Srđan Rajčević

Rajčević: Cilj postavljen, realizacija neupitna

BANJALUKA - Cilj za lokalne izbore je postavljen, a njegova realizacija je neupitna, istakao je šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a za lokalne izbore Srđan Rajčević.

Višković i Rajčević zajedno odgovorili na izazov "Nosi masku"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević zajedno su odgovorili na "Nosi masku", novi izazov koji je pokrenut na društvenim mrežama.

Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu u Doboju

DOBOJ - Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu ove političke partije na lokalnim izborima u Doboju.

Rajčević: Stimulisati kreiranje novih radnih mjesta

JAHORINA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević rekao je da je Vladi Republike Srpske cilj da očuva svako radno mjesto i stimuliše kreiranje novih radnih mjesta u postojećim uslovima koji se odnose na epidemiološku situaciju.

Rajčević pozvao studente u domovima na maksimalan oprez

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević pozvao je sve studente smještene u domovima širom Srpske da budu maksimalno oprezni i strogo se pridržavaju preporuka Instituta za javno zdravstvo u vezi sa virusom korona.

Rajčević: Najveća novina stimulativna mjera za najbolje studente

BANJALUKA - Najveća novina za javne univerzitete biće stimulativna mjera Vlade Republike Srpske, koja predviđa da se za svaku akademsku godinu izdvoji oko 2,5 miliona KM za najbolje studente, izjavio je ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević.

Rajčević: Predloženi zakoni kvalitetna osnova za napredak

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas da su Prijedlog zakona o visokom obrazovanju i Prijedlog zakona o obezbjeđivanju kvaliteta u visokom obrazovanju kvalitetna osnova za dalji napredak u ovoj oblasti.

Rajčević pozvao maturante da upisuju domaće fakultete

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević pozvao je sve maturante u Republici Srpskoj da svoje školovanje nastave na nekom od domaćih fakulteta.

Rajčević: Radostan dan zbog povratka studenata

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da je povratak oko 70 državljana Srpske i BiH iz Rusije za sve radostan dan, jer su među njima i brojni studenti koji predstavljaju budućnost Republike.

Rajčević: Policijski čas sprečavao stanje anarhije

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da policijski čas bio uveden radi sprečavanja stanja anarhije.

Najčitanije