Sportska dvorana

Vule Žurić otvara Sajam knjige u Banjaluci

BANJALUKA - Septembar u Banjaluci je vrijeme već godinama obilježeno šuškanjem i mirisom hartije novih knjiga, vrijeme posvećeno jednom od književnih praznika za sve ljubitelje pisane riječi i vrijeme traganja za željenim izdanjima knjiga koje žele da pročitaju.

Razriješeni direktori Centra za socijalni rad i dvorane "Mladost" u Prijedoru

PRIJEDOR - Odbornici Skupštine grada Prijedora danas su zbog isteka mandata razriješili dužnosti direktore javnih ustanova Centar za socijalni rad Milenu Miodragović i Sportska dvorana "Mladost" Darka Stojanovića.

Banjaluka nakon 40 godina dobija sportsku dvoranu

BANJALUKA - Novoizgrađena sportska hala u prostoru nekadašnjeg banjalučkog Šoping centra, u čiju gradnju je uloženo 1,2 miliona KM, prva je sportska dvorana izgrađena u Banjaluci nakon više od četiri decenije, izuzimajući školske i studentske dvorane.

Uskoro otvaranje sportske dvorane na mjestu bivšeg Šoping centra

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjanjaluke Igor Radojičić, obišao je danas gradilište buduće sportske dvorane u centru grada na mjestu nekadašnjeg Šoping centra, prvog novog objekta ove vrste od sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Otoplili odnosi dobojske i republičke vlasti

DOBOJ - Projekat nove sportske dvorane ujedinio je lokalnu i republičku vlast, pa su dobojski gradonačelnik Obren Petrović, premijerka Željka Cvijanović i predsjednik RS Milorad Dodik položili kamen temeljac za izgradnju, dogradnju i sanaciju sportskog objekta, ukupne vrijednosti 7,5 miliona KM.

Pogledajte kako će izgledati dvorana u Banjaluci od milion maraka

BANJALUKA-Tender za rekonstrukciju i prenamjenu nekadašnjeg Šoping centra u Jevrejskoj ulici u sportsku dvoranu, u vrijednosti od 1,02 miliona KM, biće raspisan narednih dana, rekli su u Gradskoj upravi.

Najčitanije