Sport

Kim Kardašijan spasila žensku fudbalsku ekipu iz Avganistana

Neprofitno američko udruženje Tzedek je, u saradnji s britanskim fudbalskim klubom i rijaliti zvijezdom Kim Kardašijan (41), pomoglo članicama ženskog avganistanskog fudbalskog tima da doputuju u Veliku Britaniju.

Banjalučki OFK Sport Team rasadnik fudbalskih talenata

Za uspješnu fudbalsku karijeru veoma su važni prvi koraci, a sa treninzima je potrebno početi već u predškolskom uzrastu. Tom logikom vode se i u OFK Sport Team Banjaluka. Sudeći po rezultatima, recept im je uspješan.

Zovu je "Zvijer", a jedna je od najljepših fudbalerki svijeta

Zahvaljujući poznatom italijanskom novinaru Đanluki Dimarciju, koji je odlučio da piše o njoj, saznali smo da tamošnji šampionat može da se pohvali da u svojim redovima ima jednu od najljepših fudbalerki svijeta.

Trebinjska Škola sporta nastavlja rad

TREBINJE- Trebinjska Škola sporta za mališane uzrasta od šest do deset godina odvijaće se i u ovoj školskoj godini i biće besplatna.

BiH dobila najveću umjetnu stijenu

ŽIVINICE - Najveća umjetna stijena za penjanje u BiH za vikend je otvorena u prostoru BKC Živinice u tom gradu.

MKK Banjaluka: Sjajni rezultati uprkos lošoj infrastrukturi

BANJALUKA - Nalazite se tik uz tlo, osjeti se miris benzina, glasno brujanje motora. U rukama se osjete svi ti konji, pogled se najednom izoštri, fokus.

Podrška grada Banjaluke za 23 sportske organizacije

BANJALUKA - Realizacijom projekta "Sport dostupan djeci" Gradska uprava Banjaluka potpisala je danas ugovore sa 23 sportske organizacije kojim se podrazumijeva sufinansiranje članarina u sportskim organizacijama.

Grad Trebinje stipendira mladog atletičara

TREBINJE- Grad Trebinje će stipendirati mladog trebinjskog sportistu Marka Šukovića, člana Atletskog kluba „Trebinje“ koji je nedavno u Kraljevu osvojio titulu balkanskog prvaka za mlađe juniore u skoku u vis.

Bugatti testirao Chiron do 440 km/h

U Bugattiju su odlučili da testiraju Chiron i razvili brzinu od 440 km/h.

Od ponedjeljka dozvoljene sve sportske aktivnosti do 30 osoba

BANJALUKA - Sve takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista svih uzrasnih kategorija u grupama do 30 osoba, bez prisustva publike ili drugih lica koja nisu akreditovana od strane organizatora, dozvoljena su od ponedjeljka, 10. maja, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta RS.

Najčitanije