Srbac

Mladi Bardače podižu kulturu na viši nivo

SRBAC - Izložba na otvorenom pod nazivom "Fotografije prošlosti", održana u okviru 16. Gastro festa Srbac - Bardača, predstavila je prošlost i život naših predaka, čime je izazvala veliko interesovanje publike.

Građanski forum: Da li je u Srpcu obećano i učinjeno?

SRBAC - Treći građanski forum "Obećano! Učinjeno?“ održan 2. juna u Srpcu s ciljem promocije kulture dijaloga, ali i edukacije građana na koji način mogu da budu aktivni učesnici promjena u svojoj mjesnoj zajednici i svom gradu.

Srpčanin pijan imao udes pa pobjegao

GRADIŠKA - R.D. iz Srpca uhapšen je nakon što je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode u mjestu Razboj Ljevčanski, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Troje Srpčana povrijeđeno u sudaru dva auta

SRBAC - Tri osobe iz Srpca povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Kukulje, opština Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Saobraćajna nezgoda kod Srpca, jedan vozač povrijeđen a drugi uhapšen

GRADIŠKA - Osoba P.M. je povrjeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedjelju na regionalnom putu Srbac - Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Čovjeka naoružanog puškom i bombama ubijedio da se preda

SRBAC - Drama koja se u utorak satima odvijala u mjestu Korovi, kod Srpca, uspješno je okončana zahvaljujući stručnosti i iskustvu Dalibora Nikolića, zamjenika komandira lokalne policijske stanice, koji je mještanina Miodraga A. (59), kod kojeg su dvije bombe bile u džepovima, a puška u ruci, ubijedio da se preda policiji.

Pucnjava kod Srpca, ispalio više hitaca na radnike pa se zaključao

SRBAC - M.A. iz mjesta Korovi, opština Srbac, uhapšen je danas nakon što je ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja prema radnicima privatnog preduzeća, koji su obavljali radove na trafo-stanici, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Nakon smrti mladića smanjena plata dispečeru Hitne u Banjaluci

BANJALUKA - Na tri mjeseca za 20 odsto smanjena je plata dispečeru Službe hitne medicinske pomoći (SHMP) Doma zdravlja (DZ) Banjaluka koji je radio u noći između 28. i 29. septembra prošle godine, kada je Srđan Cvijić (31) iz Srpca, pod nerazjašnjenim okolnostima, preminuo u Banjaluci.

Sudar traktora i auta kod Srpca, vozači povrijeđeni

SRBAC - Traktor i automobil sudarili su se na magistralnom putu Srbac - Razboj, u mjestu Inađol, a oba vozača su zadobila povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Srpčanka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

SRBAC - Pješak Mirjana Marković (1968) iz Srpca povrijeđena je juče u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Najčitanije