Squid Game

Igraju "Squid Game" u stvarnom životu - s dvije bitne razlike

U Netflixovoj popularnoj seriji "Squid Game", ulozi su visoki. Ako pobijedite, dobijate 45,6 milijardi korejskih vona (oko 39 miliona dolara). Ako izgubite - umrete. Jutjuber MrBeast je sada kreirao "Squid Game" u stvarnom životu, s tim što ulog nije život igrača.

Squid Game postaje i video igra?

Korejsko ostvarenje Squid Game je dolaskom na Netflix dobilo ogromnu popularnost i praktično je jedina serija o kojoj se ovih dana priča na internetu, a sada se razmatra pravljenje video igre.

Serija o paru psihopata najgledanija na Netflixu

Treća sezone serije "Ju" (You) premijerno je prikazana 15.oktobra, a trenutno je najgledanija serija na Netflixu, piše "Biznis Insajder".

Pet grešaka koje su fanovi primijetili u seriji "Squid Game"

Serija "Squid Game" postala je hit u svijetu, a pogledalo ju je 111 miliona domaćinstava širom planete, što je čini najgledanijom serijom na Netflixu.

Netflix objavio koja je najgledanija serija ikada

Netfliks je objavio da je došlo do promjene, što se tiče najgledanije serije na ovoj platformi.

Ljepotica iz "Squid game" postala Instagram senzacija

Cijeli svijet priča o seriji "Squid game", te ne čudi što se najveće svjetske kompanije utrkuju koja će prije da sponzoriše objavu jedne od najpopularnijih mladih zvijezda trenutno.

Izazov iz serije "Squid Game" osvaja TikTok: Svi prave kolačiće smrti

Popularnost "Netflixovog" trilera "Squid Game" svakodnevno raste dok platforma bilježi rekordnu gledanost, a izazov povezan s radnjom serije osvaja i TikTok. Posljednjih dana na ovoj društvenoj mreži osvanuo je niz videa korisnika kako pokušavaju napraviti dalgona kolačiće poput likova iz serije.

Najčitanije