Sprej

Spremaju "iznenađenje" za kradljivce automobila

Policija u Roterdamu pripremila je posebno "iznenađenje" za provalnike u prodavnice, zlatare ili restorane, ali i kradljivce automobila, a u pitanju je specifična vrsta spreja.

Počinje istraživanje: Sprej na bazi kanabisa liječi tumor mozga?

Humanitarne organizacije za borbu protiv raka i Nacionalna zdravstvena služba (NHS) Velike Britanije, spremaju se da istraže da li sprej za usta na bazi kanabisa može da liječi tumore mozga i pomogne pacijentima da žive duže.

Protest u Njemačkoj prerastao u nasilje, policija koristila biber sprej

BERLIN - Policija u njemačkom gradu Hamburgu upotrijebila je biber sprej protiv demonstranata i rasporedila je vodene topove nakon što su protesti u znak podrške američkim antirasističkim skupovima protiv policijske brutalnosti prerasli u nasilje.

Smog guši vitamin D

Zagađen zrak koji udišemo mnogostruko šteti našem zdravlju. Bosanskohercegovački gradovi (Sarajevo, Zenica, Tuzla, Lukavac, Kakanj, Prijedor i mnogi drugi) spadaju trenutno u najzagađenije gradove u svijetu. Osim poznatih opasnosti koje čini na dišne puteve, pluća, zagađenje dodatno pogoršava postojeće hronične bolesti disajnog sistema kao i bolesti srca i krvnih sudova, a nosi i druge rizike po zdravlje i ostavlja veoma teške posljedice na ljudski organizam.

Napravite sami sprej za odmrzavanje stakla

Lanac prodavnica auto-delova i servis za automobile francuskih proizvođača, Panter, dao je zanimljiv prijedlog kako da sami napravite sprej za odmrzavanje stakla.

Aktiviran biber sprej na aerodromu u Podgorici

PODGORICA - Nepoznata osoba danas prije podne je na Aerodromu Podgorica aktivirala najvjerovatnije biber sprej na ulazu zgrade terminala, saopštio je Aerodrom.

Napravite sami sprej protiv komaraca

Insekti nas obično ne štede, pa ne možemo da ih ignorišemo, misleći da će sami odustati i pobjeći. Moramo da ih "otjeramo", a to se dešava i uz pomoć domaćih preparata na prirodnoj bazi.

Napravite sprej koji ispravlja odjeću, bez pegle

Većina žena bi bez razmišljanja priznala da najviše mrze peglanje odeće i da im to oduzima mnogo slobodnog vremena.

Najčitanije