahvaljujući svom borbenom angažovanju u Siriji sveukupno unaprijedile svoje borbene sposobnosti.

Specijalcima propao izlazak na slobodu

BANJALUKA - Četvorka osuđena za krađu blizu 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška ostaje iza brave, saznaju "Nezavisne".

Suđenje za pljačku na autoputu: Odbrana specijalaca pripremila 25 svjedoka

BANJALUKA - Republičko tužilaštvo završilo je izvođenje dokaza u ponovljenom postupku protiv specijalaca MUP-a Republike Srpske i njihovog saradnika koji su optuženi za pljačku oko 617.000 maraka na autoputu Banjaluka - Gradiška, a odbrana optuženih predložila je više od 40 dokaza i 25 svjedoka.

Sukob Nermina Nikšića i grupe navijača Veleža sa policijom u Sarajevu

SARAJEVO - Pred fudbalski susret ekipa Olimpika i Veleža u okviru Prve lige Federacije, u neposrednoj blizini olimpikovog stadiona u sarajevskom naselju Otoka došlo je do verbalnog sukoba između predsjednika SDP-a Nermina Nikšića te pripadnika specijalne policije koji su napravili kordon ispred gostujućih navijača Veleža.

Suđenje specijalcima: Janjuz ponovo zaćutao u sudnici

BANJALUKA - Goran Janjuz iz Kozarske Dubice, svjedok Republičkog tužilaštva, ni danas nije htio da priča tokom suđenja optuženim pripadnicima Specijalne jedinice MUP-a RS i njihovom saradniku.

Suđenje bivšim specijalcima, intervenisala Hitna pomoć

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Banjaluci u toku je ročište na obnovljenom suđenju trojici bivših specijalaca i Olegu Bandi, optuženim za pljačku 617 hiljada KM na autoputu Banjaluka-Gradiška.

Svjedoci na suđenju specijalcima: Jedan se pravio da je gluv, drugi "zanijemio" od straha

BANJALUKA - Obnovljeno suđenje za "pljačku vijeka", tokom koje je na autoputu Banjaluka - Gradiška ukradeno oko 617.000 maraka, danas je obilježio nesvakidašnji zaplet, jer jedan svjedok nije htio odgovarati na većinu bitnih pitanja, a drugi je, šta god da je važnije upitan, uzvraćao riječima da se plaši za svoj život.

Najčitanije