Split

Split trojkom u posljednjoj sekundi srušio Budućnost

Košarkaši Splita savladali su Budućnost u meču 14. kola ABA lige - 78:77.

Auto sletio u more kod Splita, jedna osoba poginula

SPLIT - Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene kada je noćas oko 1.25 vozilo u kojem su se nalazili sletjelo sa puta u more u Kaštel Starom.

Splićanin dva mjeseca živio u stanu s mrtvim ocem

SPLIT - Splitska policija pronašla je tijelo starijeg muškarca koji je umro prije dva mjeseca u stanu u Gajevoj ulici gdje je navodno živio s psihički bolesnim sinom.

Zbog zašite od korone, dio radnika Brodosplita ide na godišnji

SPLIT - Zbog dodatnih mjera zaštite zaposlenih u Brodosplita od većeg širenja virusa korona, Uprava tog brodogradilišta odlučila je da dio radnika pošalje na godišnji odmor od 7. decembra.

Split pod vodom, na Mosoru slapovi koji se jave nekoliko puta u deceniji

SPLIT - U Splitu je danas pao 121 litar kiše na metar kvadratni, što je više od prosjeka za cijeli decembar, izjavio je sinoptičar Jurica Miljak iz Pomorskog meteorološkog centra (PMC) DHMZ-a.

Požar kod Splita, gori 10 hektara nepristupačnog terena

SPLIT - Na nepristupačnom području kod Koprivnog, blizu Splita, danas je izbio požar koji je zahvatio oko 10 hektara terena s travom i niskim rastinjem, a na terenu su vatrogasci koji će dežurati cijelu noć.

Pojeli picu, nisu htjeli da plate pa pretukli radnika

SPLIT - U Splitu je sinoć došlo do fizičkog obračuna, a jedna osoba završila je u bolnici, potvrđeno je u splitskoj Policijskoj upravi.

Muškarac ušao u stan u Splitu i pucao, ranjena jedna osoba

SPLIT - U Splitu je u pucnjavi sinoć ranjen muškarac.

Potukli se u stanu, a onda i u autu na putu za bolnicu pa sletjeli

U Splitu je došlo do fizičkog sukoba i s njim povezane saobraćajne nesreće. Naime, 40-godišnjak i 22-godišnjak prvo su se sukobili u stanu. Četrdesetogodišnjak je povrijedio 22-godišnjaka. Onda su se na putu za bolnicu sukobili u autu.

Torcida za rođendan zapalila nebo

Jedna od najvećih navijačkih grupa u bivšoj Jugoslaviji, splitska Torcida, spektakularno je proslavila 70. rođendan u noći između utorka i srijede.

Najčitanije