Split

Djeca otrovana na brodu imaju promjene na mozgu

SPLIT - Petogodišnji dječak iz Italije i njegova 14-godišnja sestra, koji leže u vještački izazvanoj komi na respiratoru u splitskoj bolnici, imaju promjene na mozgu zbog udisanja ugljen-monoksida, javlja "Slobodna Dalmacija".

Split: Vlasnik i kapetan broda braniće se sa slobode

SPLIT - Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem je u utorak na Hvaru od trovanja ugljen-monoksidom umro 57-godišnji italijanski turista, izjasnili su se danas u Opštinskom državnom tužilaštvu u Splitu kao nedužni, a u nastavku sudskog postupka braniće se sa slobode jer nije predložen ipritvor.

Muškarac poginuo u požaru na sedmom spratu nebodera

ZAGREB - Jedan muškarac poginuo je u požaru koji je noćas posle ponoći buknuo u jednom splitskom neboderu.

Na koncertu Tompsona "Čavoglave" i uzvici "Za dom spremni"

SPLIT - Na splitskoj rivi je povodom obilježavanja vojne akcije "Oluja" održan koncert Marka Perkovića Tompsona, poznatog po proustaškim nastupima, a uoči koncerta okupljeni su uzvikivali "U boj, u boj za narod svoj", "za dom" i ustašku pjesmu "Evo zore, evo dana".

Split: Norvežanki slomio nos kako bi prije nje ušao u taksi

SPLIT - Splitska policija traga za muškarcem koji je odgurnuo i udario 20-godišnju Norvežanku kako bi prije nje ušao u taksi, pri čemu joj je slomio nos, saopštila je danas policija.

Mladi hrvatski muzičar poginuo vraćajući se s koncerta

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se u splitskoj četvrti Sirobuja dogodila u nedjelju rano ujutro, poginuo je gitarista grupe Boss Stjepan Mandac.

Dojava o bombi u Slobodnoj Dalmaciji bila lažna

SPLIT - Dojava o bombi koju je primila redakcija splitske Slobodne Dalmacije i zbog koje je evakuisana zgrada, bila je lažna, objavljeno je danas na sajtu tog lista.

Muškarac u Splitu odgrizao uho turisti koji mu je pogledao djevojku

​SPLIT - Jutros oko 5:30 sati u Sinjskoj ulici u samom centru Splita došlo je do fizičkog napada, a kako prenosi Dalmacija danas, jedan muškarac je odgrizao turisti uho.

Evakuisana zgrada Slobodne Dalmacije zbog dojave o bombi

SPLIT - Zbog dojave o bombi danas je evakuisana zgrada "Slobodne Dalmacije".

Uoči godišnjice Oluje na splitskoj rivi koncert Tompsona?

SPLIT - Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je izjavio da se pregovara oko koncerta Marka Perkovića Tompsona, koji bi dan uoči godišnjice Oluje trebalo da se održi na gradskoj rivi.

Najčitanije