Srđan Rajčević

Rajčević: Realizovali smo više od 90 odsto zactranog programa

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je da je ministarstvo koje predvodi u prošloj godini realizovalo više od 90 odsto zacrtanog programa.

Srpska i Srbija potpisale Sporazum o saradnji u digitalnim transformacijama

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Srbije Mihailo Jovanović potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o saradnji u oblasti digitalne transformacije.

Rajčević pred poslanicima pokazao sve svoje diplome

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske Srđan Rajčević donio je danas u Narodnu skupštinu Republike Srpske sve svoje diplome i pokazao ih poslanicima i javnosti.

Rajčević: Srpska može biti regionalni lider u razvoju informaciono-komunikacionih tehnologija

JAHORINA - Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas da je konferencija "Forvard", koja će narednog mjeseca biti održana u Banjaluci, jedna od pokretačkih snaga za razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija koje su razvojna šansa i grana privrede u kojoj Srpska može da bude lider u regionu.

Rajčević: Stanivuković iznio gomilu laži o projektu "e-bebe"

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević istakao je da je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, gostujući nedavno na BN televiziji, iznio "gomilu bezočnih laži" o projektu "e-bebe".

Rajčević najavio da će iskoristiti pravo zaštite od klevete

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je da će iskoristiti pravo zaštite od klevete nakon nedavno iznesenih tvrdnji narodnog poslanika Draška Stanivukovića kome će, kako je najavio, pružiti mogućnost da demantuje samog sebe i javno se izvini.

Republika Srpska će ići u primjenu koncepta pametnih gradova

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da će Republika Srpska ići u primjenu koncepta pametnih gradova, a njena dinamika zavisiće od finansijskih faktora, ali i same dinamike razvoja sistema cjelokupne elektornske uprave u Srpskoj.

Rajčević: Borba protiv lažnih diploma u okviru zakona i institucija

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je poslaniku PDP-a Jeleni Trivić da se borba protiv lažnih diploma vodi u okviru zakona i nadležnih institucija, a ne preko medija i politički motivisanih inicijativa u Narodnoj skupštini.

Rajčević: Vlada Srpske istrajna u borbi protiv lažnih diploma

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske je odlučna i istrajaće u borbi protiv negativnih pojava u visokom obrazovanju, poput nezakonitih i lažnih diploma, poručio je danas ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević.

Rajčević: Tri principa reforme visokog obrazovanja

ISTOČNO SARAJEVO - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se koncept reforme visokog obrazovanja zasnivati na tri principa - internacionalizacija, modernizacija i racionalizacija.

Najčitanije