Srbi

Facebook privremeno blokirao stranicu Srbi za Trampa

VAŠINGTON - Organizacija "Srbi za Trampa" objavila je da im je društvena mreža Facebook blokirala stranicu na 30 dana.

Trampov sin objavio sliku mape na kojoj je Kosovo dio Srbije

VAŠINGTON - Sin američkog predsjednika Donalda Trampa, Donald Tramp Junior, objavio je danas sliku mape predviđanja izbornog rezultata, odnosno kako bi sve zemlje svijeta glasale na američkim izborima, na kojoj se vidi da je Kosovo dio Srbije.

Grenel pozvao Srbe da glasaju za Trampa

BEOGRAD - Specijalni izaslanik predsjednika SAD za Beograd i Prištinu Ričard Grenel izjavio je da je uzbuđen zbog partnerstva sa srpskim narodom i srpskom vladom, kao i da je nakon sporazuma iz Vašingtona "osvanuo potpuno novi dan" u odnosima dvije zemlje. On je takođe pozvao Srbe u SAD da glasaju za ponovni izbor Donalda Trampa.

Srbi za Trampa na skupovima podrške u Merilendu i Viskonsinu

VAŠINGTON - Predstavnici pokreta "Srbi za Trampa 2020" iz Merilenda i Viskonsina učestvovali su u skupovima podrske kandidatima za kongres, saopšteno je iz te organizacije.

Mediji: Napadnuta srpska djeca u Vukovaru

VUKOVAR - Na Instagramu se pojavio snimak na kojem se vidi kako su huligani napali djecu ispred srednje škole u Vukovaru, prenijeli su srpski mediji.

Srbi za Trampa organizovali skup podrške američkom predsjedniku

Pokret Srbi za Trampa 2020 učestvovali su u spontano organizovanom skupu podrške i molitvi za brz oporavak predsjednika SAD Donalda Trampa i prve dame Melanije Tramp, ispred Valter Rid Vojno Medicinskog Centra u Merilendu.

Poljuljano srpsko jedinstvo u Mostaru

MOSTAR - Kandidatura Miljane Kovačević na listi HDZ-a poljuljala je jedinstvo Srba u vezi sa zajedničkim nastupom na izborima u Mostaru jer u SDS-u tvrde da je ona bliska SNSD-u, dok u ovoj stranci ističu da to nije tačno i da neko pokušava da poremeti dobre odnose koji su uspostavljeni.

Trojici Srba robija u Švajcarskoj, povezuju ih s "Pink Panterom"

CIRIH - Trojica državljana Srbije, starosti između 39 i 44 godine osuđena su u Švajcarskoj na višegodišnje kazne zatvora.

Srbi sa sjevera KiM: Hvala, predsjedniče Tramp

KOSOVSKA MITROVICA - Srbi na sjeveru Kosova i Metohije danas su na Brnjačkom mostu, na putu koji povezuje Beograd i Prištinu, i na brani jezera Gazivode, postavili velike transparente kojima su predsjedniku SAD Donaldu Trampu poslali poruku podrške, zbog njegove borbe za mir i napredak u regionu i angažovanja u dijalogu Beograda i Prištine.

Dodik: Pogrešna percepcija o Srbima u SAD, važno da Tramp to zna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je važno da se obraća američkom predsjedniku Donaldu Trampu kako bi ga obavijestio o viđenjima važnih pitanja iz ugla Republike Srpske.

Najčitanije