Srđan Mazalica

Srđan Mazalica negativan na koronu

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica negativan je virus korona.

Mazalica: Nećemo podržati prijedlog za razrješenje Čubrilovića

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica istakao je da predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović ima podršku ove stranke, te da neće podržati prijedlog za njegovo razrješenje.

"Izjava Izetbegovića može se protumačiti kao poziv na ubistvo Dodika"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da se izjava predsjednik SDA Bakira Izetbegovića "da će nestati kriza u BiH ako nestane Milorad Dodik sa političke scene" veoma bezobrazna i brutalna, te da se može protumačiti i kao poziv na ubistvo.

Mazalica: SNSD predložio izmjene Poslovnika Narodne skupštine RS

BANJALUKA - Klub poslanika SNSD-a predložio je izmjene Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske, rekao je danas poslanik SNSD-a Srđan Mazalica.

Mazalica: Moguć isti scenario kao 2017. godine

​Poslanik SNSD-a Srđan Mazalica izjavio je novinarima da je posebna sjednica NS RS počela napeto i da je moguć isti scenario kao u oktobru 2017. godine kada je opozicija pokušala da spriječi donošenje važne odluke u Parlamentu.

Mazalica: U Srpskoj se nikada neće slaviti 25. novembar

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a U Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da Srpska nikada neće pristati da 25. novembar obilježva kao praznik.

Mazalica: Panika u SDS-u i PDP-u zbog gubitka vlasti

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica izjavio je da bi SDS i PDP možda imali pravo da nešto kritikuju da su barem jednom imali konzistentan stav o bilo kojem važnom pitanju.

Mazalica: PIC nema mandat da odbacuje zaključke narodne skupštine

BANJALUKA - Dejtonski mirovni sporazum ne poznaje Savjet za sprovođenje mira (PIC) kao tijelo za podršku implementaciji mira u BiH, pa samim tim PIC nema mandat da odbacuje ili odobrava odluke parlamenta Srpske poput nedavno usvojenih zaključaka, rekao je zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica.

"Pelješki most vitalni interes RS zbog granice i Trgovske gore"

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica izjavio je da je pitanje Pelješkog mosta vitalni entitetski interes zbog rješavanja drugih neriješenih pitanja, uključujući granicu Srpske, odnosno BiH sa Hrvatskom i Srbijom i problema odlaganja radiaktivnog otpada na Trgovskoj gori kod Novog Grada.

Stanivuković: Ako treba, polagaću zakletvu svaki dan

BANJALUKA - Srđan Mazalica, poslanik SNSD-a, zatražio je od Komisije Narodne skupštine RS za izbor i imenovanje da Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, ponovo polaže zakletvu, jer je na sjednici parlamenta, umjesto izgovaranja riječi zakletve, slao poruke s mobilnog telefona.

Najčitanije