Specijalci

Odbrana traži slobodu za bivše specijalce osuđene za filmsku pljačku

BANJALUKA - Odbrana Vladana Malića, Gorana Paraša i Aleksandra Popovića, bivših specijalaca MUP-a RS, te njihovog saučesnika Olega Bande, osuđenih na 40 godina zatvora, zatražila je za njih oslobađajuću presudu pred Vijećem Vrhovnog suda RS.

Poljski analitičar: Ruski specijalci nikad jači - razlog Sirija

Poljski internet portal Defence 24 posvetio je svoj tekst ruskim specijalnim jedinicama koje su zahvaljujući svom borbenom angažovanju u Siriji sveukupno unaprijedile svoje borbene sposobnosti.

Specijalcima propao izlazak na slobodu

BANJALUKA - Četvorka osuđena za krađu blizu 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška ostaje iza brave, saznaju "Nezavisne".

Suđenje za pljačku na autoputu: Odbrana specijalaca pripremila 25 svjedoka

BANJALUKA - Republičko tužilaštvo završilo je izvođenje dokaza u ponovljenom postupku protiv specijalaca MUP-a Republike Srpske i njihovog saradnika koji su optuženi za pljačku oko 617.000 maraka na autoputu Banjaluka - Gradiška, a odbrana optuženih predložila je više od 40 dokaza i 25 svjedoka.

Sukob Nermina Nikšića i grupe navijača Veleža sa policijom u Sarajevu

SARAJEVO - Pred fudbalski susret ekipa Olimpika i Veleža u okviru Prve lige Federacije, u neposrednoj blizini olimpikovog stadiona u sarajevskom naselju Otoka došlo je do verbalnog sukoba između predsjednika SDP-a Nermina Nikšića te pripadnika specijalne policije koji su napravili kordon ispred gostujućih navijača Veleža.

Suđenje specijalcima: Janjuz ponovo zaćutao u sudnici

BANJALUKA - Goran Janjuz iz Kozarske Dubice, svjedok Republičkog tužilaštva, ni danas nije htio da priča tokom suđenja optuženim pripadnicima Specijalne jedinice MUP-a RS i njihovom saradniku.

Suđenje bivšim specijalcima, intervenisala Hitna pomoć

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Banjaluci u toku je ročište na obnovljenom suđenju trojici bivših specijalaca i Olegu Bandi, optuženim za pljačku 617 hiljada KM na autoputu Banjaluka-Gradiška.

Svjedoci na suđenju specijalcima: Jedan se pravio da je gluv, drugi "zanijemio" od straha

BANJALUKA - Obnovljeno suđenje za "pljačku vijeka", tokom koje je na autoputu Banjaluka - Gradiška ukradeno oko 617.000 maraka, danas je obilježio nesvakidašnji zaplet, jer jedan svjedok nije htio odgovarati na većinu bitnih pitanja, a drugi je, šta god da je važnije upitan, uzvraćao riječima da se plaši za svoj život.

Počelo obnovljeno suđenje specijalcima, svjedoci neće da pričaju

BANJALUKA - Obnovljeno suđenje trojici bivših specijalaca i Olegu Bandi, optuženim za pljačku 617.000 KM na autoputu Banjaluka - Gradiška, počelo je velikim problemom, jer dvojica svjedoka nisu željeli da odgovaraju na pitanja.

Novo suđenje specijalcima MUP-a RS

BANJALUKA - Treće suđenje trojici pripadnika Specijalne jedinice MUP-a RS i njihovom saradniku, počeće 29. novembra, odlučilo je u petak novo vijeće Okružnog suda Banjlauka.

Najčitanije