Srbija

U Srbiji preminulo 35 osoba, zaraženo još 2.732

BEOGRAD - Srbija je danas potvrdila 35 smrtnih ishoda usljed infekcije virusom korona i 2.732 nova slučaja zaraze.

Turci organizuju ture za vakcinaciju u Srbiji: "To je prevara"

ISTANBUL, BEOGRAD - Na društvenim mrežama masovno se dijeli objava jedne turske turističke agencije koja, navodno, organizuje ture za vakcinaciju u Srbiji.

Turska turistička agencija nudi "vakcina-ekskurziju" u Srbiju?

Turistička kompanija iz Turske u svojoj ponudi odnedavno ima i turistička putovanja u Srbiju u okviru kojih navodno, nakon što obiđete kulturne znamenitosti Beograda, možete dobiti i vakcinu protiv virusa korona.

Srbija i Hrvatska se sve više naoružavaju

CIRIH - Iako je izbijanje novog rata na zapadnom Balkanu opcija koja nije vjerovatna, stalno naoružavanje, nacionalistička retorika i nedovoljna razvijenost institucija predstavljaju konstantnu bezbjednosnu prijetnju, istaknuto je u studiji Centra za bezbjednosne studije iz Ciriha.

Lalatović o odlasku iz Vojvodine: Nek dovedu nekog s kim će piti kafu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović najavio je svoj odlazak iz Vojvodine.

Lončar: Srbija će snabdeti i susedne zemlje vakcinama

SARAJEVO - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar izjavio je danas u Sarajevu da će njegova zemlja proizvoditi dovoljno vakcina da može podmiriti i potrebe susjednih zemalja.

U Srbiji preminulo 39 osoba, zaraženo još 3.405

BEOGRAD - U Srbiji je od posljedica virusa korona u protekla 24 časa preminulo 39 osoba, dok je potvrđeno 3.405 novih slučajeva infekcije.

U Srbiji potpuno imunizovano više od milion i po građana

BEOGRAD - U Srbiji je do sada dato 2.836.012 doza vakcina protiv virusa korona, a obje doze primilo je 1.158.744 građana, pokazuju najnoviji podaci Vlade Srbije.

"Moguće otvaranje tržnih centara u ponedeljak, a škola od 19. aprila"

BEOGRAD - Član Kriznog štaba dr Branislav Tiodorović saopštio je danas da je situacija oko kovida još uvijek vanredna, ali da postoje poboljšanja, koja bi mogla da omoguće od ponedjeljka ponovno otvaranje tržnih centara, a od 19. aprila povratak đaka u škole, a dodao je da, ako se nastavi aktuelni trend vakcinacije za mjesec i po može biti uspostavljen kolektivni imunitet.

Ðurić: SAD nas vide kao lidera regiona u borbi sa koronom

BEOGRAD - Zvaničnici SAD na Srbiju gledaju sa velikim poštovanjem i doživljavaju je kao lidera u ovom dijelu Evrope koji se ozbiljno suočio sa korona virusom, izjavio je ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić

Najčitanije