Spoljnotrgovinska komora BiH

Očekivani izvoz do kraja godine veći od 12 milijardi KM

SARAJEVO - Potpredsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Ahmet Egrlić izjavio je danas da se očekuje da će ove godine izvoz iz BiH premašiti 12 milijardi KM.

BiH u deficitu u trgovinskoj razmjeni s Poljskom

SARAJEVO - Trgovinska razmjena između Poljske i BiH ima mnogo prostora za napredak, a pokrivenost uvoza izvozom koja je u prošloj godini iznosila 28 odsto, u prvih sedam mjeseci ove godine dostigla je 37 odsto, istaknuto je danas tokom Poslovnih susreta privrednika Bosne i Hercegovine i Republike Poljske koji su održani u Spoljnotrgovinskoj komori BiH (VTK BiH) u Sarajevu.

Vasić, Egrlić i Vuković činiće novo rukovodstvo Spoljnotrgovinske komore BiH

TESLIĆ - Nemanja Vasić, Ahmet Egrlić i Vjekoslav Vuković činiće novo rukovodstvo Spoljnotrgovinske komore (STK) BiH, a mandat u trajanju od četiri godine povjerila im je Skupština Komore na sjednici održanoj danas u Tesliću.

Aktuelno rukovodstvo Spoljnotrgovinske komore BiH cilja novi mandat

SARAJEVO - Spoljnotrgovinska komora BiH uskoro će dobiti novo rukovodstvo s obzirom na to da aktuelnom ističe mandat, a kako su nam potvrdili predsjednik i dva zamjenika, od Skupštine će tražiti povjerenje za još jedan četvorogodišnji period.

Predstavništvo Komore BiH otvoreno u Istanbulu

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović i predsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Ahmet Egrlić danas su svečano u Istanbulu otvorili Predstavništvo Komore BiH u Turskoj.

Spoljnotrgovinska komora BiH organizovala obuku za preduzetnike

SARAJEVO - Spoljnotrgovinska komora BiH organizovala je danas u Sarajevu obuku za preduzetnike o menadžerskoj vještini koučing koja se zasniva na traženju rješenja za poboljšanje poslovanja i brzom prepoznavanju poslovnih šansi.

Prodajemo jeftino mlijeko pa uvozimo skupi sir

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina ima izuzetno nepovoljnu strukturu izvoza u sektoru mljekarstva jer izvozi jeftino mlijeko, a zatim uvozi sir koji je pet puta skuplji.

Spoljnotrgovinska komora BiH: U prvih devet mjeseci deficit 5,2 milijardi KM

SARAJEVO – Deficit Bosne i Hercegovine u spoljnotrgovinskoj razmjeni sa svijetom u prvih devet mjeseci 2017. godine iznosi 5,2 milijardi konvertibilnih marka (KM).

Najčitanije