Srđan Rajčević

Rajčević razgovarao s Divjakovom: Nema opasnosti za diplome iz RS

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević je stupio u kontakt s ministarkom nauke i obrazovanja Republike Hrvatske Blaženkom Divjak i dobio uvjeravanja da ne prijeti nikakva opasnost po nosioce diploma iz RS.

Rajčević sa Akunisom o saradnji Srpske i Izraela

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević se, u sklopu višednevne posjete Izraelu, sinoć sastao sa ministrom nauke i tehnologije Izraela Ofirom Akunisom.

Rajčević: Znanje mora biti primarni resurs Srpske

BANJALUKA - Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je da krajem marta očekuje stupanje na snagu novog Zakona o visokom obrazovanju koji će urediti tu oblast u skladu sa principima internacionalizacije, racionalizacije i modernizacije, te afirmacije znanja kao republičkog primarnog resursa.

Rajčević: Realizovali smo više od 90 odsto zactranog programa

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je da je ministarstvo koje predvodi u prošloj godini realizovalo više od 90 odsto zacrtanog programa.

Srpska i Srbija potpisale Sporazum o saradnji u digitalnim transformacijama

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević i direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Srbije Mihailo Jovanović potpisali su danas u Banjaluci Sporazum o saradnji u oblasti digitalne transformacije.

Rajčević pred poslanicima pokazao sve svoje diplome

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo u Vladi Republike Srpske Srđan Rajčević donio je danas u Narodnu skupštinu Republike Srpske sve svoje diplome i pokazao ih poslanicima i javnosti.

Rajčević: Srpska može biti regionalni lider u razvoju informaciono-komunikacionih tehnologija

JAHORINA - Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas da je konferencija "Forvard", koja će narednog mjeseca biti održana u Banjaluci, jedna od pokretačkih snaga za razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija koje su razvojna šansa i grana privrede u kojoj Srpska može da bude lider u regionu.

Rajčević: Stanivuković iznio gomilu laži o projektu "e-bebe"

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević istakao je da je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković, gostujući nedavno na BN televiziji, iznio "gomilu bezočnih laži" o projektu "e-bebe".

Rajčević najavio da će iskoristiti pravo zaštite od klevete

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević poručio je da će iskoristiti pravo zaštite od klevete nakon nedavno iznesenih tvrdnji narodnog poslanika Draška Stanivukovića kome će, kako je najavio, pružiti mogućnost da demantuje samog sebe i javno se izvini.

Republika Srpska će ići u primjenu koncepta pametnih gradova

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da će Republika Srpska ići u primjenu koncepta pametnih gradova, a njena dinamika zavisiće od finansijskih faktora, ali i same dinamike razvoja sistema cjelokupne elektornske uprave u Srpskoj.

Najčitanije