Srbi

U Hrvatskoj identifikovani posmrtni ostaci 11 Srba

ZAGREB - U Zagrebu je danas obavljena identifikacija posmrtnih ostataka 11 Srba koji su ubijeni tokom oružanih sukoba u Hrvatskoj od 1991. do 1995. godine.

Uhapšen i treći napadač na Srbe u Supetru na Braču

Splitska policija saopštila da je u petak navečer uhapsilia i treće lice koja je sudjelovala prije nekoliko dana u napadu na sezonske radnike (Srbe) u Supetru na Braču, a riječ je o 19-godišnjaku.

Novi napad na Srbe: Maskirani prijetili Trebinjcu u Dubrovniku

Sezonskog radnika (34) iz Trebinja, zaposlenog kao konobar u jednom dubrovačkom restoranu, navodno je tokom noći napala grupa muškaraca.

Opet uhapšeni napadači na Srbe u Hrvatskoj

Ponovno su uhapšena dvojica napadača na Srbe sezonce i vatrogasca koji im je pokušao pomoći u Supetru.

Uskoro utakmica Srba iz Hrvatske i Hrvata iz Srbije, biće i TV prenos

Dogovorena je prijateljska fudbalska utakmica između reprezentacije srpske manjine u Hrvatskoj i hrvatske manjine u Srbiji.

Troje Srba teško povrijeđeno u Češkoj, pokosio ih pijani maloljetnik bez vozačke

Troje srpskih državljana teško je povrijeđeno u Češkoj, kada je na njih ukradenim automobilom naletio 17-godišnji mladić, vozeći pijan i bez vozačke dozvole.

Na Braču napadnuti Srbi

​SPLIT - Pet lica, među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti, lakše je povrijeđeno na Braču kada ih je napalo više osoba.

Zagreb formirao mrežu lažnih svjedoka za lov na Srbe

BANJALUKA - Iza širokog projekta čiji je cilj da se bivši logor za ratne zarobljenike na Manjači prikaže kao koncentracioni logor i tako satanizuje Republika Srpska stoji bivši načelnik Sektora za savjetodavnu, zdravstvenu i psihološku pomoć pri Ministarstvu branitelja Hrvatske Mladen Lončar, siva eminencija Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracionih logora.

Albanci tukli Srbe jer neće da im prodaju zemlju

GNJILANE - Srđana Ivkovića (49), upravnika pošte u novobrdskom selu Prekovcu, i njegovog prijatelja Vlastimira Arsića (55), iz Jagodine, pretukla su u srijedu po podne trojica Albanaca koja su ih presrela na putu od Gnjilana prema ovom selu.

Oslobođeni Srbi iz Zubinog Potoka

​Šestorica Srba, civila, koje su u Zubinom Potoku uhapsile specijalne jedinice "kosovske policije", oslobođeni su.

Najčitanije