Srbija

Trebinje obnavlja linije, kreću autobusi prema Srbiji i Crnoj Gori

TREBINJE - Saobraćajne linije od Trebinja prema Srbiji i Crnoj Gori, koje proteklih mjeseci zbog pandemije virusa korona nisu bile aktivne, ponovo se obnavljaju, pa je trebinjsko auto-prevozno preduzeće "Ubla turs" već obnovilo liniju Trebinje - Nikšić, a vraćaju se i linije prema Beogradu i Novom Sadu.

Radulović: Crna Gora želi da resetuje odnose sa Srbijom

BON - Crna Gora želi da resetuje odnose sa Srbijom i krene ispočetka, izjavio je danas crnogorski ministar spoljnih poslova Ðorđe Radulović.

Vozio drogiran, bez vozačke dozvole i u neregistrovanom autu

BEOGRAD - Beogradska saobraćajna policija otkrila je dvadesetpetogodišnjeg vozača koji je auto-putem Beograd - Šid vozio automobil bez vozačke dozvole, i to pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

I dalje obavezan PCR test za ulazak u Srbiju

BEOGRAD - Vlada Srbije je, na preporuku Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, donijela odluku da sve dosadašnje mjere ostanu i dalje na snazi, što znači obavezan pi-si-ar (PCR) test za ulazak u Srbiju i rad ugostiteljskih objekata do 20.00 časova.

Srbija ponovo sjajna protiv Francuske - remi u Kreteju

Muška rukometna reprezentacija Srbije odigrala je večeras neriješeno 26:26 (15:12) sa Francuskom u Kreteju u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Srbija bilježi 1.769 novozaraženih, umrlo još 35 ljudi

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 1.769 novih slučajeva korona virusa, od testirana 11.123 uzorka, a preminulo je još 35 osoba, objavljeno je na sajtu coivid19.rs.

Srbija sa Kinom potpisala memorandum za nabavku brzih vozova

Srbija je danas sa kineskim partnerima zaključila memorandum o razumijevanju i saradnji kojim je postavljen osnov za potencijalnu nabavku putničkih vozova za brze pruge.

Počela vakcinacija zdravstvenih radnika u Srbiji

BEOGRAD - Vakcinacija zdravstvenih radnika, protiv virusa korona, počela je danas u Srbiji, a prvi su vakcinu primili medicinari u Kliničkom centru Srbije.

Šutanovac: Vojni rok nije ukinut, može lako da se vrati

BEOGRAD - Bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac kaže da služenje vojnog roka nije ukinuto, već je suspendovano.

Građani Srbije Novu godinu dočekali kod kuće

Građani Srbije dočekali su novu 2021. godinu u uslovima epidemije virusa korone, kod kuće i bez tradicionalnih dočeka na trgovima.

Najčitanije