Srbac

Pod dejstvom alkohola napao i povrijedio dva policajca

SRBAC - Lice iz Srpca čiji su inicijali M.V. uhapšeno je zbog sumnje da je napalo i povrijedilo dva policajca, saopšteno je danas iz Policijske uprave Gradiška.

Srpčaninu oduzet auto, bio pijan i duguje više od 8.000 KM

SRBAC - Policija u Srpcu oduzela je automobil VW vento u vlasništvu B.M. iz Srpca, za kojeg je kontrolom utvrđeno da je bio pijan i da ima dug od 8.090 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Preminuo dvogodišnjak koji je ispao iz traktora kod Srpca

BANJALUKA - Dvogodišnji dječak koji je povrijeđen 19. novembra u saobraćajnoj nesreći kod Srpca kada je ipao sa traktora, preminuo je juče.

Uhapšen zbog sumnje da je autom udario biciklistu pa pobjegao

​GRADIŠKA - Muškarac D.V. iz Srpca uhapšen je zbog osnovane sumnje da je automobilom udario biciklistu i pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode.

Dvogodišnje dijete ispalo iz traktora kod Srpca, životno ugroženo

SRBAC - Dvogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 16.25 na magistralnom putu Nova Topola - Srbac u mjestu Povelič, kod Srpca, potvrđeno je "Nezavisnim" u Policijskoj upravi Gradiška.

Povrijeđen vozač iz Srpca pri slijetanju auta

BANJALUKA - Vozač čiji su inicijali M.M. iz Srpca povrijeđen je prilikom slijetanja automobila zastava sa lokalnog puta u Malom Razboju u Srpcu.

Mladi Bardače podižu kulturu na viši nivo

SRBAC - Izložba na otvorenom pod nazivom "Fotografije prošlosti", održana u okviru 16. Gastro festa Srbac - Bardača, predstavila je prošlost i život naših predaka, čime je izazvala veliko interesovanje publike.

Građanski forum: Da li je u Srpcu obećano i učinjeno?

SRBAC - Treći građanski forum "Obećano! Učinjeno?“ održan 2. juna u Srpcu s ciljem promocije kulture dijaloga, ali i edukacije građana na koji način mogu da budu aktivni učesnici promjena u svojoj mjesnoj zajednici i svom gradu.

Srpčanin pijan imao udes pa pobjegao

GRADIŠKA - R.D. iz Srpca uhapšen je nakon što je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode u mjestu Razboj Ljevčanski, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Troje Srpčana povrijeđeno u sudaru dva auta

SRBAC - Tri osobe iz Srpca povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Kukulje, opština Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije