Srđan Rajčević

Rajčević ambasadoru Slovenije predložio sastanak zbog studenata

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević smatra da će izmjene Zakona o strancima u Sloveniji biti veliki problem studentima iz Srpske i BiH, te da je danas uputio dopis ambasadoru Slovenije u BiH i prijedlog za sastanak, kako bi se pronašle mogućnosti za rješenje situacije.

Rajčević: Dobre sugestije, ali i oštre kritike od predstavnika medija

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Rajčević izjavio je da su funkcioneri te partije na današnjem sastanku u Banjaluci od predstavnika medija čuli dobre sugestije, ali oštre kritike.

Rajčević: Teško razumjeti zašto Banjaluka nije dala povjerenje Radojičiću

BANJALUKA - Srđan Rajčević, šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a, oglasio se na Twitteru povodom izbornih rezultata, napisavši da je SNSD ubjedljivo pobijedio na lokalnim izborima koji su juče održani u BiH.

Rajčević: Kruna naše pobjede biće Banjaluka

Šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević istakao je da je veoma zadovoljan dosadašnjim tokom predizborne kampanje "Okupljanje za Srpsku" i da svaki dan ova stranka dobija pozitivne rekacije od glasačkog tijela i simpatizera, ali i neistomišljenika.

Rajčević: Cilj postavljen, realizacija neupitna

BANJALUKA - Cilj za lokalne izbore je postavljen, a njegova realizacija je neupitna, istakao je šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a za lokalne izbore Srđan Rajčević.

Višković i Rajčević zajedno odgovorili na izazov "Nosi masku"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević zajedno su odgovorili na "Nosi masku", novi izazov koji je pokrenut na društvenim mrežama.

Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu u Doboju

DOBOJ - Predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu ove političke partije na lokalnim izborima u Doboju.

Rajčević: Stimulisati kreiranje novih radnih mjesta

JAHORINA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević rekao je da je Vladi Republike Srpske cilj da očuva svako radno mjesto i stimuliše kreiranje novih radnih mjesta u postojećim uslovima koji se odnose na epidemiološku situaciju.

Rajčević pozvao studente u domovima na maksimalan oprez

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević pozvao je sve studente smještene u domovima širom Srpske da budu maksimalno oprezni i strogo se pridržavaju preporuka Instituta za javno zdravstvo u vezi sa virusom korona.

Rajčević: Najveća novina stimulativna mjera za najbolje studente

BANJALUKA - Najveća novina za javne univerzitete biće stimulativna mjera Vlade Republike Srpske, koja predviđa da se za svaku akademsku godinu izdvoji oko 2,5 miliona KM za najbolje studente, izjavio je ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđan Rajčević.

Najčitanije