Spisak

Objavljena imena zaposlenih u banjalučkim gradskim preduzećima

BANJALUKA - Imena svih zaposlenih u gradskim preduzećima, institucijama i ustanovama Banjaluke od danas su dostupna javnosti.

Na potvrđenom centralnom biračkom spisku 3.283.194 birača

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH je danas na hitnoj sjednici donijela odluku o zaključivanju i potvrđivanju centralnog biračkog spiska za lokalne izbore, na kojem se nalaze ukupno 3.283.194 birača.

Provjera podataka iz biračkog spiska u Banjaluci do 16. avgusta

BANJALUKA - Gradska izborna komisija Banjaluka poziva građane sa područja Banjaluke da do 16. avgusta 2020. godine, u sjedištima svih 57 mjesnih zajednica, izvrše uvid i provjeru svojih podataka u izvodu iz privremenog biračkog spiska.

EU objavila spisak 14 zemalja iz kojih će dozvoliti ulazak putnika

BRISEL - EU je imenovala 14 zemalja čije građane smatra "sigurnim" da im dozvoli ulazak unutar svojih granica od 1. jula, uprkos pandemiji, ali SAD, Brazil i Kina nisu među njima.

Lista bh. proizvođača zaštitne opreme, farmaceutskih i hemijskih proizvoda

SARAJEVO - Spoljnotrgovinska komora BiH objavila je juče na svojoj internet stranici preliminarnu listu proizvođača zaštitne opreme, farmaceutskih i hemijskih proizvoda iz BiH.

Objavio spisak oboljelih od virusa korona, uhapsila ga crnogorska policija

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsili je osobu čiji su inicijali M.R. iz Podgorice zbog sumnje da je objavilo spisak oboljelih od virusa korona.

Još tri osobe prekršile mjere samoizolacije, do sada ukupno 227

BANJALUKA - Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS objavilo je novi spisak imena osoba koja su prekršila predviđene mjere kućne izolacije u protekla 24 sata:

Na biračkom spisku u Ukrajini 200.000 preminulih

KIJEV - U Državnom registru glasača pred predsjedničke izbore u Ukrajini nalaze se lica za koja se zna da su preminula, a moguće je da se na spisku nalazi još 200.000 mrtvih glasača, piše list "Strana".

Albanija greškom objavila tajni spisak špijuna koji vršljaju po regionu i Srbiji

Vlasti Albanije učinile su dosad u svijetu neviđeni potez - objavili su na internetu osjetljive informacije o svojim najznačajnijim obavještajnim operativcima.

U centralni birački spisak upisano 3.352.933 birača

SARAJEVO - U centralni birački spisak za opšte izbore u BiH upisana su 3.352.933 birača, saopšteno je iz Centralne izborne komisije (CIK) BiH.

Najčitanije