Srbin

Milanović: Da li je za Vučića ikad glasao neki Hrvat?

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da je na nedavnim izborima za njega glasao značajan broj pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj i uputio pitanje srpskom kolegi Aleksandru Vučiću da li je za njega "ikad neki Hrvat glasao".

Srbin koji bi igrao za Kosovo: Neko ceni moj rad

Regionom je prije nekoliko dana odjeknula vijest kako će Ilija Ivić iz okoline Gračanice biti prvi Srbin koji će zaigrati za reprezentaciju Kosova.

Srbin pretukao ženu i izbacio iz kuće: "Naučiću te pameti"

Srbin (19) uhapšen je u Aleksandriji u Italiji zbog otmice, nanošenja povreda i porodičnog nasilja nad svojom godinu dana mlađom suprugom, s kojom ima troje djece.

Prvi Srbin sa simptomima koronavirusa

Srpski državljanin stavljen je u karantin u utorak u Goi u Indiji, zbog sumnje da je zaražen koronavirusom.

Albanac nožem teško povrijedio Srbina kod Gnjilana

GNJILANE - U selu Cernica, kod Gnjilana, večeras je teško povrijeđen S.J (52) srpske nacionalnosti, kada ga je jedan Albanac napao nožem izjavio je za Kosovo onlajn Zoran Stojković iz Biroa Kancelarije za KiM u Kosovskom pomoravlju.

Optužili Srbina da im je ukrao kaput, on im zapalio kamper

BOLONJA - Razbijeno posuđe i staklene boce, razlupani automobili, vika na ulici, jedan mladić priveden, dok se na ulici okupilo oko 50 ljudi epilog je svađe između Srba i Marokanaca koja se desila u Pilastru, predgrađu Bolonje.

Državljanin Srbije osujetio teroristički napad u Beču

BEČ - Jedan državljanin Srbije razotkrio je i osujetio planove za izvođenje terorističkih napada u Beču, piše danas bečki dnevnik "Esterajh".

Pronađeno tijelo Srbina u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici

PRIŠTINA - Tijelo Srbina čiji su inicijali V.M. (51) pronađeno je u njegovom stanu u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe (KPS) za region sjever Branislav Radović.

Srbin ubijen ispred pošte u Bratislavi

BRATISLAVA - U nedjelju popodne u Bratislavi je pronađeno tijelo mladog Srbina Nikole (22), javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen.

Hrvat nožem prijetio Srbinu na času njemačkog jezika

BEČ - Hrvat (30) prijetio je nožem tokom kursa njemačkog jezika u Beču Srbinu (20), prenose austrijski mediji.

Najčitanije