Srbija

U bolnici "Srbija" urađena složena operacija jetre

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu poslije sedam godina urađena je veoma složena i zahtjevna operacija na jetri, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Srbija slomila otpor Holandije i upisala pobjedu

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobijedila je Holandiju 11:4 (0:1, 3:1, 4:1, 3:0) u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

Trivan: Vazduh nije svuda loš, nemamo uvid u prosek

BEOGRAD - Vazduh nije svuda loš, već se mjeri na mjestima gdje je zagađenje najgore, pa nemamo uvid u prosjek, izjavio je danas ministar za životnu sredinu Srbije Goran Trivan navodeći da se posljednjih godina mnogo radilo, prije svega u ulaganje u motore autobusa GSP, priključivanje na daljinsko grijanje, odsumporavanje, prelazak eletrana na gas...

"Dug bivše SFRJ nije veliko opterećenje za Srbiju"

BEOGRAD - Profesor ekonomije LJubodrag Savić rekao je da dug bivše SFRJ nije veliko opterećenje za Srbiju, koja duguje 1,9 milijardi evra.

Vaterpolistkinje Srbije poražene od Slovačke

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Slovačke 6:2 (1:0, 2:1, 1:0, 2:1) u četvrtom kolu A grupe na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Jakšić: Voleo bih finale sa Mađarima

Srpski vaterpolisti, dan uoči utakmice protiv Holandije, ističu da ne razmišljaju mnogo o rivalu, nego da su fokusirani na podizanje forme kako bi što spremnije dočekali četvrtfinale.

Evropski savjet za spoljne odnose: Tačka usijanja na Balkanu je SPC

"SPC je neprijateljski nastrojena prema crnogorskoj državi i njenoj prozapadnoj orijentaciji zbog čega je Vlada Crne Gore vidi kao bezbjednosnu prijetnju".

Dodik: Izmjena Dejtona značila bi da Srpska više nije u BiH

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će bilo kakva priča o promjeni Dejtonskog sporazuma predstavljati smrtnu presudu BiH i da bi to značilo da Republika Srpska više nije u BiH.

Vučić u Drvaru i Srpskoj 29. januara

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 29. januara posjetiti opštinu Drvar u Federaciji BiH, kao i Mrkonjić grad u Republici Srpskoj.

Srbija će dugove iz vremena Tita vraćati još dvije decenije

BEOGRAD - Putevi u Srbiji u koje su ugrađeni krediti dizani za vrijeme Josipa Broza Tita dosad su više puta popravljani, a industrijski kapaciteti sasvim moguće nisu preživjeli tranziciju.

Najčitanije