Spotify

Ažuriranje Spotify-ja uzrokuje probleme sa za neke Android korisnike

U posljednjih nekoliko dana, Android korisnici aplikacije Spotify prijavljuju probleme sa najnovijim ažuriranjem koje je aplikacija izbacila.

Barselona ima novog sponzora, najveći ugovor u istoriji

Skupština fudbalskog kluba Barselona potvrdila je ugovor sa kompanijom Spotify, najvećeg u istoriji, koji će trajati najmanje 12 godina.

Spotify zatvara kancelariju u Rusiji

Švedski internetski audio streaming servis Spotify zatvorio je svoju kancelariju u Rusiji na neodređeno vrijeme, izvijestio je Rojters, pozivajući se na saopštenje.

Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbjedniju vožnju

Spotify se sprema da okonča podršku za aplikaciju koja olakšava pristup kontrolama za slušanje muzike tokom vožnje.

Spotify eksperimentiše sa prikazom videa nalik na TikTok

Spotify testira pregled videa nalik na ono što nudi TikTok, u okviru svoje beta iOS aplikacije.

Spotify ukinuo opciju shuffle

Pjevačica Adel ubijedila je Spotify da ukloni opciju 'shuffle' sa svih albuma kako bi pjesme mogle da se slušaju redoslijedom koji je zamislio autor albuma, piše BBC.

Pao Google Cloud, uz njega i Snapchat, Discord i druge platforme

Google Cloud je pao večeras, što je izazvalo lančanu reakciju servisa koji su na njemu. Pali su Snapchat, Discord, Spotify i drugi.

Muzika koja je spasila 2020 - "Spotify" objavio najslušanije izvođače

Iznenađenje ili ne, ali činjenice govore za sebe, a to je da je reper Bed Bani na globalnom nivou u toku ove godine preslušan čak 8,3 milijarde puta, objavila je muzička striming platforma "Spotify" u svom pregledu.

Spotify dobio tužbu od 1.6 milijardi dolara

Servis za emitovanje muzike Spotify primio je prošle nedjelje tužbu izdavačke kuće Wixen Music Publishing zbog navodne upotrebe hiljade pjesama, uključujući Nil Janga, Doorsa i Toma Petija bez dozvole i naknade muzičkom izvođaču, prenosi Reuters.

"Spotify" zarađuje na nepostojećim muzičarima?

Jedan od najvećih striming servisa na svijetu, švedski "Spotify", našao se pod udarom teških optužbi. Naime, specijalizovani magazin "Music Business Worldwide" iznio je tvrdnju da su "Spotify" plejliste pune nepostojećih umjetnika.

Najčitanije