Srbija

Merkel: Nadvili se tamni oblaci nad dijalogom Beograda i Prištine

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel istakla je danas da su se tamni oblaci nadvili nad dijalogom Beograda i Prištine nakon što su kosovske vlasti uvele takse na srpsku robu.

Savić: Ozbiljna predstava, ali ništa ne znači

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić bio je zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa igrala protiv Grčke na Svjetskom prvenstvu, ali je istakao i da 'još ništa nije urađeno'.

Srbija potopila Grčku za četvrtfinale Svjetskog prvenstva

Vaterpolisti Srbije pobijedili su Grčku rezultatom 9:3 i zauzeli prvo mjesto u grupi A na Svjetskom prvenstvu u Јužnoj Koreji.

Suspendovana vaspitačica koja je slikala bebu u domu

BEOGRAD - Nakon prijave da se medicinska sestra Ð. A. neadekvatno ponašala prema djeci u Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine Beograd u Zvečanskoj, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rješenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nosio krst sa svojim imenom kroz grad, policija ga našla u mrtvačkom sanduku

Mještani Bora bili su u srijedu popodne zaprepašćeni kada su vidjeli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mjesta.

Do kraja maja u Srbiji registrovano 1,3 miliona turista

BEOGRAD - Srbiju je do kraja maja posjetilo oko 1,3 miliona turista koji su imali oko 3,5 miliona noćenja, što je za šest odsto više nego u istom periodu lani.

Albanski mediji nastavlju psihološki rat protiv Srba na KiM

KOSOVSKA MITROVICA - Albanski mediji nastavljaju psihološki rat protiv srpskog naroda na sjeveru Kosova i Metohije sa ciljem zastrašivanja i pripreme novih nasilnih akcija protiv slobodomislećih i uglednih građana, saopštila je danas Srpska lista.

Igra li Pariz na podjelu Kosova?

BEOGRAD - Stav predsjednika Emanuela Makrona da pozicije i Beograda i Prištine ne mogu da ostanu "zakucane" i da obje strane moraju da se pomjere kako bi došlo do dogovora, priziva razgraničenje kao jednu od opcija koja bi mogla da se nađe na stolu.

Dva posla radi gotovo 200.000 ljudi u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji po dva posla radi gotovo 200.000 ljudi, podaci su Evropske statističke agencije.

Francuska se preko Srbije vraća na Balkan

BEOGRAD, BANJALUKA - Posjeta francuskog predsjednika Emanuela Makrona Srbiji predstavlja pokušaj te zemlje da se vrati u region zapadnog Balkana, saglasni su analitičari i novinari.

Najčitanije