Spot

Ana Nikolić objavila novu pjesmu "Nije mi do seksa"

Ana Nikolić danas slavi svoj 42. rođendan, a tim povodom objavila je novu, dugoočekivanu pjesmu "Nije mi do seksa", za koju je predstavila i spot.

Massimov novi hit "Mali krug velikih ljudi" dobio i video spot

Samo 10-ak dana nakon puštanja u radijski eter nova pjesma Massima "Mali krug velikih ljudi" postala je pravi hit.

Josipa Lisac snimila spot za pjesmu "Daleko"

Josipa Lisac, ovogodišnja dobitnica Porina za životno djelo iskoristila je predah od koncertnih aktivnosti za snimanje novog spota.

Oštre reakcije na snimanje promotivnog videa grada Bihaća

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je skandalozan i sraman spot koji je Turistička zajednica grada Bihaća snimila na stratištu srpskog naroda u Garavicama, te da on ne bi smio da se nađe u javnom prostoru.

Snimali spot na stratištu u Garavicama

BANJALUKA - Turistička zajednica grada Bihać organizovala je snimanje spota u Spomen parku u selu Garavice gdje je u Drugom svjetskom ratu, prije 79 godina ubijeno između 12 i 17 hiljada ljudi, mahom Srba.

Stjepan Hauser snimio spot za izvedbu Mocartovog remek-djela

Proslavljeni violončelisa Stjepan Hauser objavio je još jedan spot s hvaljenog prvog solo albuma klasične muzike “Classic”. Ovoga puta je u pratnji Londonskog simfonijskog orkestra odsvirao Mocartovo remek-djelo: “Piano Concerto No. 21”.

Pjesma o pranju ruku postala svjetski hit

Vlade država širom svijeta pokušavaju da stanu na put virusu. Jedna od mjera zaštite je pranje ruku, jer se pravilnom higijenom sprečava njegovo širenje.

Napadnuta ekipa dok je snimala spot, ubijena dva mladića

HJUSTON - Dva mladića su ubijena, a sedam lica je povrijeđeno u pucnjavi na ekipu koja snimala muzički spot kod Hjustona.

Milioni u šoku zbog spota za izbore za evropski parlament

BRISEL - Video–spot koji poziva građane da glasaju na izborima za Evropski parlament je za samo dvije nedjelje na društvenim mrežama vidjelo oko 120 miliona ljudi.

Severina objavila novi spot

Severina Kojić objavila je spot za pjesmu "Popila" koja se nalazi na njenom novom albumu "Halo".

Najčitanije