Spomenko Gostić

Odata počast Spomenku Gostiću

MAGLAJ - Najmlađem borcu Vojske Republike Srpske Spomenku Gostiću danas je odata počast na mjesnom groblju Gornji Ulišnjak u federalnoj opštini Maglaj.

Služen parastos za Spomenka Gostića

DOBOJ - Sveštenstvo arhijerejskog namjesništva dobojskog služilo je danas parastos za najmlađeg borca Vojske Republike Srpske Spomenka Gostića, koji je poginuo na današnji dan prije 26 godina.

U Maglaju odata počast Spomenku Gostiću

MAGLAJ - Članovi porodice, nekadašnji saborci i poštovaoci, u nedjelju su položili vijence i odali počast najmlađem borcu Vojske Republike Srpske Spomenku Gostiću na mjesnom groblju Gornji Ulišnjak u federalnoj opštini Maglaj.

Spomenko Gostić dobio mural u Kozarskoj Dubici

U blizini murala Majora Milana Tepića u Kozarskoj Dubici, završen je mural najmlađem vojniku i odlikovanom borcu Vojske Republike Srpske u ratu devedesetih godina prošlog vijeka - Spomenku Gostiću.

25 godina od smrti Spomenka Gostića: Nismo ga mogli spriječiti da se priključi vojsci

DOBOJ, MAGLAJ - Bio je radoznali, veseli dječak, kojeg niko nije mogao odvojiti od položaja na kojem je na kraju nastradao, tako su se saborci četvrt vijeka nakon pogibije sjetili petnaestogodišnjeg Spomenka Gostića, čiji grob su posjetili u selu Gornji Ulišnjak, u opštini Maglaj.

U Doboju odata počast Spomenku Gostiću

DOBOJ - Parastosom i prisluživanjem svijeća pred spomen-bistom Spomenka Gostića, najmlađeg pripadnika Vojske Republike Srpske koji je poginuo 1993. godine na Ozrenu, Pravoslavna omladina Doboja obilježila je 9. januar - Dan Republike Srpske.

Spomen-ploča i ulica kao znak sjećanja na Spomenka Gostića

VIŠEGRAD - Spomen-ploča i tabla sa nazivom ulice, posvećene mladom heroju Vojske Republike Srpske Spomenku Gostiću, postavljene su u nedjelju u višegradskom naselju Garča u prisustvu brojnih građana.

Najčitanije