Srbi

Hrvatski medij: Plenković uporedio HDZ sa Srbima i Jevrejima

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković je precizirao danas da je poruka vlasnika kafića iz Rijeke, gdje članovi i simpatizeri njegove stranke nisu dobrodošli, diskriminacija, jer je riječ HDZ u istoj ravni sa Srbima i Jevrejima.

"Političko Sarajevo ovladalo pravosuđem na nivou BiH istjerivanjem Srba"

SARAJEVO - Političko Sarajevo potpuno je ovladalo pravosuđem na nivou BiH istjerivanjem Srba i predstavnika Republike Srpske sa čelnih pozicija u Visokom sudskom i tužilačkom savjetu (VSTS), izjavio je Srni bivši predsjednik VSTS-a Milan Tegeltija.

Načelnik Knina: I dalje ću pozivati Srbe prognanike da se vrate

KNIN - Nastaviću da pozivam Srbe prognanike da se vrate u Knin jer ovo je njihov grad, poručuje za Tanjug gradonačelnik Knina Marko Jelić i dodaje da je sa mnogim srpskim prognanicima koji su danas već sredovječni ljudi odrastao i družio se u djetinjstvu.

Izetbegović: Nisam neprijatelj srpskom narodu

SARAJEVO - Navikao sam već da srbijanski i političari iz Republike Srpske, kao i dio medija, namjerno izvrću i pogrešno tumače moje izjave, u pokušaju da me predstave kao "neprijatelja srpskog naroda", napisao je danas lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović na zvaničnom Facebook profilu.

Facebook privremeno blokirao stranicu Srbi za Trampa

VAŠINGTON - Organizacija "Srbi za Trampa" objavila je da im je društvena mreža Facebook blokirala stranicu na 30 dana.

Trampov sin objavio sliku mape na kojoj je Kosovo dio Srbije

VAŠINGTON - Sin američkog predsjednika Donalda Trampa, Donald Tramp Junior, objavio je danas sliku mape predviđanja izbornog rezultata, odnosno kako bi sve zemlje svijeta glasale na američkim izborima, na kojoj se vidi da je Kosovo dio Srbije.

Grenel pozvao Srbe da glasaju za Trampa

BEOGRAD - Specijalni izaslanik predsjednika SAD za Beograd i Prištinu Ričard Grenel izjavio je da je uzbuđen zbog partnerstva sa srpskim narodom i srpskom vladom, kao i da je nakon sporazuma iz Vašingtona "osvanuo potpuno novi dan" u odnosima dvije zemlje. On je takođe pozvao Srbe u SAD da glasaju za ponovni izbor Donalda Trampa.

Srbi za Trampa na skupovima podrške u Merilendu i Viskonsinu

VAŠINGTON - Predstavnici pokreta "Srbi za Trampa 2020" iz Merilenda i Viskonsina učestvovali su u skupovima podrske kandidatima za kongres, saopšteno je iz te organizacije.

Mediji: Napadnuta srpska djeca u Vukovaru

VUKOVAR - Na Instagramu se pojavio snimak na kojem se vidi kako su huligani napali djecu ispred srednje škole u Vukovaru, prenijeli su srpski mediji.

Srbi za Trampa organizovali skup podrške američkom predsjedniku

Pokret Srbi za Trampa 2020 učestvovali su u spontano organizovanom skupu podrške i molitvi za brz oporavak predsjednika SAD Donalda Trampa i prve dame Melanije Tramp, ispred Valter Rid Vojno Medicinskog Centra u Merilendu.

Najčitanije